Hayat Çok Acımasız

Annem cocukları için canını verebilecek bir insan ama ablam nasıl anlatsam fevri bir insandır cocukları var yuvası yıkılır korkusuyla sustuk vebal almak istemedim bende açıkçası bazen insan bazı durumlara katlanmak zorunda olabiliyor malesef

İlk olduğunda annene söylemiştin değil mi annen konuşsun ablanla. Bizim bi tanıdıkta böyle bir şey oldu kadın ablası yerine kocasını tuttu. Hoş kocasını da pek sevmezdi aslında.

Çok üzüldüm

Nişanlınıza nasıl anlatmak zorunda kaldınız? Bir nedenden dolayı şahit oldu demişsiniz. Tacize devam mı ediyordu?

Urası türkiye ablası öğrendi peki ne degişti soyleyin zorla tecavuzede uğrasanız yinede kimse iyi gözle bakmıyor bu bir gerçek
Urası da Türkiye, ne alıp veremediğiniz var bu memleketle burası Türkiyeciler?
Aile yapınızla alakalı olmasın bu durum, zira kendi adıma konuşuyorum; sülale içi herhangi bir yanlışta taş üstünde taş kalmaz. Sindirim sisteminizi kontrol edin, memleketin bir suçu yok.

Bende yurt dışında yaşayan bir türk vatandaşiyim konuyu başka yere çekmeyin lütfen benim demek istediğim bir gerçek var kadın ne kadar mağdurda olsa genelde suçlu görürler en ufak tartışmada yaşadığı olayı yüzüne vururlar

İlk tacizden sonra ablanıza gitmeye devam mı ettiniz?
Öyleyse hatalisiniz..

Neden O zaman Ailenizle paylaşmadınız?

Bakın konuyu başka yere çekmiyorum, normalleştiriyorsunuz, sinme içgüdüsüyle hareket ediyorsunuz. Dünyada tek kişi de kalsanız, yılmadan korkmadan sesinizi çıkarmayı bileceksiniz. "Keşke söylemeseydin, ne değişti bak " diyerek "suçlu görürler" dediklerinizdensiniz. Sizinki düşünce farklılığı değil, yanlışı kanıksama,kabullenme bu yüzden saygı duymuyorum. Türkiyeyle de alakası yok zihniyet meselesi.

Doğru zihniyet meselesi ama kadınlar hep mağdur oluyor mesele ses çıkarmak değil toplum nasıl algılıyor önemli olan bu

Doğru zihniyet meselesi ama kadınlar hep mağdur oluyor mesele ses çıkarmak değil toplum nasıl algılıyor önemli olan bu
Siz toplumun bir parçası değil misiniz?
Emine Bulut cinayetinden sonra, sokak röportajının birinde, teyzenin biri demeç veriyor, cümleleri aynen şu anlama geliyor" Biz kadınlar erkekleri sinirlendirerek bazen hakediyoruz başımıza gelenleri" işte bu zihniyet o zihniyet. Bitmesi, kuruması lazım.

Eniştenin açıklaması o benim kardeşim ama alkollüyken yapmış olabilirim. Öyleyse kendi çocuğuna da alkollüyken bunu yapabilir. Abla ise ibreti alem için adamın alet edavatını kesip sergilemek yerine kardeşine küsüyor. Yazıklar olsun yerin dibine batsın böyle mahlukatlar!

Yaşadığınız yer

Yaşadığınız yer
Yine anlayamadım sizi. Siz benim ne demek istediğimi anladıysanız, mesele yok.
Abla ister sırtını dönsün, ister evcilik oyunlarına devam etsin susulacak bir durum değil. Psikolojik tedavi görenlerin, bir ömür travma yaşayanların suçu ne? İçine atmak, başkasının yuvasının dağılmasına sebep olmamak. Böyleleri baldıza kadar pislik yapacak kadar haysiyetsiz olabiliyorsa, türlü pislikleri de çıkar zamanla. Görmezden gelenin mide genişliğini,başkalarına,topluma mal etmeyin.

Urası türkiye ablası öğrendi peki ne degişti soyleyin zorla tecavuzede uğrasanız yinede kimse iyi gözle bakmıyor bu bir gerçek

Yazdıklarınız kullanıcı adınızın altındaki cümleyle çok uyumlu.
"Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır."

Hangi olay olursa olsun; şiddet, taciz, tecavüz, hırsızlık, cinayet vs "burası Türkiye" demek suçu işleyenlere cesaret vermekten başka bir işe yaramıyor.
Hiçbir halta derman olmayan şu kabullenişten vazgeçtiğimiz gün bir şeyler değişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…