• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat cok acı

bızımkısı gıttıgı yere kadar gıdecektı burada bıttı işte bende hak verıyorum butun yazılanlara ama işte kalbın bı kosesınde acıcıkta olsa bı acı var keske dıyorum cok korkuttu benı ayrılamadım alıştım ona sevdım karmakarısıgım ben ya sevınmek istıyourm sevınemıyorum uzulemıyorum aglamaktan yoruldum aglayamıyorum bıle

bızımkısı gıttıgı yere kadar gıdecektı burada bıttı işte bende hak verıyorum butun yazılanlara ama işte kalbın bı kosesınde acıcıkta olsa bı acı var keske dıyorum cok korkuttu benı ayrılamadım alıştım ona sevdım karmakarısıgım ben ya sevınmek istıyourm sevınemıyorum uzulemıyorum aglamaktan yoruldum aglayamıyorum bıle

senin de psikolojini bozmuş farkında mısın ?

bir çeşit stockholm sendromu gibi normal mi sence senin bu hislerin ?

farkındayım cok kotu derecede psıkolojım bozuldu ama herseye ragmen ayakta durabılıyorum içime atıyorum herseyı kızıp bagıramıyorum ona kendıme edıyorum herseyı

seninde psikolojini bozmuş bellii..
5 yıl az bi zaman degilki tabi...gel gitleri yaşıcaksın ama sen adamı hayatında tuttugun müddetce hiçbişey yapamazsın yön bile veremezsin ..
adam seni dövmüş laflar sözler zaten seni aşşalamış yeterince..
sevgi saygı ilişkide zaten yok....bitmiş bi ilişkiymiş...sana sadece kendini toplamak düşüo..
zihniyete bakya çirkin eş almak kimse bakmasın ....guzellerde ozaman evlenmezdi zihniyet böyle olsaydı..
ama erkekler gene baktıgında nerde bakımsız çirkin hatun varsa daha çok yanında bu toplumda bu zihniyet nasıl olur erkekler...basit düşünceleri...

ay canımya.sakın bırak gitsin.sen mutlu olcan yeniden sevcen ama o ömür boyu sevmediği biriyle olcak.sakın seni kansdırmasına izin verme

yaa işte bole arkadaslar bıde kızıyo bana bırbırımıze destek olcaz arayınca ban sozle ilgılı bısey sorma soyleme oldu bıttı herkez gıbı bı soz oldu dıyo bırak artık bosver dıyo cok normalmıs gıbı.destek ol bana dıyo anlamıyom senı cok sevıyom dıyo yemınler edıyo sıradan bı evlılık olcak dıyo inanmıyoum tabıkıde .kendı cok gezıp cok bıldıgı için sozlusuyle gezer artık kavga falanda etmez sırf bırı bana baktı dıye kavga ettı bıde sen tanıyonmu dıye bana kızdı varmı yaaa

hep kotu yanlarını yazdım sıze sımdı dıceksınız nasıl durdun dıye hep bole degıldı tabıkıde yoksa cekılırmı 5 yıl guzel cok guzel gunlerımızde oldu bazen bır soz yada bakıs butun uzuntunu gecurmeye yetıyo yeterkı ıcten samımı oldugunu hısset bende hıssettım onu boyle gectı yıllar ama cok cabuk gecmıs..

yaa işte bole arkadaslar bıde kızıyo bana bırbırımıze destek olcaz arayınca ban sozle ilgılı bısey sorma soyleme oldu bıttı herkez gıbı bı soz oldu dıyo bırak artık bosver dıyo cok normalmıs gıbı.destek ol bana dıyo anlamıyom senı cok sevıyom dıyo yemınler edıyo sıradan bı evlılık olcak dıyo inanmıyoum tabıkıde .kendı cok gezıp cok bıldıgı için sozlusuyle gezer artık kavga falanda etmez sırf bırı bana baktı dıye kavga ettı bıde sen tanıyonmu dıye bana kızdı varmı yaaa

sen de onu arıyosun yani

arama lütfen onu telefonlarına da cevap verme.

görüşme hiçbir şekilde

daha sonra bir uzmanla görüş psikolog vs. gibi kendin açamayacağın durumlarda sana yardımcı olur artık olanları unutmak zorundasın

yoksa hayatın onun peşinden gitmekle geçecek belki 2. kadın durumuna düşeceksin

yapma bunu kendine

dayak arsızı olmak deyimi bu olsa gerek :bbo:

güzelim bak

acilen kendine gelmelisin

başına talih kuşu konmuş senin hala karışığım diyosun

senin dogumgünün asıl şimdi başlıyor

böyle bir ilişkiden kurtulduğun için göbek atmalısın halay çekmelisin kolbastı horon bilumum tüm dansları oynamalısın bence saatlerce..

inan varya Allah yüzüne gülmüş, o kadar da şanslı bi insansın buna inan
ya o herifle evlenip günde 3 posta dayak yeseysin çocuklarının orasından burasında sigara söndürseydi bu herif

içip içip sizi aç bıraksaydı sefil etseydi..

o zaman buraya nasıl konular açıcaktın düşünsene

o herif boşamazdıda seni çeker dururdun..

