haklisin ama hayat bu acisi fazla bak tatilde el cirpanlarda var copte ekmek arayanlarda aileni ilgilendirmez kimseye bisey anlatmak zorunda degilsin siz esinle ailesiniz sirlariniz olmali birbirinizle paylasin bu uzuntuleri birde annenleri uzme tedirgin etme esini uzulmesinin disinda senin ona destek olup kucaklamanda onemli dua et 22 yasindasin gensin gencsiniz hersey gencken kaldirilir bak benim bir cocukluk arkadasim vardi sevdi evlendi aile cocugu istemedi fakir dediler yinede evlendiler 7 yilda 2 cocuklari oldu birgun dedeleri kizin babasi yani torunlarini gezdirmeye cikardi ama damatlarini yinesevmediler o gezmedeki trafik kazasinda dede torunlari oldu kiz acidan kavruldu damat uzuntuden,derken damadin istanbulda minik bir ayakkabi tolyesi vardi o yandi sigorta yok tabi al sana bir darbe yine bir yikim arkadasim hep guclu oldu esinle kenetlendi bir gun hamilelik haberini aldi hemde ikiz ikiside kiz bu onlara guc verdi adam isine sarildi isini tekrar kurdu yasadiklari acilar unutulmadi ama yeni sevincleri oldu kaybettiklerinle uzulselerde gelen mutluluklar ayakta durmalarini sagladi basima uzucu ne gelirse gelsin o arkadasim gelir aklima isyan etmem sabriyla tasi deldi aysel cim sukrederim sonra dedene ayrica gecmis olsun tabi uzucu ama deden yasamis yasayacagini elbet bir an gelip vadesi dolacak belkide iyilesip kalkicak senin once dusunecegin kizin ve esin var guzelim 22yasindasin yasadiklarin seni kocaman bir kadin yapti 22yillik bir omre bak neler sigdirmissin guclendin oldurmeyen hersey kuvvetlendirir birakma hayatini hele sakin esini asla senin yerin esinin yanibasi birlikte asicaksiniz bu zorlu gunleri arkadasim hem bizler variz kac kisi sana kizina dua ediyor biliyormusun :teselli:nnurayycim bundada bi hayr vardir diye beklimmi. bilmiyorum hersey üst üste geldi. Artik biktim daha napim ailemin haberi yok kimseye bisey diyemiyorum. Icim icime yigiyorum. Esimin bunlari yasamasini onun bu kadar üzülmesine dayanamiyorum. o benim herseyim. bi tel sacina kiyamadigim erkegim. artik yoruldum gercekten yoruldum az degil yasadilarim. dile kolay 6 ay gecti hep zorluk gecirdim simdi bi darbe daha. Dedemde yogun bakimda türkiyede yatiyor. Ben daha 22 yasindayim bu bana fazla degilmi. cok yoruldum
biliyorum canim, dualarinizla ayakta benim melegim. esimi cok seviyorum gercekten onun ugruna ölmeye bile raziyim. ama onun bi üzüntüsü bi moral bozuklugu benim canimi yakiyor. dün bana hic bisey demedi, hep sarildi gülümsedi, ama sonradan duymami istedi. Ben ne yazacagimi bilmiyorum arkadaslar. sözler dügüm dügüm canim yaniyor, ben sabir tasi degilim nnurayycim. benimde canim yaniyor benimde bi tek sevinmeye gülmeye ihtiyacim var. Allah beterinden korusun, hep hayirlisini nasip etsin diye yalvardim.
biliyorum canim, dualarinizla ayakta benim melegim. esimi cok seviyorum gercekten onun ugruna ölmeye bile raziyim. ama onun bi üzüntüsü bi moral bozuklugu benim canimi yakiyor. dün bana hic bisey demedi, hep sarildi gülümsedi, ama sonradan duymami istedi. Ben ne yazacagimi bilmiyorum arkadaslar. sözler dügüm dügüm canim yaniyor, ben sabir tasi degilim nnurayycim. benimde canim yaniyor benimde bi tek sevinmeye gülmeye ihtiyacim var. Allah beterinden korusun, hep hayirlisini nasip etsin diye yalvardim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?