- 19 Aralık 2018
- 467
- 869
- 33
- Konu Sahibi TatliDusler355
-
Annem cocukları için canını verebilecek bir insan ama ablam nasıl anlatsam fevri bir insandır cocukları var yuvası yıkılır korkusuyla sustuk vebal almak istemedim bende açıkçası bazen insan bazı durumlara katlanmak zorunda olabiliyor malesefNişanlınız haklı oraya gitme elini bile sıkma demesi çok normal utanmaz adam alkollüyken yaptıysam ne demek hiç inanmıyorum bu tür alkollüyken yaptım yada alkollüyken söyledim numaralarına alkol sadece insana rahatlık verir ben olsaydım böyle ablayla bir daha konuşmaz yüzüne bakmazdım çok sevgili kocasıyla başbaşa kalsın sizin ne suçunuz var ki sırt çevirdi ayrıca hadi siz çekindiniz ablamın yuvası yıkılmasın dediniz anneniz nasıl sessiz kaldı bu duruma taciz değilde bu tecavüzde olabilirdi nasıl hiç birşey olmamış gibi yüzüne bakabildiniz o adamın onca zaman şaşırdım.
Çekmiş tabiki ben bu konuyu açtıktan sonra söylüyor ama tabii iş işten geçtiLise yıllarında gidip onlarda kalırken birden bu güne kadar kalmaz/gidip gelmez olman dikkatini de mi çekmedi ablanın?
O dönemde de tahmin etmiştir ama konu kapansın diye sana sormamistir diye düşünürüm ben o zamanÇekmiş tabiki ben bu konuyu açtıktan sonra söylüyor ama tabii iş işten geçti
İyi akşamlar herkese bu nasıl anlatılır kendime bile itiraf ederken utandım aslında benim utanacağım birşey yokken şuan nişanlıyım daha üniversiteye başlamadan liseye gittiğim dönemlerde ablam evli olduğu için bazen onda kalırdım cocukları sevmek ablamla vakit geçirmek için vs o dönemlerde eniştemin fiziki tacizine maruz kaldım belli bir süre kimseye itiraf edemedim sonra annemle paylaştım ablama söylesem yuvası yıkıır düşüncesiyle hissettirmedim bile kendisine şuan nişanlıyım nişanlım bu durumu farklı bir şekilde öğrenmek durumunda kaldı ve haklı olarak tavır sergiledi oraya gitmemem elini bile sıkmamam konusunda geçen günde bu sebepten tartıştık nişanlımla artık ablama açıklamak zorunda kaldım bende ablam ilk şaşırdı eşinin açıklaması ben onu kardeşim gibi görüyorum ama alkollüyken yaptıysam bilmiyorum oldu üstüne ablam şuan beni aramıyor bile sırt çevirdi gibi birşey şaşkınım çok insanın öz ablası bile böyle yaparsa başkaları daha bana neler yapabilir diye düşünür oldum
Urası türkiye ablası öğrendi peki ne degişti soyleyin zorla tecavuzede uğrasanız yinede kimse iyi gözle bakmıyor bu bir gerçekÇok geçmiş olsun Keşke kimseye bişey soylemeseydin
Urası da Türkiye, ne alıp veremediğiniz var bu memleketle burası Türkiyeciler?Urası türkiye ablası öğrendi peki ne degişti soyleyin zorla tecavuzede uğrasanız yinede kimse iyi gözle bakmıyor bu bir gerçek
Bende yurt dışında yaşayan bir türk vatandaşiyim konuyu başka yere çekmeyin lütfen benim demek istediğim bir gerçek var kadın ne kadar mağdurda olsa genelde suçlu görürler en ufak tartışmada yaşadığı olayı yüzüne vururlarUrası da Türkiye, ne alıp veremediğiniz var bu memleketle burası Türkiyeciler?
Aile yapınızla alakalı olmasın bu durum, zira kendi adıma konuşuyorum; sülale içi herhangi bir yanlışta taş üstünde taş kalmaz. Sindirim sisteminizi kontrol edin, memleketin bir suçu yok.
Bakın konuyu başka yere çekmiyorum, normalleştiriyorsunuz, sinme içgüdüsüyle hareket ediyorsunuz. Dünyada tek kişi de kalsanız, yılmadan korkmadan sesinizi çıkarmayı bileceksiniz. "Keşke söylemeseydin, ne değişti bak " diyerek "suçlu görürler" dediklerinizdensiniz. Sizinki düşünce farklılığı değil, yanlışı kanıksama,kabullenme bu yüzden saygı duymuyorum. Türkiyeyle de alakası yok zihniyet meselesi.Bende yurt dışında yaşayan bir türk vatandaşiyim konuyu başka yere çekmeyin lütfen benim demek istediğim bir gerçek var kadın ne kadar mağdurda olsa genelde suçlu görürler en ufak tartışmada yaşadığı olayı yüzüne vururlar
Doğru zihniyet meselesi ama kadınlar hep mağdur oluyor mesele ses çıkarmak değil toplum nasıl algılıyor önemli olan buBakın konuyu başka yere çekmiyorum, normalleştiriyorsunuz, sinme içgüdüsüyle hareket ediyorsunuz. Dünyada tek kişi de kalsanız, yılmadan korkmadan sesinizi çıkarmayı bileceksiniz. "Keşke söylemeseydin, ne değişti bak " diyerek "suçlu görürler" dediklerinizdensiniz. Sizinki düşünce farklılığı değil, yanlışı kanıksama,kabullenme bu yüzden saygı duymuyorum. Türkiyeyle de alakası yok zihniyet meselesi.
Siz toplumun bir parçası değil misiniz?Doğru zihniyet meselesi ama kadınlar hep mağdur oluyor mesele ses çıkarmak değil toplum nasıl algılıyor önemli olan bu
Siz toplumun bir parçası değil misiniz?
Emine Bulut cinayetinden sonra, sokak röportajının birinde, teyzenin biri demeç veriyor, cümleleri aynen şu anlama geliyor" Biz kadınlar erkekleri sinirlendirerek bazen hakediyoruz başımıza gelenleri" işte bu zihniyet o zihniyet. Bitmesi, kuruması lazım.
Sizce konu sahibi ne yapmalıydı ilk başta
Yine anlayamadım sizi. Siz benim ne demek istediğimi anladıysanız, mesele yok.Yaşadığınız yer
Urası türkiye ablası öğrendi peki ne degişti soyleyin zorla tecavuzede uğrasanız yinede kimse iyi gözle bakmıyor bu bir gerçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?