Hayat bugün size ne verdi ?

Bir darbe daha, gun boyu kalbe saplanan agrilar ,bitmeyen gozyasi .....hemen bana yetisen gercek dostlarimin destegi .....

Ablam ve kuzusuyla baş başa bir kaç güzel saat ve bol boooll atıştırma...
Seni çook seviyorum applammm, kangurumm benimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızımın ilk adımlarını...:asigim:
bebeğim yürüyor...
senağlamasenağlama

R2D2 arkadaşımdan Alyama harika hediyeler ve duygu dolu yazılmış bir kart..
Teyzoşumun ellerinden arika su börekler,açmalar..
Rize yöresine ait tamamen Alya için söylendiğini düşündüğüm bir söz Hava budu;lidudu..(işimiz gücümüz budur,lülülüüüüü tarzında yani:))
Kocamsız geçecek ilk gece..
Güzel şeyler verdi hayat:)

bır suru telefon gorusmesi, cözülmüşlüğü henüz belli olmayan bır sorun.. guzel olanı ıse; eşimin sesi............

hayat bana bugun gercekten sabredersen herşeyin olcagını eşime guvenmem gerektıgını ve onu cok sevdigımı bır keredaha gosterdı bana

bugün full yorgunluk verdi..
çok yakın bi dostumun,kardeşimin diyim.. kınası vardı..sabahtan beri onun telaşındaydık..akşamda malum,oynamaktan öldüm. başım çatlıyo şu an.. yatıcam k.k bırakmıyo

Hımm..Güpgüneşli bir günopuyorumnanaktan
Kocamın Günaydııın Karıcım deyişi.(UZaktan olunca canım çok yandı)
Birde kaldığı otelde biraz önce kahvaltı yaparken 2 yaşındaki bir kız çocuğuna annesinin ismiyle seslenmesi sonrası gözlerinin dolu dolu olduğunu söylemesi..O kız çocuğunun ismi de Alya imiş..:asigim:
Saat 11 de de mis gibi bir kahvaltı verecek kardeşcimlekaydirigubbakcemile5

Belki saat çok erken diye birşey vermemiş olabilir:1rolleyes:
Ama sabırla evsahibimizin duşakabinlerinizi yaptırıyorum haberini vermesini istiyorum:delphin
:

Valla şu an saat 11' e çeyrek var şu ana kadar üçün birini verdi, sanırım öğleden sonrada geri kalan üçte ikisini verecek.:hulya:

Back
X