Hayat Çok Garip..

siradanbiri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
27
0
36
İzmir
Merhaba Arkadaşlar,
Hayat ne garip dimi ? ßu site bile bunu göstermeye yetiyor.. ßaksanıza bi tarafta yeni evlenenler, yeni nişanlananlar, sözlenenler, hamile kalanlar, sevgilisiyle barışanlar, hoşlandığıyla başlayanlar vs.. Yani mutluluğun doruğunda olanlar.. Diğer tarafta hamileyken boşanmanın eşiğinde olanlar, 3 aylık evlilikten bıkanlar, aldatılanlar, aşk acısı çekenler, ayrılanlar vs. vs.. Kimleri gülerken kimileri ağlıyor, kimileri mutsuzken kimileri mutluluk dolu oluyor.. ßence kendimizi mutlu hissettiğimiz her zaman o anın her dakikasını dolu dolu yaşamalıyız mutsuzken o anları düşünüp şunuda yapsaydık şunu böyle yapsaydım dememek için.. Keşkeler herzaman işe yaramıyor.. Sitede gezinirken dikkatimi çekti paylaşayım dedim :43:

hakkaten heee.bazen insan unutuyo,sayende hatırladım,hakkaten hayat çok garip,bu sitede olan bitenler dediğin gibi şuan da en yakın şahit..

Evet ama düzen böyle herkes yaşayacağını yazıyor malesef herzman iyi olmuyor
Bazen hiç olmayanlar da var. :59: Ama bu böyle dediğin gibi çok garip hayat.
Dün yoldan geçerken bir yerde cenaze 150 metre sonra bir yerdede düğün konvoyu vardı..
Hayat işte..

"dünyada bir gün var a da BUGÜN"

"dün tarih oldu, yarın ise bir muamma ve o yüzden BUGÜN kıymetini bilene hediye"

zamanı cebimize koyup saklayamıyoruz ileride herşey düzelince çıkarıp yeniden yaşlayalım diye. ne yaşayacaksak hepsi an-ın içinde.

Kesinlikle Haklısınız. ßencede her yaşadığımız güzel anı dolu dolu yaşamalıyız çünkü o an birdaha geri gelmiyor

Back
X