hayat burda bitti diyip de beklemediği anda bir mucize yaşayan var mı?

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
içimde müthiş bir boşluk duygusu.kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum.nefes almakta zorlanıyorum.evlendim başarılı olamadım ayrıldım.biri girdi hayatıma olmadı .evlilik meraklısı olarak görmeyin beni öyle olsam şimdiye yeniden evlenmiş olurdum.
parçalanmış bir aile çocuğuyum.ben hiçbir şekilde sevgi görmeden büyüdüm.hep o eksikliğin acısını yaşadım.kendimi müthiş kötü hissediyorum.yaşamak zor geliyor yeniden ilaçlara sığınmak istemiyorum :(
aynı durumda oldunuz mu? arkadaşlar sanki işte bu hayatın sonu diyorum burda bitti diyorum.
artık bir mucize olsun hayatımda bana değer veren beni seven bir insan olsun.kendimi çok gereksiz hissediyorum bu dünya için :(
umutlarınızın tükendiği anda yeniden daha güçlü başlayabildiniz mi hayata?

offf yeter artık kendine acıdığın..
kendini sevmiyorsun ki insanlar seni sevsin..
biraz değer ver kendine kendinle barışık ol..

tek parçalanmış aile çocuğu sensin.. tek boşanan sensin.. tek sevdiğinden ayrılan sensin gibi düşünmeyi bırak..
madem sevgi görmedin o zaman önce sevgi göstermeyi dene ama önce kendine..

kocaman kadınsın bu kadar arabesk yeter kendine gel artık..

ne oldu konuştun mu onunla merak ettim? evet ben çok kötüyüm :KK43:

Bu haftasonu konusucaz ama ben barışmak istemiyorum artık. Bana yakışır sekilde bitirmek icin bulusucaz. Kalmadı gözümdeki mükemmelliği. Bundan sonrasında hayatımı daha da güzellestirmeye odaklanıyorum. Okulum da var zaten.

Sen de kendine bir hobi edin. Hatta plates zumba falan varsa onlara git gercekten acayip bir enerji veriyor. Üstelik vücuduna da yatırımyapmış olursun. Kimle gidicem tek gidemem diye de düşünme, ben tek başıma gitmistim orda birilerini buluyorsun zaten ama tek başına da oldukca eğlenceli sporlar. Kursa git ama evde yapma, ters bi hareketle bi sakatlık cikabilir. Üstelik o spor telasıyla bikac saatin düşünmeden geçiyor.

Egitimini devam ettir. 2.universiteyi oku mesela. Ikinci öğretim programına yazilirsin olur biter. Böylelikle daha iyi gelir sqğlayacak bir iş imkanı elde edersin. Bu da kendini daha cok sımartmana olanak saglar. Bir kadınin en keyifli hayati 35inden sonra başlar unutma bunu.

Yürüyüş yap bol bol, kalça ve bacak düzgünlügü için birebir. Üstelik masrafsiz. :)

Ben ramazandan sonra baslycam platese. Kimse kendimizden daha degerli degil. Kendimize yatırım yapicaz ki daha da mutlu olalım.

Ayrıca paranı har vurup harman savurma da. Her zaman kenarda birikmisin olsun.

Insanlarn dediklerini umursama, sen kendinden emin ol ve dik dur. Kimler kimler senden daha kötü sartlarda hayata baslıyorlar ama pes etmiyor kimse. Suan cok cok iyi yerlere gelen insanlarn hayat hikayelerini oku bence.

Dünyanın en güzel günü bugün, dünyadaki en değerli kişi de kendinsin bunu unutma.

Psikolojik olarak hayatında biri olacak ve sen ona bağımlı gibi yaşayacak konuma gelmişsin... Hayatında kim olursa olsun sen kendi köklerini sal tutun hayata dağa güvenme yıkılır insana güvenme ölür derler. Merak etme Yanlızlık Allah'a mahsustur illaki ilerde güzel şeyler olacak böyle ışık hızıyla yaşanmaz herşey aniden değişmez mevsim kışdan yaza dönerken arada geçiş evresi bahar var...

Malesef bende aynı senin gibiyim. Ama güçlü olman gerekir, kimseye güvenmemen gerekir. Şunu kabul et ki hayatın agiren kimsenin sevgisi sana yetmeyecek. Çünkü aile sevgisidir asıl olan ona doymadıysan kimse doyuramaz seni sevgisiyle şefkatiyle...

Evet oldu
Ben de zor bir donemden gectim
Tam hersey duzeldi derken tekrar altust oldu
Sonra bir baktim yanimda biri var
Su an o adamla evliyim, hersey bir yana uzerimde cok emegi vardir sagolsun
Demem o ki asla pes etme

Çok takintilisin böyle hayat geçmez silkelen ve kendine gel insanız neler yaşamadık ki kimseye bağlı değilsin ozgursun sagliklisin daha ne omur geciyor hayatının tadını çıkarmaya bak geçmişin yasını tutarak bi yere varamazsin

Daha iyi oldugun daha guclu oldugun zamanlar da gelecek.Ama bir uzman yardimi alarak baslayabilirsin buna.Baska turlu olmuyor pek.Antidepresana baslamalisin dr tavsiyesiyle.Uzun vadede iyi etkilerini goreceksin.Bir de dua et sik sik..Maneviyata tutun..Bak burda hz yunus un duasini okuyoruz gunde 100 kez.Kisa bir ayet. Onu sen de oku kendi kendine .Mayisin basinda basladik biz.Istersen telafilerle sen de basla..
Bir de yakin kiz arkadasin olsaydi sana bir destek olurdu..Ben o sekilde daha kolay atlattim zor gunlerimi..O var hic degilse diyebildim..Guven duygum boslukta kalmamis oldu.Kotu gunde iyi gunde birlikte olmak gibisi yok.
Sosyallesirsen gorucu cikma ihtimali de artar zaten..

Ben tükendim mesela ama hala hayattayım çünkü tek yaptığım şey dua etmek ve olumsuz düşüncelere gömülmemek.
Herkesin içinde olumsuz bir ses vardır önemli olan ona fazla kapılmamak. Yani ben böyle yapmaya çalışıyorum.
Sende lütfen umudunu kaybetme bol dua et Allah bir kapıyı kapar diğerini açar unutma..

Back
X