Hayat Çıkar Üzerine Kurulu...

sommeke35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
310
57
98
Evet belki biliyorsunuz bunu ama ben her şeyi geç farkkettim.Herkes ile mesafeli olmaya başladım.Çıkarlarımı savunamayan bilemeyen bir insan oldum.Gelene ağam gidene paşam demeyişimden sanırım.Öğrettiler ama bu hayatta her şeyi öğreniyorsun.Yapmam etmem dediğin ne varsa bir de bakmış yapıyor olarak buluyorsun kendini.

Bende bunları ilk farkettiğimde ; sanırım artık büyüdüm demiştim kendi kendime vay be . . .

benim insanlardan tek çıkarım beraber eğlenmektir. Beraber eğlenmiyorsam uzaklaşırım. bende böyle bir çıkar gözetiyorum. Seninde vardır bir çıkarın sosyal hayat dedikleri şey budur çok da dramatikleştirmemek gerek.

Dünya al ver üzerine kurulu
Cenneti vadd eden yaradan bile senden birşeyler istiyor
Değerler vardır onların dışına çıkmadıktan sonra
Yaşayın ayrıntıya takılmayın gariiii:)))

Çıkarsız ilişki var mı? Siz mesela karşınızdaki insana saygınızı sevginizi verseniz karşılığını beklemez misiniz? Bu da sizin çıkarınız.
Dediğinizi de pek çözemedim.
Çok de şeyapmamak lazım.

Dünya al ver üzerine kurulu
Cenneti vadd eden yaradan bile senden birşeyler istiyor
Değerler vardır onların dışına çıkmadıktan sonra
Yaşayın ayrıntıya takılmayın gariiii:)))

Insan sevdigi kisiden ispat ister size karsi davranislari tutumu iyiligi destegi olmadan biri sizi sevdigini ima etse inanmazsiniz.
Yaradanin da istemesi normal degil mi?
(Bu arada kotu amacli yazmadim her goruse saygili olmaya calisan biriyim fikrimi belirtmek istedim)

Insan sevdigi kisiden ispat ister size karsi davranislari tutumu iyiligi destegi olmadan biri sizi sevdigini ima etse inanmazsiniz.
Yaradanin da istemesi normal degil mi?
(Bu arada kotu amacli yazmadim her goruse saygili olmaya calisan biriyim fikrimi belirtmek istedim)
Bende onu diyorum
Çıkar ilişkisine dayalı dünya
Bunu çıkarcılık olarak görebilirsin alver de diyebilirsin karşıdakinin seni sevmesinin kanıtı olarakta görebilirsin
Bu durum tamamiyle bakış açısı ile ilgilidir

Back
X