Hayat çok garip

Nişanlısı için üzüldüm..onun bu ayrılıktan dolayı yalnız kaldığını düşünüp iyi niyetle sizden destek olmanızı istemiş..oysa arkadaşınız kimsenin onaylamadığı eski sevgilisyle evlilik planları yapıyo..ama askerdeki için bi yandan da sevindim..ayrılmaları hayırlı olmuş..Kızın gönlünün yarısı hep eskideymiş demekki. herkes hatalarının bedelini öder.arkadaşınızda yaşamadan ödeyemez bu bedelleri..sizin yapıcağınız pek bişey yok bu noktada..uyarıunızı yapmışsınız bi dost olarak..gerisi kendi seçimi..

Ailesinin suçu yok ki
Sonuçta uzun süreli bir arkadaşlıksa sizinki, sen ailesinin yemeğini yemiş bir bardak da olsa suyunu içmişsindir.
Bir anda onlarla alakanı kesme bence, arkadaşına görüşüp görüşmemen önemli değil ama ailesine saygı duy git görüş bence.
Onların şimdi bir sese, desteğe ihtiyacı vardır
Allah yardımcıları olsun ya, evlerden ırak :bbo:

cnm yok tabiki ailesiyel sorunum yok bugun aradım beraber agladık kadın zaten kendisinde degil rezil oldukkk diyip durdu ben acaba gitsem dahamı üzülürler ne bileyim ya gidilirmi bu durumda onun kararını veremedim

cnm yok tabiki ailesiyel sorunum yok bugun aradım beraber agladık kadın zaten kendisinde degil rezil oldukkk diyip durdu ben acaba gitsem dahamı üzülürler ne bileyim ya gidilirmi bu durumda onun kararını veremedim

bence git canım ama sen bilirsin
en azından destek hissederler, sen iyiliğini yap da gerisini Allah bilir

insanları anlamıyorum. madem kaçacak kadar seviyorsun eskisini neden nişanlanırsın be kızım. o asker ocağındakine yazık değil mi?

peki şimdi kaçtığı çocuğu sen neden sevmiyorsun? arkadaşına haksızlık olduğu için mi, başka bi nedenle mi?

cnm cocugu ezelden beri sevmiyorum ve cogu kişide sevmiyo yazıklar olsun o cocugada ne midesizmiş erkek değilmiş elalemin nişanlısına takıldı devamlı arkadaşımı takip ettiriyodu nişanlısı hatta sopa bile yedi bi ara bu cocukllardan ama hic söylememiş bile arkadaşımaarkadaşımda başkasından duymuştu.bi ara msn de aglamaya başladım arkadaşımın nişanlısı eki nişanlısı ya sedacım niye aglıyuon bukadar ayrıldımıza dedi boşver ama ben dilim varmadı söyleyemedim olanları icim acıyo iciim kardeşim kadar seviyormuşum megersem

insan şaşırıyor tabi
ama bile bilede lades demiş sanki arkadaşın.
iyi dileklerimide söylerdim.
inş. mutlu olur.
biz yanılırız.

nasibi oymuş demek ki... araya neler girerse girsin nikahtan bile dönüp mantığı uymasada kaslbindekine kaçan çok..

hayırlısı olsun.. üzüldüm ama yapacak bişey yok...

nişanlısının askerde olması döndüğünde onu evli bulması bir süre şok yaşar ama herşeye alışılıyor işte...

cnm cocugu ezelden beri sevmiyorum ve cogu kişide sevmiyo yazıklar olsun o cocugada ne midesizmiş erkek değilmiş elalemin nişanlısına takıldı devamlı arkadaşımı takip ettiriyodu nişanlısı hatta sopa bile yedi bi ara bu cocukllardan ama hic söylememiş bile arkadaşımaarkadaşımda başkasından duymuştu.bi ara msn de aglamaya başladım arkadaşımın nişanlısı eki nişanlısı ya sedacım niye aglıyuon bukadar ayrıldımıza dedi boşver ama ben dilim varmadı söyleyemedim olanları icim acıyo iciim kardeşim kadar seviyormuşum megersem

bence böyle olaylara ailesi müdahale etsin sen hiç karışma. çocuğa söyleyen de sen olma bence. hatta asker arkadaşın için sevin ki kızın karakteri nişanlıyken ortaya çıkmış. ya evlendikten sonra yada çocuğu olduktan sonra olsaydı bu.

hep böyle oluyo sınavdayız biliyorum ama hep böyle neyi cok sevsem kaybediyorum kime cok değer versem arkamdan vuruluyorum bu yaşta sinir sahibi oldum

hep böyle oluyo sınavdayız biliyorum ama hep böyle neyi cok sevsem kaybediyorum kime cok değer versem arkamdan vuruluyorum bu yaşta sinir sahibi oldum

arkadaşım sen çok takmışsın kafana ..
günahıyla sevabıyla herkesin hayatı kendine..
o kendi "seçimini" yapmış..
mutluluklar dile ve bırak ne yaparsa yapsın..

arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum
ben 11-12 senelik dost sandığım insanları aynen bu şekilde kaybettim
hala da yokluklarını arıyorum
ama bir yandan da iyi ki diyorum, iyi ki kesmişim ilişiğimi
hatasız kimse yok elbet ama bir yerde de kabul etmemek lazım bazı hataları
aksi halde bu sefer biz bile bile lades demiş olmaz mıyız ?

