Hayat bugün size ne verdi ?

hımmm...
bugün hava süper..günlük güneşlik..
kızımı öğleden sonra bebek arabasına atıp gezme ve alışveriş imkanı verecek hayat bugün..zemuszemus
birde iki üç arkadaşımla madoda kahve:lepi:

endişe verdi..

bir de ziyadesiyle tıp bilgisi..:delphin:
sabahtan beri internette okumaktan gözlerim pörtleyecek yerinden..

hayat bana bugün özlem verdi....

artık bebeğimle yaşayacak günlerimi çok özler oldum....

hadi oğlum hayırlısıyla gel artık...

hayat bana herzamanki gibi evde pc başında pinekleme fırsatı verdi :bbo:

Pırıl pırıl fönlü saçlar...şu şampuan ve maskeye çok para veriyorum ama değiyor gerçekten...
hamilelikte zarar görmedi hiç saçlarım...iyi ki kestirmişim dedim yine...güzelim bugün çok güzeliiimmm...
akşama da kocacığıma amigoluk yapma şansı verecek kızımla...hoppidi hoppidi yapacaz...

Pırıl pırıl fönlü saçlar...şu şampuan ve maskeye çok para veriyorum ama değiyor gerçekten...
hamilelikte zarar görmedi hiç saçlarım...iyi ki kestirmişim dedim yine...güzelim bugün çok güzeliiimmm...
akşama da kocacığıma amigoluk yapma şansı verecek kızımla...hoppidi hoppidi yapacaz...

ne güzellll belkim yarında kocanıza kızınızla amigoluk yapma şansı verir:dance:
hayat bana vermektense benden alıyo merak ediyorum benden aldıklarını neresine sokacak....:içelim:

hmmm...anladım...hayır yarın izinliyim...maç izlemekten hoşlanmam...
koceminkiler hariç...

:))) güzelmiş... bende pek sevmem ama derbi maçları severim eğlenceli oluyo...izinli olmazıda güzel!!!! ben bu yıl izin kullanamıyorum tek kullandığım izin öğle araları ve birazdan başlıyacak bugün ne yapsak derdi.....

:))) güzelmiş... bende pek sevmem ama derbi maçları severim eğlenceli oluyo...izinli olmazıda güzel!!!! ben bu yıl izin kullanamıyorum tek kullandığım izin öğle araları ve birazdan başlıyacak bugün ne yapsak derdi.....

üfff...hehe...anladım ben...
size hayatta başarılar...ne diyeyim...

Daha yeni uyandım bilmem ki ne vericek hayat bana :)))
Ama şu 2 gündür koca göbeğin yüzünden ertelenen dövme işim kısmetse artık oluyor yani bugün yani doğal olarak ilk başta hayat bana acı vercek ıyhhh :)
Daha sonrasıda allah kerim:)

Back
X