Hayat bugün size ne verdi ?

hayat malesef kız kardeşlerin bile arasına el oğlu girince neler olabileceği fikrini azda olsa öğretti :umursamaz::gitme:
dileğim kenetlenmiş kardeşler olarak kalmak :Saruboceq:

hayat malesef kız kardeşlerin bile arasına el oğlu girince neler olabileceği fikrini azda olsa öğretti :umursamaz::gitme:
dileğim kenetlenmiş kardeşler olarak kalmak :Saruboceq:

Erkek kardeşim 2 aylık evli olmasına rağmen bende bu duyguyu çok çabuk ögrendim. Ve canım son günlerde çok sıkkın. Dilegine sonuna kadar katılıyorum.

bir haftadan beri ''gelin iftar davetlerı''ne gidiyoruz ailece.. içim buruluyor.. yengemler teyzemler dıyor bu senın son ayın bızımle bırlıkte.. işte ozaman çok kötü oluyorum gözlerim doluyor ama belli etmemek için gayret edıyorum..
bu zamana kadar kendımı hiç gelın olarak gormedım hemde HıÇ.. sanırım artık kendımı bir Gelin olarak goruyorum , tuhaf bi duygu..
(en sevdıgım yemeklerı yapıyorlar bide kılo alıp gelınlıgın içine sıgmıcam o olcak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 )

Kardeşimle beraber iftar yemeği verecek inşallah akşama..cokacimcoook

hayat bana aşkımı geri verdi hatalarımı anlamama imkan verdi

Hayat bugün bana tasinmanin ne kadar zor oldugunu ögretti. Bir sürü kiyafet, kitaplar, kap kacak.
Kas yaptim vallahi. Cok iyi spor oldu bana.
Ama tasinacagim evim aklima geldikce seve seve yapiyorum. Hele birde bahcemde olan baliklarim aklima geldikce daha bir güc geliyor bana, japon baligimin bir tanesinin rengi beyaz adinida dün esim koydu: HÜSNÜ.
Hüsnü´ye yem verirken hafif elim degdi gövdesine, bundan daha güzel bir sey yok. Hic korkmuyor benden, kacmadi yani.
Ha birde bahcemizdeki elmalardan koparip yedik. Uufff tadindan doyamadik.
Yani bizimde bu dünyada kücükde olsa bir topragimiz var artik.
Tüm isteyenlere Allah nasip etsin.

sabretmenin ve beklemenin gerekliliği. yeni bir mücadele...
hiç bir şey kolay olmadı benim için olmayacak da...

hayat bugün bana şu dünyada hiç bir şey çalışmadan olmuyor cümlesini öğretti...

üniversitede bütünlemelerim var onlara çalışıyorum çalışmassam sınıf tekrarrı

devamlı para bayılıp aşılama yaptırıyorum yaptırmasam bebek yok...

çalış çalış çalış..

hep hayata şikayet ederdim çok şükür Allahıma bugünlerde hayatla barışığımm zemuszemusopuyorumnanaktan

Back
X