arkadaşım ben seni çok iyi anlıyorum
ben 11-12 senelik dost sandığım insanları aynen bu şekilde kaybettim
hala da yokluklarını arıyorum
ama bir yandan da iyi ki diyorum, iyi ki kesmişim ilişiğimi
hatasız kimse yok elbet ama bir yerde de kabul etmemek lazım bazı hataları
aksi halde bu sefer biz bile bile lades demiş olmaz mıyız ?

evt cnm ben zaten bunu hep söyledim ona anlayamıyorum ya annesi 2 gün önce evini görmeye gitti az kaldı bitiyo evim demiş annesine ne oldu böyle birden aklım hep onda aynı mahalledeydik hep beraberdil ilkokul lise hep bukadar üzülebileceğimi ben bile tahmin etmedim ama gözlerim şişti ağlamaktan şimdi düğüne cağrırsa ne yapıcam off benim onunle konuşmıcamı ailesinin perişan olacagnı bildigi halde böyle yapması da cok koydu

evt cnm ben zaten bunu hep söyledim ona anlayamıyorum ya annesi 2 gün önce evini görmeye gitti az kaldı bitiyo evim demiş annesine ne oldu böyle birden aklım hep onda aynı mahalledeydik hep beraberdil ilkokul lise hep bukadar üzülebileceğimi ben bile tahmin etmedim ama gözlerim şişti ağlamaktan şimdi düğüne cağrırsa ne yapıcam off benim onunle konuşmıcamı ailesinin perişan olacagnı bildigi halde böyle yapması da cok koydu

o kendi kendini mahvetti canım
ben şunu bilirim, birini üzerek mutlu olamazsın
hele de ah alırsan, of off :bbo:
sen elinden geleni arkadaş olarak yapmadın mı ?
ona doğruyu göstermeye çalışmadın mı ?
başka ne yapacaktın, ne yapabilirdin...
o size rol oynarken sen nereden bilebilirdin olanları
gerçi bunları yazarken kendime kızıyorum
tarafsız olmak lazım
bakalım arkadaşının düşünceleri neler ?
neler yaşadı da böyle bir şey yaptı ?
kendince haklı bir sebebi var elbet...
ay benim de kafam karıştı :bbo:

Birşey yapmazdım ben...
Yazık sana der çeker giderdim...
Bu insan nişanlasına böyle yapıyorsa bu adam onun hayatı paylaşacağı kişi birlikte yastığa baş koyucağı kişi olucaktı sonuçta ona böyle yapan arkdaşım dediği kişiye ne yapmaz ki..
nişanlıyı satan arkadaşınada gözünü kırpmadan aynısını yapar.

demek ki sevmeden nişanlamışlar o da sevdigine kaçmış yapacak bi şey yok...inş.mutlu olur..

ay inanmıyorum ya
askerdeki nişanlısını bırakmış
bırakmayı bırak bide başka kocaya kaçmış
sizin arkadaşınız kusura bakmayın ama yarın öbür günde bu kocaya kaçtığını bırakır başkasına kaçar
bnden sölemesi..

sana katılıyorum canma.s.
askerdeki nişanlıyı bırakmak nasıl bir şaçmalıktır.madem bırakcan niye nişanlanıyon.ayy allahım ne günlre kaldık.ablaya bak bize kaçtı diyomuş pişkin şy o kızın nişanlı olduğunu bilmiyomuydunuzz yuhhh:kızgın::kızgın::kızgın:

Aglaman uzulmen normal, nede olsa çocukluk arkadasin, bir dost dedigin kisiyi kaybettin...
ama ailesine destek olman gerekir bence, suan onlarin morele ihtiyaçlari var

Kendi dusen aglamaz misali ona sadece mutluluklar dilemek duser
Yanliz nisanlisina çok uzuldum...duyunca ne yapacak merak ediyorum
Umarim akli basinda bir insandir ve en kisa zamanda toparlanir

Onunda yolu açik olsun...ne diyelim

ne olursa olsun
hatalarıda olsa o sizin arkadaşınız.. yaptığı yanlış ama onunla arkadaşlığınızı kesmenizi anlamıyorum. demek ki yüreği böyle istedi ,demek ki onu daha çok sevdi. hataları çok .nişanı bozmadan ,nişanlısıyla ilişkisini bitirmeden bunu yapması çok büyükhata. ancak yapmış bir kere. olan olmuş...
tekrar ediyorum...o sizin arkadaşınız ,dostunuz... bence ,şu anda size daha çok ihtiyacı var... yanında olun derim....

Arkadaşınızla bundan sonra görüşüp görüşmeme konusunu bize soruyorsunuz, yoksa yaptığının doğru ya da yanlış olması değil sanırım konuşmak istediğiniz..

Kendi hayatı, belki doğru belki yanlış, şu an bilemem ..O da ayrı konu zaten..

Ama sonuçta onun hayatı, kocaya kaçtı diye, tamamen sırtınızı dönmeniz niye ki? Yani dostluğunuzu koparmak istemenizi(öyle anladım) anlayamadım. Kocaya kaçmasının size bir zararı mı oldu?

Yaptığı yanlış da olsa, arkadaşlığınızı bitirmeniz, tavır almanız için sebep göremiyorum ortada ben. Saygı duyun derim ..

Back
X