- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
içimde müthiş bir boşluk duygusu.kendimi sudan çıkmış balık gibi hissediyorum.nefes almakta zorlanıyorum.evlendim başarılı olamadım ayrıldım.biri girdi hayatıma olmadı .evlilik meraklısı olarak görmeyin beni öyle olsam şimdiye yeniden evlenmiş olurdum.
parçalanmış bir aile çocuğuyum.ben hiçbir şekilde sevgi görmeden büyüdüm.hep o eksikliğin acısını yaşadım.kendimi müthiş kötü hissediyorum.yaşamak zor geliyor yeniden ilaçlara sığınmak istemiyorum
aynı durumda oldunuz mu? arkadaşlar sanki işte bu hayatın sonu diyorum burda bitti diyorum.
artık bir mucize olsun hayatımda bana değer veren beni seven bir insan olsun.kendimi çok gereksiz hissediyorum bu dünya için
umutlarınızın tükendiği anda yeniden daha güçlü başlayabildiniz mi hayata?
parçalanmış bir aile çocuğuyum.ben hiçbir şekilde sevgi görmeden büyüdüm.hep o eksikliğin acısını yaşadım.kendimi müthiş kötü hissediyorum.yaşamak zor geliyor yeniden ilaçlara sığınmak istemiyorum

aynı durumda oldunuz mu? arkadaşlar sanki işte bu hayatın sonu diyorum burda bitti diyorum.
artık bir mucize olsun hayatımda bana değer veren beni seven bir insan olsun.kendimi çok gereksiz hissediyorum bu dünya için

umutlarınızın tükendiği anda yeniden daha güçlü başlayabildiniz mi hayata?