• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat çok yoruyor

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.090
880
358
Arkadaşlar iyi akşamlar sizde de var mı çok gerginim iş ev beni çok geriyor. Evde eşim ve oğlum asla anlaşamıyor. Oğlum 10 yaşında derse ha deyince oturmaz dik başlı, eşimde kendince ayrı bi cumhuriyet devamlı baskı uyguluyor aşırı sinirli bir yapısi var bu sinir cocuğada yansıyor evde anlıycağınız 2 çocuk var sanki ve ben ikisinede durun demekten yoruldum artık. İşyerim ayrı bir mobing yeri işimi doğru dürüst yapiyorum ama işyerindeki adaletsizlikler beni geriyor bende sinirli bir insan oldum çıktım. Eşim ile konuştum anlamaz bir insan 2 gün iyi 3. gün gene bozuyor. Ben ne yapayım inanın yoruldum.

Babam böyleydi.Sinir krizleriyle,gözyaşlarıyla yıllar geçirdik.Ha sevmeye çok seviyoruz birbirimizi ama ailedeki her bireyin kendisiyle çok fazla kötü anısı var.Uzun vadede birlikte yaşanmaya uygun biri değil.Çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmemenizi tavsiye ederim.

Benim babamda böyle. Sevmesine bizde çok seviyoruz keza o da bizi çok sever bilirim. Ama 30 yaşında panik atak anksiyete oldum. Kendimde asiri öfke problemleri var herseye sinirleniyorum. Bu döngüyü kirmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Babama karşı bende çok dik başlıydım ama yinede isteklerini ifade etmekte zorlanan ne istediğini bilmeyen biri oldum. Korku içinde büyüdük, ozguvenimiz cok zedelendi. Çocuğunuzu olabildiğince siz bu kanaldan çıkarın tavsiyem bu olur. Benim annem pasifti tam koruyamadı.

Yıllardır kocanızından dertlisiniz.
Ne iyi bir eş ne iyi bir baba.
İyiliği geçtim, kötü çocuğa psikolojik şiddet uygulayan, her şeyine karışam, bağırıp çağıran bir baba.
Oğlunuz büyüdükçe sorunlarınız da artarak devam edecek muhtemelen.
Hiç değilse çocuğun iyiliği için ayrılmalıydınız ama bundan sonrası içinde öyle bir adım atacağınızı sanmıyorum.

Arkadaşlar iyi akşamlar sizde de var mı çok gerginim iş ev beni çok geriyor. Evde eşim ve oğlum asla anlaşamıyor. Oğlum 10 yaşında derse ha deyince oturmaz dik başlı, eşimde kendince ayrı bi cumhuriyet devamlı baskı uyguluyor aşırı sinirli bir yapısi var bu sinir cocuğada yansıyor evde anlıycağınız 2 çocuk var sanki ve ben ikisinede durun demekten yoruldum artık. İşyerim ayrı bir mobing yeri işimi doğru dürüst yapiyorum ama işyerindeki adaletsizlikler beni geriyor bende sinirli bir insan oldum çıktım. Eşim ile konuştum anlamaz bir insan 2 gün iyi 3. gün gene bozuyor. Ben ne yapayım inanın yoruldum.
Çok zor bir durum. Allah yardımcınız olsun. Eş anlayisli olmayınca şefkatli olmayınca Cook zor

Hayat zaten başlı başına çok zor. Ev, iş, çocuk... Bir de ekstra zorlaştıran eşe hiç gerek yok gerçekten. Eşinizin de sizin kadar sorumluluk alması gerekiyor ki biraz olsun insan hafifleyebilsin.
Eski konularınızı bilmiyorum ama çift terapisi, bireysel terapi, çocuğunuz için destek, gerekirse eşinize ve size ilaç vs
Tüm tuşlara basmanız lazım. Baska türlü çok zor.
Eşiniz sorunları kabul etmeyip çözüm alamamakta ısrarcı ise boşanma da düşünülebilir elbette.

Şunu unutmayın siz katlanabiliyorsunuz diye çocuğunuz da katlanmak zorunda değil. Siz yetişmiş halinizle bazı şeyleri kaldırabilir ve aşabilirsiniz ama o çocuk her şeyi özümsüyor kendi karakterini hayata bakışını oluşturuyor. Eğer ki bu şekilde sürecek gibi görünüyorsa mutlu değilseniz babadan uzaklaşın

Back
X