Hayat.cinsellik.ölüm

Kendi kafanda cinselligi kurmussun sonra onda hatalar yanlislar gubahlar ariyorsun.bence cok derin dusunme.cinsellik suc degil gunah degil beynininde bedenininde deşarj oldugu bir aktivite olarak dusun :)
Eger kafani karistiran din-cinsellik kavramiysa cinselligi birakip once biraz din egitimi alin kitaplar acip okuyun.ozaman cinselligin dinimizde dusundugunuz gibi kotu bir yeri olmadigini anliycaksiniz belki ozaman bu dusunceleriniz degisir ;)

cinselliği kendi kafamda kurmadım.
Gördüklerimden duyduklarımdan yaşayıp şahit olduklarımdan bu düşünceler oluştu bende.
Bilenler için belkide çok basit bi kaç soru sordum...gerisi zaten aldatma üzerine biraz hayatı sorgulama..
cinselliğin dinimizde kötü bişey olmadığınıda biliyorum.fakat benim din adı altında yaşadıklarım ve öğretilenler bunlar değil.
pek çok insanında benimle aynı sorunu yaşadığını düşünüyorum.

Cinsellik=günah fikrinden kurtulmakla başlayabilirsin mesela.
Peygamber efendimiz bile eşiyle birlikte olup çocuk sahibi olmuşken sen nasıl cinselliğe günah diyebilirsin bunu hiç düşündün mü?

Konu din boyutuna kaymasın diye daha fazla örnek vermeyeceğim. Ama psikolojik yardım alman gerekiyor diye düşünüyorum. Zira ileride evlenince cinsellik konusunda eşinle büyük problemlerin olacak gibi görünüyor.

Ayrıca bazı çiftler için ikinci üçüncü planda da olabilir tabi ama bana göre cinsellik evlilikte en önemli paylaşımdır. Cinsiyetler arası gelişim farklılığı bir tarafın en başından serbest olması anlamına gelmez. Toplum bir tarafa serbestlik tanıdığı için oluşmuş bir düşünce yapısıdır. Yaratıcı tarafından değil yani.

çocukluğumdan geldiğini bende biliyorum.günlük hayatta böyle karamsarda değilim.hayatı kendime zehir etmemeyide öğreniyorum artık.
psikoloğa gidersem sorunlu yada belkide deli damgası vuracak bir ailem var.bütün yaşattıklarından sonra..

Bu dusuncelerden kurtulup rahat bir yasam surmek istiyorsan psikolog sart. Gittigini soylemek zorunda degilsin ki. Evlenip yuva kuracaksin belki cocuklarin olacak. Onlara saglikli davranabilmek icin sende silinmesi gereken seyler var. Daha 24 yasinda bu kadar karmasa yaratabiliyorsan icinde, ilerisi senin icin vahim cidden. Allah yardimcin olsun

Gördüklerimden duyduklarımdan yaşayıp şahit olduklarımdan bu düşünceler oluştu bende.
Bilenler için belkide çok basit bi kaç soru sordum...gerisi zaten aldatma üzerine biraz hayatı sorgulama..
cinselliğin dinimizde kötü bişey olmadığınıda biliyorum.fakat benim din adı altında yaşadıklarım ve öğretilenler bunlar değil.

Tamam canim sen oyle diyorsan oyledir.
Ama sordugun sorular basit degil.erkek nasil ruyalaniyor dogustan mi biliyor gibi birsry demissin bunu dini boyutta degil birazda hormonal dusun illa ruyasinda cinsel birliktelik gorup ruyalanmamistir yada bu illa ruyasinda olmamistir.
Yada cinselligi yasayip nasil namaz kilinir demissin.iste bunlar basit sorukar normal sorular degil en azindan burda sorulacak sorular degil bir din gorevlisine sorun daha kesin cevaplar alirsin
Surekli bu sorulara takilmamin sebebi konu basligindir

Yaşadığım hergün,yüzlerce iyi kötü anıyı biriktirirken ben.. biraz dertleşmek ve sorularıma cevaplar arıyorum bayanlar.

cinselliği bu hayatta hem en büyük sınav,hemde dünya zevklerinden hediye olarak; bahşedilmiş bir duygu gibi nasıl görmeli...?
kötü geçmiş bir çocukluğum var..dolayısıyla tabular..bu duyguların günah olduğu fakat bizide leyleklerin getirmediği...
24 yaşındayım ve artık bi kaç yıla evlenir heralde gözüyle bakılan,hayatta yaşadığım gördüğüm herşeyi fazlasıyla sorgulayan biriyim.
Bilmediğim ve cahili olduğum çok konu var..amacım sadece dertleşmek..
Ben şimdi cinselliği bir günahmış gibi görüyorum..yaşandıktan sonra büyük bi pişmanlık yaşayıp yaptığımdan utanacağımıda şimdiden biliyorum..