şu eşşoğlusunun şokunu bi atlat ya

etrafa bak

dayaksız , aşağılanmasız, hayvan gibi itilip kakılmıyacağın bir yaşam seni bekliyor artık..

hiç kusura bakma ben senin adına bir hemcinsim adına öyle çook sevindim ki o herifin sözlenmesine

tez zamanda evlenirde kurtulursun inşallahhhhhhhhhh

Nasıl sırada bir evlilik? Yani kendisi evliyken sen evlenene kadar seni bırakmayacak. Ve bu sıradan bir evlilik olacka. Valla o zaman bizimki çok sıradışı. Tek eşliyiz biz eşimle. Sıradan olan çok eşlilik galiba arkadaşın anlayışına göre.

düğüne mi gel akannehir düğünde annemgilin yanında mı otur akannehir bana destek mi ol akannehir bak ben sana söliyim bu işin sonu iyi deil, kuma yapmak mı istiyo seni nedir aaaa akannehir

Son düzenleme:
aklini basina topla bugun sana yemin eder,aksama tovbesini eder.sen neden hala soruyorsun ki sozunu?cantada keklik konumuna sokmussun kendini..biraz degerini hissettir..sana yaptiklarindan dolayi normal geliyor ama degil..nasil izin veriyorsun hala seninle muhatap olmasina..?

sen kendine acı çektirmekten mi hoşlanıyosun anlamadım ki

neden arayıp söz nasıl geçti falan diye soruyosun

cidden anlayamıyorum sen farkında mısın tüm bu yaptıklarının

valla iyiyki acmısım bu konuyu cok destek oldunuz bana aradıgım benı dınleyen bırılerıydı sagolun daha farklı bakıyorum gercekten o mutlu olamıcak belkı bunu dusunmek bıraz rahatlatcak benı bı sure gercekten olamaz kolay bırı degıl nısanlısına farklı olursa onu bılmem artık kendı kaybettı valla elımı sallasam ellısı bunuda o cok ii bılıyo canım sıkıldıgında hemen kuafore kosarım bıraz bakım yeter ozguvenıme.o da bılıyo kızıyodu nıspet yapıyon dıye ohhh iyiy oldu

valla iyiyki acmısım bu konuyu cok destek oldunuz bana aradıgım benı dınleyen bırılerıydı sagolun daha farklı bakıyorum gercekten o mutlu olamıcak belkı bunu dusunmek bıraz rahatlatcak benı bı sure gercekten olamaz kolay bırı degıl nısanlısına farklı olursa onu bılmem artık kendı kaybettı valla elımı sallasam ellısı bunuda o cok ii bılıyo canım sıkıldıgında hemen kuafore kosarım bıraz bakım yeter ozguvenıme.o da bılıyo kızıyodu nıspet yapıyon dıye ohhh iyiy oldu

ha şunu bileydinn :lepi:

şimdi seni geçtim nişanlısına acımaya başladım kafaya onu taktım şimdi valla

vahh zavalıı kız nasıl yandı başıı

nalet olsun içimdeki insan sevgisine :sm_cool::sm_cool:

barbı ınanırmısın bende ona uzuluyom yazık kıza işi gucu ii dublex evde oturcam zengın kocaya gıdıyom dıye sevınıyodur bılmıyokı parasının yarısını eglenceye harcıyo içiyo umarım duzelır.hayat sırf paradan ibaret degıl mutluluk olmadıktan sonra neyleyım kosku sarayı.

tabi ya hemen koş kuaföre sonra at kendini tunalıya,bahçeliye vs. arkadaşın olmasada vitrinlere bakın zemuszemus alışveriş yap biyerde otur bi kahve iç :kahve: ohhkendine gel, sonrada ara en yakın en samimiyetine güvendiğin seni en anlayabilceğini düşündüğün arkadaşını,konuş dertleş hemde yeniden arkadaşlığını kurtar, eski dosttan düşman olmaz oturup kendine acıyacağına bu kadar eziyetten sonra mutlu olmak seninde hakkın, hadi bakalım bi toparlan şöyle,sakın tel. açma arama sorma, tel. deiştirmek iyi fikir, evine gelirsede gelsin haklı olan sensin hiçbişi yapamaz seninde ailen var ağaç kovuğundanmı çıktın hadi kolay gelsin ve geçmiş olsun a.s.

evet onu sever cırkın oldugu için ondanda bıkar yıne gelıp kapıma dayanır dıye korkuyorum iş guzellıkle bıtsın dıye ugrasıyom.delı o yapar valla :teselli:

bir şarkının bir sözü "hem karnım doysun, hem pastam dursun, yok öyle...."

senin için mücadele etmeyecek, başka kızla evlenip günahına gircek, çaktırmadan seni idare edecek sen evlenene kadar. oooh nerde o yoğurdun bolluğu...

adam seçimini yapmış zaten. bu saatten sonra sana düşen bir an evvel aklını oyalayacak birşeyler bul, iş olur, herhangi bir uğraş olur, bir kurs olur... aklını sürekli meşgul et. çivi çiviyi söker mantığıyla sakın hareket etme. kaybettiğin arkadaşlarını geri kazanmaya çalış, ya da yenilerini bulmaya, ve sakın ama sakın bu adamla görüşme. hatta tel numaranı da değiştir ulaşamasın sana...

o seçimini yapmış defolup gitmiş, sana karışmak gibi bir lüksü yok, senin hiçbirşeyin değil. çok rahatsız ederse de polise haber ver. gerçi baksana içip için sapıtanlardanmış sağı solu da belli olmaz bunun. dikkat et ama kuyruğu da dik tut bence. çok rahatsız ederse ailene de söylemekten çekinme bence. arkanda duran bir baba faktörü onu geri püskürtebilir...

Back
X