arkadaşlar şaşkın ve bitkin durumdayım hayatın en toaf yüzünü bidaha gördüm.derdime gelince 20 senelik cocukluk arkadaşım ve en yakınım sandıgım arkadaşım nişanlıydı nişanlısı şuan askerde ve eski sevgilisi 2,3aydır rahatsız ediyordu.ben zaten ezelden beri buna karşıyım bu cocuk olursa benide kaybedersin uzak dur diyordum ve aileside karşıysı.cok uzun mesele.bugun işdeyken tel geldi ve arkadaşım arıyodu ve bana yana gel dedi gittim yanımızdada koaför var.ben şakındım iceri girdim arkada sigara iciyodu ben gelirgelmez cıktı ve bi baktım eski sevgilisinin ablası allah dedim ve düşünürken ablası arkadaşın bize kactı dedi ben gülerek hadi ya şaka dimi dedi ve sonra gercekle yüzleştim evt kacmış ben ölece kaldım bişe dyemedim gfidiyorum dedim sarıldım arkadaşıma cıktım agladım ve icim icime sıgmadı tekrar döndüm arkdaşımın yanına icerde işi vardı cıkamadı ve ablasına saydım saydım ve arkadaşım gel bi bişey dicem dedi bende ne halin varsa gör dedim ve cıktım.arkadaşlar şoktayım ve cok üzgünüm aileside perişan olmuş.nişanlısıyla ayrılmışlar zaten bu olaydan 1kac saat önce ve nişanlısı kocaya kactıgını bilmiyo.dügünü varmış yeni duydum şimdi cumartesi.offfff cok üzgünüm çokkk.cok uzun oldu ama sizlerle dertleşmek istedim.siz olsanız ne yapardınız:?