çok sevdin veya sevmedin..evlendin birlikte oldun.peki ya sonra?
Sabah vakti geldiğinde, namaz kılan biriysen eğer,nasıl o anlardan sonra insan dosdoğru namaz kılabiliyor..o duaları edip Allaha sığınabiliyor..merak ediyorum..bilmediğimden.
Peki ya pişmanlığın verdiği huzursuzluk..
Diceksinizki;evlendiğinde artık helalin oluyor.dinimizde böyle bişey yok.evet biliyorum yok..
Peki bu tabular nasıl ortadan kalkar?

Öss ye hazırlandığım dönemde, anne babamın cinsellikle ilgili bağırarak konuşmalrına şahit olmuştum.babam ısrar ediyor annem sinirle reddediyordu.duymamak için kulaklarımı kapattığımı ve onlardan böyle bişeye bile bile mahal verdikleri için nefret etmiştim...sonra babam annemi aldatmıştı.psikoloji altüst..ama kimsenin umrunda bile değil...
Sonra kışın akşam 5 te eve geldiğim için büyük bi sorunmuş gibi beni kısıtlayan annem babam..
evli olan abim ve yengem bize gelip aylarca misafir olduğunda,gece malum sesleri duymayayım diye annemin gelip odamın kapısını sertçe yerine geçirmesi..
Bumuydu saklanıp gizlenen muhafazakar dinine bağlı aile ???

Normal düşünmediğimi biliyorum.
Ben bu düşüncelerle evlenirsem mutlu olmayacağımıda biliyorum.
Gerçek Aşk ta cinsellik en son sırada yer alır diye düşünüyorum bazen..Asıl önemli olan senin güzelliğin göğüslerin yada çekiciliğin değil..sadece gülüşünü duruşunu canını can bilmesi belkide..bu yüzden severek evlendik...sözleri eğer gerçek değilse, hep hüsranla son buluyor şimdilerde..
ve Evlilik....
Belli bi yaştan sonra çoğunlukla yalnız kalmamak için yapılan,kendi düzenini kur baskılarından sonra bana Acaba? dedirten soru...

Sahi o çok aşık olup evlenenler yani kavuşanlara sonraları ne oluyor...neden binden bi tanesi ömürlük sevgiye sahip?
İnsanlar neden bu kadar aldatmaya meyilli...
Sevdiği kadınla evlendiği halde neden başka bir kadına bakar erkek..
sevdiğine kavuştuğu içinmi?
Erkeğin doğası diye bişeyede inanmıyorum.
Bu insanın Nankörlüğü...aç gözlülüğü...
aynısı kızlar içinde geçerli..sevgilisi olan bi kız neden başka erkeklere kur yapar?
Zaman kötü ve seçenekler fazla olduğu içinmi....
Her yer bu kadar günaha çeken yollarla dolu olduğu içinmi....

Birde aklıma takılan bir soru daha var.Malum biz adet olduğumuzda ergenliğe giriyoruz.erkeklerse bildiğim kadarıyla rüyalandığında.ve bu durum açık seçik görüntüler sonucu oluyormuş.o zaman erkekler bu duruma doğuştan hazırmı?günümüzde malum siteleri 12-13 yaşında izlemeye başlayan erkek çocukları...
Hiç izlemeseler bile günlük gördükleri kadınlar yada başka şekillerde bu durum gerçekleşiyorsa,günah olarak görünen şeyler nasıl bi erkekte istemsiz olarak gerçekleşip,meşru olabiliyor??
dinimizde nasıl böyle bişey olabilir..
Erkeğe cinsellik ihtiyaç ve mecburen olacak bunlar diyen zihniyete aslında bu sorum..

