ne oldu konuştun mu onunla merak ettim? evet ben çok kötüyüm
Bu haftasonu konusucaz ama ben barışmak istemiyorum artık. Bana yakışır sekilde bitirmek icin bulusucaz. Kalmadı gözümdeki mükemmelliği. Bundan sonrasında hayatımı daha da güzellestirmeye odaklanıyorum. Okulum da var zaten.
Sen de kendine bir hobi edin. Hatta plates zumba falan varsa onlara git gercekten acayip bir enerji veriyor. Üstelik vücuduna da yatırımyapmış olursun. Kimle gidicem tek gidemem diye de düşünme, ben tek başıma gitmistim orda birilerini buluyorsun zaten ama tek başına da oldukca eğlenceli sporlar. Kursa git ama evde yapma, ters bi hareketle bi sakatlık cikabilir. Üstelik o spor telasıyla bikac saatin düşünmeden geçiyor.
Egitimini devam ettir. 2.universiteyi oku mesela. Ikinci öğretim programına yazilirsin olur biter. Böylelikle daha iyi gelir sqğlayacak bir iş imkanı elde edersin. Bu da kendini daha cok sımartmana olanak saglar. Bir kadınin en keyifli hayati 35inden sonra başlar unutma bunu.
Yürüyüş yap bol bol, kalça ve bacak düzgünlügü için birebir. Üstelik masrafsiz. :)
Ben ramazandan sonra baslycam platese. Kimse kendimizden daha degerli degil. Kendimize yatırım yapicaz ki daha da mutlu olalım.
Ayrıca paranı har vurup harman savurma da. Her zaman kenarda birikmisin olsun.
Insanlarn dediklerini umursama, sen kendinden emin ol ve dik dur. Kimler kimler senden daha kötü sartlarda hayata baslıyorlar ama pes etmiyor kimse. Suan cok cok iyi yerlere gelen insanlarn hayat hikayelerini oku bence.
Dünyanın en güzel günü bugün, dünyadaki en değerli kişi de kendinsin bunu unutma.