Hayat çalıcılarla mücadele etmenin bir yolu var mıdır

Nuray sayarinin rastlanti yoktur neden vardir kitabinda biraz yer vermisti bu konuya...birkac gelisim okumama ragmen pek yer veren yok bu konuya ama googledan alma verme dengesini arastirabilirsin
Nuray Sayarı Şenay Yangel’in yorumlarını çaldığından beri ne dediyse pek inanmıyorum.
Eğer Türkçe bir kaynak bulamadıysanız yabancı yazarlardan almıştır düşüncesini, kendi fikirleri olduğunu zannetmiyorum :) yani başka yazardan bu konuyu bulursanız daha yararlı olur diyecektim...

Bu alma verme dengesinin de dengesini oldugunu yazan o ama...yani her yerde verin ki verdikce alirsiniz deniyor ama o diyor ki verirken de alirken de 'izinli veya sorarak' yapin bunu..ve ben bu dusunceye baska yerde denk gelmedim acikcasi...

Bu alma verme dengesinin de dengesini oldugunu yazan o ama...yani her yerde verin ki verdikce alirsiniz deniyor ama o diyor ki verirken de alirken de 'izinli veya sorarak' yapin bunu..ve ben bu dusunceye baska yerde denk gelmedim acikcasi...
Nuray Sayarı’nın adı mimli açıkçası astroloji dünyasında. Kendi fikri olduğunu yine de zannetmiyorum, şayet kendi fikriyse de olaya kendi yorumunu katmış olabilir. Nuray Sayarı düşmanı filan değilim ama yorumları çalan ve hakkında dava açılan birinin de fikirlerine karşı biraz önyargılıyım.

Kardesiyle birlikte firma acmislardi ve dedigine gore onu yapan kardesiymis zaten ondan sonra aralari falan acilmisti yani o donem oyle seyler yaziyordu....bilmiyorum
Hersey olabilir...ben onun bir kac rituleini yapmistim ise yaramisti ...haritayi guzel yorumlandigini dusunuyorum mesela gorduklerimden...ben sempatik buluyorum...

Bence kadını dehşet kıskanmışsınız. Hayat çalmıyor kimse.

Siz rol model olmuş olabilirsiniz, ilham vermiş olabilirsiniz ama sizin ağzınıza bir şeyler tıkıp şişmanlatmadığı, ben paylaşcam bunları sen paylaşma , asla giyinip süslenme diye baskı kurmadığı sürece tabi.

Sizin adınıza üzüldüm. Umarım toparlanırsınız en kısa zamanda.

Bende seni bulayım neredesin :))

Şaka bir yana zaman zaman insanın kendini saldığı oluyor. Ama yeniden kilo verip işe Hırs yapıp bakımlı olmak senin elinde.

İşte en sinir bozan hanım tipi her şeyi ilk ben giydim ben taktım sanır. Abi bu nasıl bi takıntıdır sanki bütün kadınlar sana özenti bu nası bi öz güvendir. Herkes kendi işine baksa keşke.
Benim bir arkadaşım aynen böyle. Beğendiğim pandora bilekliği maddi durumumdan dolayı biraz geç alabildim.

Benden görüp aldınn kızz kocan görüştürmücek bak bizi dedi. Hasta ruhlu. Başka bir arkadaşım ise aaaaa çok güzelmişşş bende de varr sende başka hangi modeller var demişti.

Her ikisiylede arkadaşım ama diğerine he he ilk sen gördün yaptın aynen diyor dalgamızı geçiyoruz.

Bence o insanlar kendini küçük duruma düşürüyor.

Adıma üzülecek bişe yok tüm yorumları okumadınız sanıyorum meseleyi kıskançlığa bağlayan birinin beni çok da anledığını sanmıyorum, neyse ya herkes herkesi anlayabilecek diye bişe yok

Neden kadınların %90 ının kafası kıskançlıktan başka bir şeye çalışmıyor?? Bi şey olsa kesin kıskandın,kıskanmışsın.. üzgünüm ama her olayı buna bağlayan kıskançtır,çünkü aklında fikrinde ne varsa onu konuşur insan.
İlginçsiniz valla,ben bir kehanetten mistik bir durumdan bahsediyorum aynı durumu yaşayah var mı diyorum derdim var dertliyim bu konuda belli,koşa koşa kıskanmışsınız yazmaya geliyorsunuz

Hayat çalıcı mı? Iyi de kadın size hiçbir şey yapmamış ki? Siz de kendinizi salmayın.

Nasıl yanı o kadın olmasa , kılo almayacaktınız ve ısınız ıyı mı gıdecektı, buna mı ınanıyorsunuz?

Keşke sıkıntılarınızı direk anlatsanız. başkaları üzerinden prim yapmasanız.
Silik biri geldi sizi buldu sizin sayenizde yurudu gitti oyle mi. Yapmayın ne olur. Hiç kimse karşısındakinden daha değerli değil.

Kadının kadına olan düşmanlığı..
Sizin gibi olan birisi de benim iş yerimde var.
Yaptığınız fesatlıktan başka bir şey değil. Kendi başarısızlığınızı başkalarına yüklemeyin.
Yemişsiniz kilo almışsınız, çalışmamışsınız başarısız olmuşsunuz bu kadar.
O takı ve kıyafetler sadece size özel üretilmiyor ya da satılmıyor.

Kötü düşünüp kalbinizi iyice karartacağınıza,
iyi düşünüp eksiklerinizi farkedip teselli edin ve düzeltin bence.

Adıma üzülecek bişe yok tüm yorumları okumadınız sanıyorum meseleyi kıskançlığa bağlayan birinin beni çok da anledığını sanmıyorum, neyse ya herkes herkesi anlayabilecek diye bişe yok
Gayet var.
İletişim probleminiz var. Her yazana saldırıyorsunuz. Hııııı aynenn hııııı diyen 3,5 yaşında bir çocuk gibisiniz.

Yakayım mı canınızı. Çirkin, şişman, dışlanmış, ötelenmiş bir kıskançsınız.

Ama telaşlanmayın bu hayatınızı kimse çalmak istemez. Rahatlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…