Ve sonunda Ölümle bağlantısını düşünüyorum bu konunun.
Ne büyük kandırmaca..
milyonlarca insanın uğruna ne hatalar ettiği cinselliğin,ne kadar yanlış bilinip yaşandığı,,bende dahil ne kadar cahil olduğum gerçeğiyle karşılaşıp susuyorum sonra..
[/COLOR]

Cinselliğin ayıp oluşu bundan tiksinişin (resmen tiksiniyosun bence) gerçekten hiç normal değil. Ama tabi dediğin gibi yetiştirilme tarzı vs. vs. etki ediyor. Bizi leyleklerin getirmediğinin farkındasın. Hayvan da değiliz içgüdüsel olarak sadeece üreme amaçlı seks de yapılmaz yani insan olduğumuz için. Bence bilmiyorum ama bu konuda psikolojik yardım alman iyi olabilir.

Onun dışında erkekler için meşru dediğin kısımlara katılıyorum. Kadına ayıp erkeğin doğası gibi düşünceler bana da çok haksızca geliyo ve bu düşüncelere söylemlere hiç bi şekilde inanmıyo kulak asmıyorum. Çünkü saçma ve mantığı yok BANA GÖRE TABİ.

Cinselliği hayatının baş noktasına koymuşsun...
Sana öğretilenlerin yanlış olduğunun da bilincindesin. Yaşın da küçük değil oku, araştır sana göre doğrusu ne ise zaten kendi kendine bulacaksın...

Zaman zaman benim de düşündüğüm olmuştur. Bu şekilde değil de neden kadınlar kullanılmayan üreme hücrelerini her ay atarken ağrı sancı çeker de erkekler hoşlarına giden rüyalarda kolaycacık bu işi hallederler diye. Bilimsel olarak ispatlanana göre kadınların cinsellikten %70 daha fazla zevk almasına rağmen neden sapık olan taraf erkeklerdir diye. Ama işte düşünmekle çözebilecek olsak kul olmazdık, rabbin bir hikmeti bir bildiği vardır demek lazım. Türk toplumundayız herkes bir takım ayıp yasaklarla, tabularla büyüdü neticede ama kafanda bu derece kurma bence. Eğer cinsellik absürd birşey olsaydı yaradan bu yöntemi hak kılmazdı evlilere. İnsan yaşamadığı, başına gelmeyen şeyden korkarmış, yaşadığın zaman utanılacak birşey olmadığını gördüğünde bu düşüncelerinin ne derece yersiz olduğunu anlayacaksın.

Vaktinden once hemde bu sekilde sahit olunan seyler travma etkisi olusturur. Olusturmus.birbirini gercekten tenin otesinde sevenler evlendikten sonra da mutlu oluyor merak etme. Fakat eger imkanin varsa bi doktora git senin zarar goren sablonlarin var ve duzeltilmesi gerek. Eger yoksa kendin bilinc alti temizligi ile ilgili biraz arastirma yap. Sen sorunu nerde etkilendigini bulmussun cozum daha kolay. Dindarlik boyle mi derken olmadigini biliyosun sanirim :) ailen cok bilgisiz ve ozensiz davranmis. Egitim bu sekilde verilmez. Kurallar boyle tabu diye ogretilmez. Fakat ailelerin bu durumda orta yolu bulmalari o kadar zor oluyor ki. Bak bir yanda sen oteki ucta biriyle birlikte oldum pismanim ne yapacam diyen kivranan onlarca kisi. Dinimizdeki kurallar insanlara tabu diye gelmemis ki bir suru sebepleri var. Butun bunlari dine baglama. Seninde eger travman guclu degilse ki bunu doktora gitmeden bilemezsin karsina sevdigin biri.cikinca butun bunlari unutursun

Yaşadığım hergün,yüzlerce iyi kötü anıyı biriktirirken ben.. biraz dertleşmek ve sorularıma cevaplar arıyorum bayanlar.

cinselliği bu hayatta hem en büyük sınav,hemde dünya zevklerinden hediye olarak; bahşedilmiş bir duygu gibi nasıl görmeli...?
kötü geçmiş bir çocukluğum var..dolayısıyla tabular..bu duyguların günah olduğu fakat bizide leyleklerin getirmediği...
24 yaşındayım ve artık bi kaç yıla evlenir heralde gözüyle bakılan,hayatta yaşadığım gördüğüm herşeyi fazlasıyla sorgulayan biriyim.
Ben şimdi cinselliği bir günahmış gibi görüyorum..yaşandıktan sonra büyük bi pişmanlık yaşayıp yaptığımdan utanacağımıda şimdiden biliyorum..

