vicdan rahatlatması değil..hayatımda biri var çok aşık olup çokta sevdiğim...
bazen bana bugün evet desen hemen evleniriz der,
ama benim düşündüğüm başka.bazı temel duygular eksik.güven problemi ve geçmişten gelen baskılar dahil buna..oda çok seviyorum diyor...acaba oda bir gün aldatırmı düşüncesi...ki benden öncesinde çapkın biri olduğunu biliyorum.
ben yaşadıklarımdan dolayı soğudum belkide hayattan...hatta bazen ayrılmayı düşünüyorum.bu düşüncelerimi ona yansıtmıyorum tabii ama evlendikten sonra bilinçaltımdaki bu sorunlar çıkarsa,ona haksızlık edemem.
Bazı konuları gereğinden fazla düşünmüş olabilirim.dediğim gibi bunlar benim çocukluğumdan,ergenlik yıllarından gelen tabular..
aşmaya çalıştığım.
Evlendikten sonra beni aldatır mı?
Aşk ölür belki gibi düşüncelerle, şüphelerle ayrılmak olmaz.
Sevgilinin karakteri ile ilgili sıkıntılar vardır baştan bellidir.
Seninle birlikteyken bir yamuğunu, hatasını görüp sadakatsiz bu der bitirirsin normal olan bu.
Geçmişteki çapkınlığına bakarak evliliğe soğuk durma ama yüzde yüz gözün kapalı güvenme..
İnsan söz konusuysa eğer her şeyi bekle ama bu kadar şüphe de zarar..Mutlu olamazsın..
Bugün seviyorsun, seviliyorsun ama ömür boyu sürecek diye bir şey yok maalesef.
O deli gibi aşkla yapılıp boşanma ile sonuçlanan evliliklerde türlü türlü sorunlar olmuştur.
Cinsellik dışında ne dertler var.. Aldatılmanın da çeşitli sebepleri var.
Bu kadar detaylı sorgulama akla zarar diyorum arkadaşım..
Anneler, babalar da kusursuz değildir, seni olumsuz etkileyeceğini düşünememiş olabilir bazen.
Bu ne yaman çelişki diye bakma olaya. Hata her yaşta olur...