Hayat çok pahalı

elindeki nakiti harcarsan üstüne kredi kartınınds limitini doldurursan al sana nurtopu gibi icralık borç :KK70:
böyle yapanlar kk kullanmamalı
başta ben :) ama akıllandım

Ornekte goruldugu gibi, isin sirri dogru kullanmakta. :)

Kredi kartı gerçekten büyük düşman kızlar. Bende kartımı anneme verdim. 2 ay borç yatırcam. Kurtulcam borcumdan inşallah :)

Kredi kartı gerçekten büyük düşman kızlar. Bende kartımı anneme verdim. 2 ay borç yatırcam. Kurtulcam borcumdan inşallah :)

10 seneyi askin suredir kredi karti kullaniyorum, hicbir dusmanligini gormedim. Kullanmaya da devam edecegim.

Zarif olayim diyorum, bu dilden anlamiyorsunuz. Peki, sizin anladiginiz dilden konusacagim.

Asgari kelimesini askeri olarak bilen ve bu yanlisini telefonda yazmasina baglayan bir ogretmen... Vahim...
Bence siz kendinize bakın. Benim öğretmenliğimi eleştirmeyin. Bursluluk sınavında derece yaptı öğrencim ;) kendinize iyi bakın

Gorunen koy kilavuz istemiyor Hanimefendi.
Siz kendi yorumunuz kendinize saklayın ;) belli ki mutsuz bir insansınız. Burda yaptığım küçük bir hatayı genelliyorsunuz. Öğretmenlerde insandır bunu unutmayın. Ayrıca mesleğim hakkında yorum yapmak kimsenin haddine değildir. Öğrencilerim ve ben çok mutluyuz ;) görüşürüz mutsuz insan

1,5 sene once aldigim fondoten, allik hala duruyor. 2 ayda bide eyeliner aliyorum. Cabuk tukenen seyler degil ki bunlar
ben fondöten kullanmıyordum. Bb krem kullanıyordum o da sulanmıştı :) bozulduğunu anladım ve attım.göz kalemim bitmişti. Bunun gibi çıktı ve birikti. Normalde asla ve asla o kadar para bırakmam bir girişte. Sonuçta o paraya ben evime eşya alırdjm :)

Siz kendi yorumunuz kendinize saklayın :KK66: belli ki mutsuz bir insansınız. Burda yaptığım küçük bir hatayı genelliyorsunuz. Öğretmenlerde insandır bunu unutmayın. Ayrıca mesleğim hakkında yorum yapmak kimsenin haddine değildir. Öğrencilerim ve ben çok mutluyuz :KK66: görüşürüz mutsuz insan

Gecenki konunuzda da ayni yorumu yaptiniz. Hafif bir takinti hali var saniyorum.

Anlamadigim sey su: Yaptigim yorumu mutsuz olusuma nasil baglayiverdiniz? Yorum isinize gelince eyvallah, gelmeyince benim mutsuzlugum.

Insan gibi dikkat etmeniz gerektigini soyluyorum son derece nazik bir dille. Bunun karsiliginda itici oldugumu soyluyorsunuz. Anladiginiz dilde konusunca da bu sefer mutsuz oldugumu soyluyorum. Gercekten ilginc!

Back
X