Sabah vakti geldiğinde, namaz kılan biriysen eğer,nasıl o anlardan sonra insan dosdoğru namaz kılabiliyor..o duaları edip Allaha sığınabiliyor..merak ediyorum..bilmediğimden.
Diceksinizki;evlendiğinde artık helalin oluyor.dinimizde böyle bişey yok.evet biliyorum yok..

Öss ye hazırlandığım dönemde, anne babamın cinsellikle ilgili bağırarak konuşmalrına şahit olmuştum.babam ısrar ediyor annem sinirle reddediyordu.duymamak için kulaklarımı kapattığımı ve onlardan böyle bişeye bile bile mahal verdikleri için nefret etmiştim...sonra babam annemi aldatmıştı.psikoloji altüst..ama kimsenin umrunda bile değil...
Sonra kışın akşam 5 te eve geldiğim için büyük bi sorunmuş gibi beni kısıtlayan annem babam..
evli olan abim ve yengem bize gelip aylarca misafir olduğunda,gece malum sesleri duymayayım diye annemin gelip odamın kapısını sertçe yerine geçirmesi..

Gerçek Aşk ta cinsellik en son sırada yer alır diye düşünüyorum bazen..Asıl önemli olan senin güzelliğin göğüslerin yada çekiciliğin değil..sadece gülüşünü duruşunu canını can bilmesi belkide..bu yüzden severek evlendik...sözleri eğer gerçek değilse, hep hüsranla son buluyor şimdilerde..
ve Evlilik....
Belli bi yaştan sonra çoğunlukla yalnız kalmamak için yapılan,kendi düzenini kur baskılarından sonra bana Acaba? dedirten soru...

Sahi o çok aşık olup evlenenler yani kavuşanlara sonraları ne oluyor...neden binden bi tanesi ömürlük sevgiye sahip?
aynısı kızlar içinde geçerli..sevgilisi olan bi kız neden başka erkeklere kur yapar?

Birde aklıma takılan bir soru daha var.Malum biz adet olduğumuzda ergenliğe giriyoruz.erkeklerse bildiğim kadarıyla rüyalandığında.ve bu durum açık seçik görüntüler sonucu oluyormuş.o zaman erkekler bu duruma doğuştan hazırmı?günümüzde malum siteleri 12-13 yaşında izlemeye başlayan erkek çocukları...
Hiç izlemeseler bile günlük gördükleri kadınlar yada başka şekillerde bu durum gerçekleşiyorsa,günah olarak görünen şeyler nasıl bi erkekte istemsiz olarak gerçekleşip,meşru olabiliyor??
Erkeğe cinsellik ihtiyaç ve mecburen olacak bunlar diyen zihniyete aslında bu sorum..

Ne büyük kandırmaca..
milyonlarca insanın uğruna ne hatalar ettiği cinselliğin,ne kadar yanlış bilinip yaşandığı,,bende dahil ne kadar cahil olduğum gerçeğiyle karşılaşıp susuyorum sonra..
[/COLOR]

Cinsellik yemek, içmek gibi sıradan birşey aslında, bu kadar abartılacak birşey yok. Kafanda çok büyütmüşsün. Doğanın gereği bu. Nasıl yaşamak istediğin de senin tercihin. İster evlendiğin insanla yaşarsın, ister sevgilinle. Evde şahit olduğun şeyler psikolojini bozmuş. Hoş olmamış tabi ki. İbadet etmekle, sevişmenin de ne alakası var, çözemedim. İyice saçmalamışsın, kusura bakma ama. Neyse, takılma böyle şeylere. Zamanı gelince yaşarsın sen de.

