Hayat bugün size ne verdi ?

ALLAH'IM BİTMESİN BU RÜYA SONUNDA EVLİLİK OLSUN NOLUR UYANDIRMA opuyorumnanaktanŞeniz hihoyyyt:teytey:
mutluluk verdi şükür :Saruboceq:

bütün ailemle, güzel bir iftar sofrasında
harika bir muhabbet verdi,
ama sonrasında kardeşimin bir sorunu canımı çok sıktı...

az önce aşkımla konustum vee kredını kartını bana para gonderdıkten sonra kartı bankamatıkte unutmus gerı donmus bakmıs kart yok :(( bı kaç kısıye sormus yanıt alamamıs.. yarın olsunda bankaya gitsin kayboldugunu soylesın.. belki yarına kadar bulunur insallah :Saruboceq:

hep benım yuzumdem :((( benım karta para transfer ederken oldu :(( 1200 tl kadar gonder demıstım offf..

Bugün hayat bana kocaman bir şok yaşattı,Sınavı geçememişim koca seneyi tekrar etmem gerekecek..
En kötüsü aileme söylersem okuyamayacağım tavırları kesin,kalırsam okul falan yok.. Bursum da kesildi kaldığım için... Herşeye rağmen şükrediyorum ama keşke böyle olmasaydı zaten benimde sene tekrarı olduğu için,
okula gitmeye isteğim yok,herşey daha güzel de olabilirdibenim için:delphin::çok üzgünüm:

Son düzenleme:
sewgilim beni sinir etti,bugun çok umursamaz dawrandı.canım,hayatım,bebeğim diyen kişi kankası gibi yasmincim dedi ilk kez.şok şok şok mafoldumben

Bugün kocamla yeniden güzel güzel konuşup birbirimize daha da huzurlu olabilmek için sözler vermek nasip oldu bana :)
Çok şükür...

Back
X