Hayat çalıcılarla mücadele etmenin bir yolu var mıdır

İşte en sinir bozan hanım tipi her şeyi ilk ben giydim ben taktım sanır. Abi bu nasıl bi takıntıdır sanki bütün kadınlar sana özenti bu nası bi öz güvendir. Herkes kendi işine baksa keşke.
Keşkeeee

Hadi hadi itiraf edin kıskanmışsınız kadını,çünkü sizin gibi kadınlar kendinden silik,zayıf gördüğü karakterleri seçerler ki üstünlüğü kaybetmesinler.Ee bu arkadaşınızda sizin düşündüğünüz gibi çıkmadı kendine baktı güZelleşti her anlamda sizi geçti şimdi içiniz hasetleniyo geldiği noktaya değil miii?

normal bir ruh halinde değilsiniz bence neden kendinizi böyle sartliyorsunuz ki hep boyle olur diye.
hayattan keyif almayı öğrenmelisiniz
ve bunu kendi kendinize başaramıyorsaniz mutlaka psikolojik destek almalisiniz

ArkadaşiA düşünce şeklin yanlis DENİZ YÜKSELİRSE BÜTÜN GEMİLERİ KALDIRIR. Etrafında güzel hoş kadınlar olması seni de güzel alımlı olmaya teşvik eder etrafında başarılı iyimser parlak insanalr olursa sen de parlarsin. Sanki bir başarı stoku var da onu paylaşıyor değilsiniz. Aksine etrafındaki insanlarla birbirinizi kaldırmamız lazım senin dusunce yapın düşmanca negatif böyle olmaz asagi çekme kendini rekabet değil önemli olan mutlu olmak

Çok enteresanmış, biz kendimizce iyilik yapalım derken kendimize kötülük etmiş oluyoruz o halde, bu konuyla ilgili bir yazı falan önerirseniz okumak isterim

Baya bi empati kurabildiniz çok mu tanıdık geldi

Onun yıldızı parlamış olabilir aynı dönemde sizin sönmüş ama ikisi birbirinden bağımsız kendinizi topatlayın bence ona değil kendinize odaklanarak..

Çok enteresanmış, biz kendimizce iyilik yapalım derken kendimize kötülük etmiş oluyoruz o halde, bu konuyla ilgili bir yazı falan önerirseniz okumak isterim
Nuray sayarinin rastlanti yoktur neden vardir kitabinda biraz yer vermisti bu konuya...birkac gelisim okumama ragmen pek yer veren yok bu konuya ama googledan alma verme dengesini arastirabilirsin

Sizin değişiminizi kendine pozitif ilham olarak alıp hayatını düzene sokmuş kendisi. Bunu farketmenizin tek sebebi de bence hayatınızda istediğiniz tempoyu yakalayamıyor oluşunuz. Eğer siz de iyi zamanınızda olsaydınız o kadını farkettiğinizde aa ne güzel diyip geçerdiniz bence.

Evet sonrada o kişiyi ezmeye çalışırlar
Dostum arkadaşım ayağına
Yanındakinden ego tatmini yaparlar
Arkadasını yerin dibine sokan insanlar gördüm şakayla yapıyorlar güya bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…