Hayat çok GARİP...

nihayetinde size kötü davranmamış ayran gönüllülük yapmamış güvensiz bi taplo çizmemiş o anki duygusuna düşüncesine sadık kalıp sizden uzak durmuş paçalarından dürüstlük akıyor bu çocuğun belli ki
fevkaladenin fevkinde bir aşk çıkabilir meydana , şans verin derim

sanırım istemezdim..
o saatten sonra güvenemezdim diye düşünüyorum.
zaten hayatınızı düzene koymuşsunuz.
o olmadan yaşamışsınız, o olmadan da devam edebilirsiniz..

ben enerjiye çok inanırım siz duygunuzdan eminseniz evren size dönüş yapmış olabilir, pozitif düşünmeye devam edin

Hazır unutmuşsunuz başa sarmaya gerek yok.
1 sene sonra nereden aklına gelmiş sizi sevdiği acaba.
Üzülürsünüz gibi geliyor bana.
Her zaman taze heyecanlar, yeni umutlar daha iyidir.

Boşta kalmış derdim.
Birliktelik olmadığı için içinde kalmış, denemek istiyor derdimm..

kısa süredir tanıdığınız, arkadaş olarak çok iyi anlaştığınız hatta her şeyinizi anlattığınız birinden hoşlanmaya başladığınızı fark ettiniz. ilginizi hafiften belli ettiniz ama soğuk davranmaya başladı size. (ki siz normalde erkeklere ilgisini belli edemeyen birisinizdir) onun başkasını sevdiğini arkadaşlarından duydunuz. hatta sevdiği kızla onu da tesadüfen yanyana gördünüz. kıza bakışından, dibinden ayrılmayışından ilgisini anladınız. kızın yanında size soğuk davrandı falan. kızla aralarında sevgililik durumu olmamış. belki de çocuk itiraf edememiş ona sevdiğini. 3. şahıs olduğunuzu anlayıp sessizce çekip gittiniz onun hayatından. bir daha hiç arayıp sormadınız. tam 1 yıl sonra hayatınızda her şeyi düzene koymuşken bir anda "o" kişi karşınıza çıksa, arkadaşça konuştuktan belli bir süre sonra size sizi sevdiğini söylese ne yanıt verirdiniz?

Bunun yanıtı bir anda verilecek kadar kolay değildir.
Düşünürüm ki değişen ne koca 1 sene içinde?? Madem seviyordu o zaman neden olmadı? Geçen 1 sene içinde sevgiyi körükleyen paylaşım oldu mu aranızda? Olmadıysa kafasına saksı mı düştü yoksa kendi boşluğa mı düştü de seni buldu. Bunu iyi anla derim cevap vermeden önce.

Sizin zamanında onu sorduğunuz 3.şahıslardan birisi söyledi mi acaba diye düşünürdüm önce

Boşta kalmış olabilir.Ama beraberken hissettiklerini özlemiş,asıl aradığının bu olduğunu anlamış olabilir.

Geçen hafta,"Sevgililer Günü" filmini izledim.Orada tam da arkadaşlıktan aşka geçiş anlatılıyordu.

Yazdıkların,filmi anımsattı.İzlemediysen,tavsiye ederim :)

Yaşamış gibi oldum bir an :)
Sevgisine inanmazdım . Önemli olan ben ona gittiğimde beni kabul etmesiydi.
Derim ki; bak o kızla olmadı , bana geldi . Neden ? Çünkü artık sevdiğini değil, kendini seveni istiyor herhalde.
Bana sevdiği için değil, sevdiğim için geldiğini düşünürdüm.
Kendimi sığınılcak liman olarak görürdüm büyük ihtimal.

Hiç girmezdim o topa, sonuçta başkasını sevmiyor muydu? Onun yanında sana kötü, soğuk davran mıyor muydu? Bizzat tanık olmuşsun bu duruma, duygusal anlamda tatmin olmak istiyorda olabilir, eğer geçmişte o da senin ilginin farkındaysa bu sebeple face' den ekleyip nabız yoklamış olabilir..
İki lafın belini kırdıktan sonra hemen seni seviyorum...! Bana hiç inandırıcı gelmiyor..
Dediğim gibi bu çocuk ya duygusal yönden tatmin olmak istiyor, ya da fazlasıyla şıpsevdi.:ssz:

Boşta kalmış olabilir.Ama beraberken hissettiklerini özlemiş,asıl aradığının bu olduğunu anlamış olabilir.

Geçen hafta,"Sevgililer Günü" filmini izledim.Orada tam da arkadaşlıktan aşka geçiş anlatılıyordu.

Yazdıkların,filmi anımsattı.İzlemediysen,tavsiye ederim :)

internetten indirip mutlaka izleyeceğim filmi. tavsiyeniz için teşekkür ederim. :)

bence kesinlikle inanmamalısın seni sevdiğine.daha geçen yıl başkasını seven biri bir anda seni sevmeye mi başladı ilginç.öyleyse bile çok şıpsevdi bir tip diye düşünürüm ki güven olmaz.muhtemelen kıza duygularını söyledi kız reddetti ya da kızla denediler olmadı.o da kendi sevdiğinden çok kendini seven birini arıyor artık belki.senin de ona olan hislerini anladığından seni kusura bakma canım ama biraz cepte görmüş bence.belki bir ihtimal cidden bir şeyler hissediyordur ama ben olsam güvenemezdim.içimde bir şüphe olurdu hep.o kızı unutmak için mi beni kullanıyor, gerçekten beni seviyor mu diye?kendini çok kaptırmıcaksan deneyebilirsin ama ben olsam denemezdim karar senin:16:

Back
X