Aslında ben sanırım seni anladım...Yani yazını derin olarak okumadım ama.Şöyle düşünüyorum
Çocukken tanık olduğun cinsellikle ilgili olaylar ..Anne baba cinselliğine tanık olmak(özellikle annenin reddetmesi babanın ısrar etmesi .çocukda anne bunu istemediğine ve baba zorla yapmak istediğine göre ) demekki bu kötü bir şey..algısı oluşturuyor bilinç altında. Yine yakın çevrenin cinselliğine şahit olmak( görmek anlamında söylemiyorum duymak hissetmekde yeterli ) senin bilinç altına bu zaten çocukluktan işlenmiş oluyor..
Sen çocukluğndan bu kodla yetiştiriliyorsun zaten ayıp, günah...konuşulmaz, vs. sonrasında kendini ayıp birşey yapmış yada bukadar zevk almış ken sonrasında dönüp Allaha nasıl ibadet edip masumu oynarım diye düşünüyorsun. Ama öyle değil canım ,Allah bunu yasaklamamış işte bizim dinimizde Rahipler gibi din adamlarının bile kendini bundan soyutlamasına izin verilmemiş aksine meşru ortamda yaşayabilmeleri için erken evlenmek desteklenmiştir.
Seni anlıyorum ama bunu bu düşüncelerinden öncelikle kurtularak yenebilirsin. Cinsellik öyle hayatımızın anlamı falan olmamalı. Evet bu hormonlarımız gereği bir ihtiyaç ( eger dini inancın var ise ) sana helal olan kişi ile yaşadığında da sonrasında kendini günahkar hissetmezsin dini açıdan bu konuyu araştırdığındada kendini daha rahat hissedeceksindir. İbadetinide bu anlamda rahatlıkla yapabilirsin..
Evlendikten sonra aldatırsa falan gibi düşüncelereni gelince. Olabilir tabiki.. Ama hayatımızı acabalara göre yaşayamayız. Evlenceğin insanı biraz kalbinin biraz mantığının süzgeçinden geçirerek seçersin.sonrası kader. Hayatın sonu değil ya.

ve Evlilik....

Ne büyük kandırmaca..
[/COLOR]

senin ailen bu konuyu sizin yanınızda veya duyabileceğiniz yerlerd etartışıyorlarsa bu onların edepsizliği ve hatası bunun dinle ne alakası var .

Cinselligi gozunuzde bu kadar buyutmemekle baslayabilirsiniz.
Psikolog destegiyle olabilir bu.
Beyin dusuncelere daldikca dalabilir, hangi yone gittigini bilemeyebilirsiniz. Bu sorulariniz cok normal degil.
cinselligi yasayip bunun oyle kafanizda kurdugunuz ya da tabu yaptiginiz birsey olmadigini gorunce de, aman nelere kafa yormusum diyebilirsiniz.
Hayati veya bir konuyu bu kadar derin sorgulamak insani mutsuz ediyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Sağlık ve psikoloji sitelerinden cinsellikle ilgili konular okumanı tavsiye ederim.Özellikle güdü ve libido kelimelerini aratabilirsin.
Aslında aşkın içinde cinsellik de vardır yani cinsel olarak çekici bulduğumuz kişilere aşık oluruz.
Çekici bulduğumuz kişilere farklı davranırız ve istemsiz şekilde ilgisini çekmeye çalışırız.Hatta bazı sinyaller göndeririz.
Mesela gözbebekleri büyür,karşı taraf bunu bilinçaltında algılar.Feromon salgılanır,özel bir koku yayar.Beden diliyle de mesaj verilir.
Toplumların ahlaki ve dini kurallarına göre cinsel özgürlük farklı yaşanır.
Dünyaya gelişimiz cinsellikle başlar ve karşı cinsle ilişkimizin allt metninde nesli sürdürmek vardır.

Ben de okuyup araştırarak çok fazla yolalamayacağını düşünüyorum.Psikoloğa gitmen senin için daha sağlıklı olur.

anne ve baban sevgı dolu bı çift olsalardı,sen bunları sorguluyor olmazdın..

arkadaşın demek istediği bi konuda haklı... cinselliği mahremdir, evlenmeden olmaz diyen büyükleri evde bekar bi genç kız olmasına rağmen çocuğunun duyacağını bile bile tartışan ebeveynler ve aile ortamında seslerini duyurtan sevişen abi ve yenge... bu durumda insan inan cinsellikten soğur... üst kat komşumun ıkına ıkına bağıra bağıra sevişmesi inanın sevişeceğim varsa bile sevişmem ... sinir oluyorum.. duydukça...:41:

