Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bugün bana değişik bir şey vermedi... benneyaptımki
ama sabrı, sevgiyi, mutluluğu, beklemeyi tekrar hatırlattı.....
benneyaptımki

insanların çıkarcılığını gördüm bi kere daha..yarın da kızımın yeni dişini verse ii olur artık:)

bi çocuğa derslerinde yardımcı olmanın verdiği mutluluğu:1rolleyes:

bügün pazardı çamışır ütü
ev temizliği yemek ve ardında kızlarımla knş yorgunluk giitiiii hayat bügün bunları verdi ve gün biitti yatacağım iyi sabahlarrr

:))))

valla bana hayat bugün ilk olarak bir bez dolusu kaka verdi:))

ve tabi uykusuz bir geceden kalma eklem ağrıları:))

hehehehe..kaybettiğimi düşündüğüm dudak parlatıcımı ararken gardrobumdaki çantalarımda;hamileliğimde düşürdüm sandığım 50 yetalemi verdi..kaydirigubbakcemile3
sağol hayat:lepi:

bana bugün tekrar ölümü hatırlattı. ölümün çok yakın olduğunu. şu hayatta kimseyi kırmaya değmediğini tekrardan görmemi sağladı .

geç kalan koca verdi gel babası babasıııııııııı

insan hayattan keyif almayı bilmeli..herşeyi gözünde büyütmemeli,biraz polyanna olmalı ki acılara gem vurabilsin.yoksa insan herşeyde kendine ağlayacak üzülecek bir neden bulabilir..Umarım banada bir bebiş verir ve burdada paylaşırım.çünkü anne olup en azından annemi? anlayabilmek..ona şimdiye kadar haksızlık mı? etmişim onu kavrayabilmek çok istiyorum.tabi bebeğimle o tadamadığım şevkati taddırmayıda....umarım kasım ayı bana hayattan bekletilerime tammiyle ulaştıracak ay olur..darısı isteyenlere..

sevdiğine kavuşamayanlara

senelerdir anne olamayanlara

evladı askerde olup içi yananlara

Ailesiyle küs olanlara

özellikle kaçarak evlendiği için dışlananların başına

herkese mutluluk yakışır......:teselli:

Back
X