Hayat Çok Acımasız

TatliDusler355

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
467
869
33
İyi akşamlar herkese bu nasıl anlatılır kendime bile itiraf ederken utandım aslında benim utanacağım birşey yokken şuan nişanlıyım daha üniversiteye başlamadan liseye gittiğim dönemlerde ablam evli olduğu için bazen onda kalırdım cocukları sevmek ablamla vakit geçirmek için vs o dönemlerde eniştemin fiziki tacizine maruz kaldım belli bir süre kimseye itiraf edemedim sonra annemle paylaştım ablama söylesem yuvası yıkıır düşüncesiyle hissettirmedim bile kendisine şuan nişanlıyım nişanlım bu durumu farklı bir şekilde öğrenmek durumunda kaldı ve haklı olarak tavır sergiledi oraya gitmemem elini bile sıkmamam konusunda geçen günde bu sebepten tartıştık nişanlımla artık ablama açıklamak zorunda kaldım bende ablam ilk şaşırdı eşinin açıklaması ben onu kardeşim gibi görüyorum ama alkollüyken yaptıysam bilmiyorum oldu üstüne ablam şuan beni aramıyor bile sırt çevirdi gibi birşey şaşkınım çok insanın öz ablası bile böyle yaparsa başkaları daha bana neler yapabilir diye düşünür oldum

Eniştemiz taciz ediyorsa neden gittiniz, nisanliniz nasil öğrendi, böyle bir abla için mi senelerce sustunuz yani? Baştan soylemediginiz için size inanmıyor sanırım.
Bu durum olduktan sonra gitmedim zaten nişanlım arkadaşımla olan bir konuşmamdan sebep öğrendi sonuç olarak evli ve cocukları var susmak daha doğru geldi o zamanlar

Akraba değil akbaba oluyorlar cogu kez. Akbaba olmaları durumunu cok defa yaşadım. Siz kendi hayatınıza bakın. Sırf kan bağınız var diye bi insanı her seyiyle kabul etmek zorunda değiliz. Sizi taciz ettiği eden adamla uyuyan bi kadından ne beklentiniz var ki hala? Hayatınıza bakın. Kimseyi affetmeyin, güclü olun!

Bu durum olduktan sonra gitmedim zaten nişanlım arkadaşımla olan bir konuşmamdan sebep öğrendi sonuç olarak evli ve cocukları var susmak daha doğru geldi o zamanlar
Çok üzüldüm. Tabiki de nişanlın haklı aynı ortama bike girmemelisin. Annene babana herkese anlat bu durumu. Ablan abla değilmiş çünkü

Çok haklısınız hatta sorgular oldum kendimi bana inanmıyor sanırım diye ne garezim olacaksa :)

Çok haklısınız hatta sorgular oldum kendimi bana inanmıyor sanırım diye ne garezim olacaksa :)
Bi tacizciyle beraber olduğu için ablanıza üzüldüm bence sizde kendinize değil ona üzülün. Silin geçin. Nişanlınızla hayatınıza bakın. Bazen bi insan bi insana aile yuva her şey olabiliyor

Üzülme herşey gönlünce olsun başka ne diyebilirim bilmiyorum evet hayat çok acimasiz hele insanin elinde olmadan başkası hayatını mahfettiginde

Eniştenizin alkollüyken yapmış olabilirim lafından sonra ablanızın kocasına değilde size tavır alması gerçekten akıl almaz bir şey.
Bunu bende çok sorguladım ama ablamın bana söyledği şey nişanlım için onun seni üzmesine izin verme oldu sanki rahatsızlık duyması çok anormalmiş gibi :)

Bunu bende çok sorguladım ama ablamın bana söyledği şey nişanlım için onun seni üzmesine izin verme oldu sanki rahatsızlık duyması çok anormalmiş gibi :)

Ablanız gerekeni yapsaydı tamam erdim de şu şartlar altında onlarla görüşmek ne bileyim hiç gerek yok bence. Sizin neye üzüldüğünüzü bile düşünemiyorlar.

Nişanlınız haklı oraya gitme elini bile sıkma demesi çok normal utanmaz adam alkollüyken yaptıysam ne demek hiç inanmıyorum bu tür alkollüyken yaptım yada alkollüyken söyledim numaralarına alkol sadece insana rahatlık verir ben olsaydım böyle ablayla bir daha konuşmaz yüzüne bakmazdım çok sevgili kocasıyla başbaşa kalsın sizin ne suçunuz var ki sırt çevirdi ayrıca hadi siz çekindiniz ablamın yuvası yıkılmasın dediniz anneniz nasıl sessiz kaldı bu duruma taciz değilde bu tecavüzde olabilirdi nasıl hiç birşey olmamış gibi yüzüne bakabildiniz o adamın onca zaman şaşırdım.

Lise yıllarında gidip onlarda kalırken birden bu güne kadar kalmaz/gidip gelmez olman dikkatini de mi çekmedi ablanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…