Hayat çalıcılarla mücadele etmenin bir yolu var mıdır

Ne tatlısınız ne kadar da aydınlık bir kalp gözlerim kamaştı:))))

Hiç canım yanmadı, tanımıyorum sizi niye umursayım sadece hayret edebilirim sizin adınıza :))problemleriniz mi var ?? Mutsuzum dur şurda birilerine hakaret edeyim diyerek mi rahatlıyorsunuz??

Bu arada ip adresinizi alıp size dava açabilirim çünkü yazdıklarınız hakaret ??

Kimseyle kişisel olaram uğraşmak istemiyorum ama günlük hayatınızdaki olamamışlığınızı benim üzerimden tatmin etmeye çalışmazsanız sevineceğim, burda hakaret edenler için hukuki yollardan hakkımı arayacağımı, sırf biraz da dalga olsun eğlenmek olsun diye konu açtığımı bunu ilk sayfalardaki yorumlarımdan herkesin anlayabileceğini, nefret söylemlerinizi kendinize saklamanızı öneririm!
Konu benim için kapandı, ağız tadıyla muhabbet edemediğim bir başlık kendimin de olsa bulunmayacağımı söylüyor kapatıyorum
Az sakin olun yaa!

Bu arada ip adresinizi alıp size dava açabilirim çünkü yazdıklarınız hakaret ??
Yakayım mı canınızı? Yani isterseniz bunu yazayım?? O zaman hayatınızı çalmazlar diyorum siz diyorsunuz ki bana hakaret ettiniz ip den bulayım sizi:))

Lütfen iyi bir terapist bulun kendinize bu işkenceyi yapmayın. Lütfen.
Şişman
Çirkin
Kıskanç
Diyeyim mi size bu cümlelerin neresi hakaret? Siz beni tehdit ettiniz asıl ben size dava açacağım hadi bakalım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…