Yaşadığım hergün,yüzlerce iyi kötü anıyı biriktirirken ben.. biraz dertleşmek ve sorularıma cevaplar arıyorum bayanlar.
cinselliği bu hayatta hem en büyük sınav,hemde dünya zevklerinden hediye olarak; bahşedilmiş bir duygu gibi nasıl görmeli...?
kötü geçmiş bir çocukluğum var..dolayısıyla tabular..bu duyguların günah olduğu fakat bizide leyleklerin getirmediği...
24 yaşındayım ve artık bi kaç yıla evlenir heralde gözüyle bakılan,hayatta yaşadığım gördüğüm herşeyi fazlasıyla sorgulayan biriyim.
Bilmediğim ve cahili olduğum çok konu var..amacım sadece dertleşmek..
Ben şimdi cinselliği bir günahmış gibi görüyorum..yaşandıktan sonra büyük bi pişmanlık yaşayıp yaptığımdan utanacağımıda şimdiden biliyorum..
çok sevdin veya sevmedin..evlendin birlikte oldun.peki ya sonra?
Sabah vakti geldiğinde, namaz kılan biriysen eğer,nasıl o anlardan sonra insan dosdoğru namaz kılabiliyor..o duaları edip Allaha sığınabiliyor..merak ediyorum..bilmediğimden.
Peki ya pişmanlığın verdiği huzursuzluk..
Diceksinizki;evlendiğinde artık helalin oluyor.dinimizde böyle bişey yok.evet biliyorum yok..
Peki bu tabular nasıl ortadan kalkar?
Öss ye hazırlandığım dönemde, anne babamın cinsellikle ilgili bağırarak konuşmalrına şahit olmuştum.babam ısrar ediyor annem sinirle reddediyordu.duymamak için kulaklarımı kapattığımı ve onlardan böyle bişeye bile bile mahal verdikleri için nefret etmiştim...sonra babam annemi aldatmıştı.psikoloji altüst..ama kimsenin umrunda bile değil...
Sonra kışın akşam 5 te eve geldiğim için büyük bi sorunmuş gibi beni kısıtlayan annem babam..
evli olan abim ve yengem bize gelip aylarca misafir olduğunda,gece malum sesleri duymayayım diye annemin gelip odamın kapısını sertçe yerine geçirmesi..
Bumuydu saklanıp gizlenen muhafazakar dinine bağlı aile ???
Normal düşünmediğimi biliyorum.
Ben bu düşüncelerle evlenirsem mutlu olmayacağımıda biliyorum.
Gerçek Aşk ta cinsellik en son sırada yer alır diye düşünüyorum bazen..Asıl önemli olan senin güzelliğin göğüslerin yada çekiciliğin değil..sadece gülüşünü duruşunu canını can bilmesi belkide..bu yüzden severek evlendik...sözleri eğer gerçek değilse, hep hüsranla son buluyor şimdilerde..
ve Evlilik....
Belli bi yaştan sonra çoğunlukla yalnız kalmamak için yapılan,kendi düzenini kur baskılarından sonra bana Acaba? dedirten soru...
Sahi o çok aşık olup evlenenler yani kavuşanlara sonraları ne oluyor...neden binden bi tanesi ömürlük sevgiye sahip?
İnsanlar neden bu kadar aldatmaya meyilli...
Sevdiği kadınla evlendiği halde neden başka bir kadına bakar erkek..
sevdiğine kavuştuğu içinmi?
Erkeğin doğası diye bişeyede inanmıyorum.
Bu insanın Nankörlüğü...aç gözlülüğü...
aynısı kızlar içinde geçerli..sevgilisi olan bi kız neden başka erkeklere kur yapar?
Zaman kötü ve seçenekler fazla olduğu içinmi....
Her yer bu kadar günaha çeken yollarla dolu olduğu içinmi....
Birde aklıma takılan bir soru daha var.Malum biz adet olduğumuzda ergenliğe giriyoruz.erkeklerse bildiğim kadarıyla rüyalandığında.ve bu durum açık seçik görüntüler sonucu oluyormuş.o zaman erkekler bu duruma doğuştan hazırmı?günümüzde malum siteleri 12-13 yaşında izlemeye başlayan erkek çocukları...
Hiç izlemeseler bile günlük gördükleri kadınlar yada başka şekillerde bu durum gerçekleşiyorsa,günah olarak görünen şeyler nasıl bi erkekte istemsiz olarak gerçekleşip,meşru olabiliyor??
dinimizde nasıl böyle bişey olabilir..
Erkeğe cinsellik ihtiyaç ve mecburen olacak bunlar diyen zihniyete aslında bu sorum..
Ve sonunda Ölümle bağlantısını düşünüyorum bu konunun.
Ne büyük kandırmaca..
milyonlarca insanın uğruna ne hatalar ettiği cinselliğin,ne kadar yanlış bilinip yaşandığı,,bende dahil ne kadar cahil olduğum gerçeğiyle karşılaşıp susuyorum sonra..
[/COLOR]