- Konu Sahibi TatliDusler355
-
Niye açıklama yapıyorsun arkadaşım. Kafaya bak tacize uğrayan sensin travma geçiren mağdur olan sensin ama alttan alıp susmanı tavsiye ediyor. Ablanın da kafasına haysiyetine tüküreyim, kocası bi de itiraf etmiş sarhoşken yapmışımdır diye, adamı boşayacağına sana mı tavır yapıyor. Başın dik olsun görüşme ne ablanla ne de o şerefsiz herifle tabi. Aile dengelerine bu kadar önem veriyorlarsa ailen de o adamı dışlamalı seni onunla karşı karşıya getirmemeli zatenBende yuva kurucam bu durumdan dolayı kavga edip sürekli gözyaşı döküyordum söylemek durumunda kalmasaydım inanın hayatım boyunca saklardım zaten malesef insanı üzen canım kanım dediği insanın tavrı oluyor
Aile içi tacize uğrayan kadına söylediğiniz şeye bakın. Yazıklar olsun yaÇok geçmiş olsun Keşke kimseye bişey soylemeseydin
Burdan yazmak kolay karşındakine şunu yap bunu yapsaydin demek ama insanin başına böyle aile içinde taciz olayı geldiği zaman bunu dile getirmek sandığınız kadar kolay değil ben konu sahibine keşke söylemeseydin dedim ama bunun nedeni nişanlısıyla sorun yaşamaması için dedim yoksa kadınlar sussun demiyorumYazdıklarınız kullanıcı adınızın altındaki cümleyle çok uyumlu.
"Cesareti olmayanın hep bir bahanesi vardır."
Hangi olay olursa olsun; şiddet, taciz, tecavüz, hırsızlık, cinayet vs "burası Türkiye" demek suçu işleyenlere cesaret vermekten başka bir işe yaramıyor.
Hiçbir halta derman olmayan şu kabullenişten vazgeçtiğimiz gün bir şeyler değişir.
Nişanlımda o kadar iyi niyetliki bildiği halde ben söyleyene kadar onlara karşı en ufak tavır yapmadı ama şuan dediğiniz gibi evime gelmek isteyeceklerdi o zaman evliliğimdeki sorun hep devam edecektiCanım, sakın niye söyledim diye üzülme. Bu pislik insan ilerde senin evine girip de çıkacaktı. Artık yüzü olmaz. Senin de görüp sinrin bozulmaz.
Öyle abla da lazım değil.
Sizin başınıza gelse tereddüt yaşamadan söyleyebilecek miydiniz ?Yuvası yıkılmasın diye ablanıza söylememenize anlam veremiyorum. Yıkılsın, ablanız bir tacizciyle mi evli kalsın yani bu daha mı iyi
Hayır arkadaşımla olan bir konuşmamda gördüNişanlınıza nasıl anlatmak zorunda kaldınız? Bir nedenden dolayı şahit oldu demişsiniz. Tacize devam mı ediyordu?
Her zMan herşey konuşulduğu gibi kolay olmayabiliyorİlk tacizden sonra ablanıza gitmeye devam mı ettiniz?
Öyleyse hatalisiniz..
Neden O zaman Ailenizle paylaşmadınız?
Annem zaten konuşuyor savunması aynı ortamda olmayız olur biter olduğu için sırr çevirdiğini düşünüyorumAblanızla yine de konuşmayı deneyin bence. Onun şu an ne düşündüğünü bilmiyoruz. Sırt çevirdi demişsiniz de, utandığından mı suçlu hissettiğinden mi yoksa tamamen umursamazlığından mı bilmiyoruz.
Siz konuşmuyorsanız, anneniz konuşsun görüşsün detayını öğrensin bence. Destek istiyor belki yeni bir hayat kurmak için.
Siz zaten o enişte denen hayvanı bir daha hiç görmeyin, çok haklı nişanlınız.
Anneniz de ablanız da suçlu.Annem cocukları için canını verebilecek bir insan ama ablam nasıl anlatsam fevri bir insandır cocukları var yuvası yıkılır korkusuyla sustuk vebal almak istemedim bende açıkçası bazen insan bazı durumlara katlanmak zorunda olabiliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?