İster sev ister sevme cinsellik yoksa evlilik yok demektir, cinsellik öcü değildir de ayrıca çok güzel bir olaydır rahatlatır stresini alır seni eşine bağlar. Baskı seni bu hale getiren erkeğe gelince serbest kadına gelince ayıp günah dene dene böyle oluyor. Sorgulamaktan bile korkan insanlar görüyorum :) evet inandığınız herşeyin yalan olduğunu görmemek için sorgulamayın bence de.

vicdan rahatlatması değil..hayatımda biri var çok aşık olup çokta sevdiğim...
bazen bana bugün evet desen hemen evleniriz der,
ama benim düşündüğüm başka.bazı temel duygular eksik.güven problemi ve geçmişten gelen baskılar dahil buna..oda çok seviyorum diyor...acaba oda bir gün aldatırmı düşüncesi...ki benden öncesinde çapkın biri olduğunu biliyorum.
ben yaşadıklarımdan dolayı soğudum belkide hayattan...hatta bazen ayrılmayı düşünüyorum.bu düşüncelerimi ona yansıtmıyorum tabii ama evlendikten sonra bilinçaltımdaki bu sorunlar çıkarsa,ona haksızlık edemem.

Bazı konuları gereğinden fazla düşünmüş olabilirim.dediğim gibi bunlar benim çocukluğumdan,ergenlik yıllarından gelen tabular..
aşmaya çalıştığım.

Iste dedigim gibi eger 1.olasilik degilse 2. Olasilik canim. Bu pskolojik korkular senin beynine ve bilincaltina hukmediyor. Ve sana mantikli ve aksi tum aciklamalara cevaplara kilif bulduruyor. Bence dusunmemeye calis. Yada sevgilinle konus bu durumu. Asamiyacak bisey degildir. En kotu ihtimal pskologa git. Zaten saglikli insanlarin bile kaygilar yasanmisliklar zorluklar karsisinda anlatmasi paylasmasi gerekir. Umarim asarsin.

Way arkadas.. etrafindaki insanlarin hatalarini dine maletmissiniz ya ne alaka cozemedim.. kapatilan.kapinin sesleri duymamak icin oldugunu olayi da ayri bi.komik.. rahatsiz olan sizseniz annenizden once siz cekerdiniz zaten o kapıyı. . Bence cinsellige karsi bi merak sozkonusu sizde.. etrafinizdaki insanlarin da belki duyulmayacak konusmalarini ve seslerini siz dikkatle dinlemissiniz...
Cinsellik gunah degildir.. helalinle oldugu muddetce.. gerisi sizin yorumlarinizdan ibaret.. bos bi merak iceren yazinizla neyi amacladiginiz ortada. Ekstra yoruma gerek yok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Way arkadas.. etrafindaki insanlarin hatalarini dine maletmissiniz ya ne alaka cozemedim.. kapatilan.kapinin sesleri duymamak icin oldugunu olayi da ayri bi.komik.. rahatsiz olan sizseniz annenizden once siz cekerdiniz zaten o kapıyı. . Bence cinsellige karsi bi merak sozkonusu sizde.. etrafinizdaki insanlarin da belki duyulmayacak konusmalarini ve seslerini siz dikkatle dinlemissiniz...
Cinsellik gunah degildir.. helalinle oldugu muddetce.. gerisi sizin yorumlarinizdan ibaret.. bos bi merak iceren yazinizla neyi amacladiginiz ortada. Ekstra yoruma gerek yok..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle etrafımdaki insanların hatalarını dine maletmiyorum...Sorumsuzca davranan ve burda yazamayacağım şeyleri bildiğim ailemin dindar geçinmesine,çocukları arasında kız-erkek ayrımı yapmasına içerliyorum..
bahsettiğim konudada kapıyı benim çekeceğim durum yok çünkü zaten kapı kapalı gibi sadece yerine geçmemiş üstelik ben duyduğum seslerin ne olduğunu çok sonra anladım!

Hiç görmediğiniz halde duyulmayacak konuşmaları dinlemeseydin diye hakkıma girmişsin.Meraklısı değilim.yüksek sesle konuşan anne babayı herkes duyar.ben duymamak için elimden geleni yapmıştım.
Cinselliğin helalinle olduğu sürece günah olmadığını elbette biliyorum.benim aklıma takılan çok başka şeyler...
neyi amaçladığımıda siz bulun artık.extra yorumda yapmayın.Çünkü gerek yok,,dediğin gibi!

Back
X