Zamanı gelmiş.. Eğer yapabiliyorsan hemen boşan.Evliliğin bu kadar zor olacağını düsünmezdim.yanlıs bi seçim yaptigima eminim. Sevmek yeterlı değilmiş.sinirlendiğinde esya kıran ınsanı her gun yuzune baktıgı komsusuna rezil eden bagıran kufur eden hakaret eden bazız aman siddet uygulayan bi insan istedigi kadar iyi davransın iyi anında neye yarar.
Sen kadın mısın, sen ne işe yarıyosun bu sozler bı ınsanın karısına soyleyebılecrgı sozlerdeğil. Ben demıyorum sen adam mısın bos gezenın bos kalfasıgdın işe girdin zor mu geldi. Bu yasına gelmişsin bi şey sahıbı olamaıssın demıyorum.erkeğin cirkefi cok zormus.onceden ayrılma fikri içimi acıtırdı.uzulurdum deli gibi. Simdi bi sey hıssetmıyorum.zamanı gelınce ayrılırım sanırım.yanı dımdızlak ortada kalmamak için işimi gucumu oturtup ayrılıcam. O da maasını yesın rahatca. Her kavgafa basıma kakmasından bıktım.ben bitiriyormusum parasını. mıtfak masrafı hepsi.demıyprum zaten maasın kaç kurus dıye. O diypr ama sen harcıyosun kadın degilsin diye.. Kendımı akıllı sanardım.tam bir gerızrkalıymısım.ınsan ewlenırken mantıklı dusunmelı.sevfi mevgi hikaye.
Yani sizce tanıstıgımda veya evlenmeden once boyle miydi..emin olun değildi. benım ıcın birçok sey yaptı. ben de aptL değilim bana işkence eden biriyle evleniym.evlilik zor cunku bi yere gidemıyorsunuz soylemesi kolah yasarken boyle olmuyo.aileme gitmek istemıyorum.cok uzuluceklet.annem tansıyon babam kalp hastası. kolay degil oyle cekip gitmek.sankı tr de yasamıyosunuz.herkes laf edicek.paramı elime alınca gidebilirim.kimseden bes kurus istiycek durumda olamam ben.suan da ondan ıstemıyorum oyle sanmayın.altınlarımı bozduruyorum bıseye ihtıyacım olunca.bu eede de rahat oturmamın sebebı babam oduyor kırayı.babam kıra odedigi için ben de getırdıgı suyu aldıgı ekmegi yiyebılıyorum.kıra parasının yarısına saysın dıyorum ıcımden.ben gururlu bı ınsanım.oyle olmasa elınden su ıcmezdım onun. Sunu da bilin.yasamayan anlamaz.ınsan zaman içinde sindiriliyo.anlamıgosunjz nasl bu hale geldiğinizi.
Aşağılana aşağılana belkı de hakettıgınızı dusunduruyo zaman zaman.psikolojik bi şey. sonuc kişiliği oturmamıs olgunlugun yanından gecmeyen ınsanlarla beraber olmayın.bunun anası da uyarmıstı benı aslında ama..
Bi aile terapistine gidin eğer kurtarılacak gibiyse değilse de Şartları hazırlayınca ayrılın.Boşanıcam. Çöpleri atmayı eve su almayı markete gitmryi matah bı sey sanıyor.hayatı boyunca calısmamıs.calısınca parayı eve bırakmak zor gelıyo.sende dıyo butun para.bende kredi kartı oduyorum fatura oduyorum market vs.sormafan bı sey almam zsten almıyorum da.para yanı mevzu.sen parayı mevzu yapacak adamsan keske ben de ewlenırken yapip senın paran yok deyip evlenmseydım o zaman.neyın var demedım bakmadım dusunmedım.bence zaten yanlıstı oyle bı dusunceyle evliliği değerlendirmek ama tam tersi olmalıymıs.
Aşk sevgi nerde.keske deger goreceğim biri olsaydı hayatımda.birlikte olmadan oncr yakınlasır bu.ne bi jest yapar, ne bı şefkati var. sorsan seviyorum ya senı her gun der.ne anlıyosa sevmekten.
Cok sükür cocuk yapmadım. Ailem ona cok düşkün ailemi de sevmez.gorunurde sever gibi durur ama her kavgada aileme laf eder.
Seviyesiz.sınırı yok.ustume yurudu bu aksam ben de vurdum benım vurmamdan ne olacak.tartısıyoduk.hayvan gibi vurdu koluma.cok canım yandı. Ah bilebilseydım boyle olacak evlilik.. 6 sene demez atardım çöpe.sevildiğimi asla hissetmıyorum.
Evliliğin bu kadar zor olacağını düsünmezdim.yanlıs bi seçim yaptigima eminim. Sevmek yeterlı değilmiş.sinirlendiğinde esya kıran ınsanı her gun yuzune baktıgı komsusuna rezil eden bagıran kufur eden hakaret eden bazız aman siddet uygulayan bi insan istedigi kadar iyi davransın iyi anında neye yarar.
Sen kadın mısın, sen ne işe yarıyosun bu sozler bı ınsanın karısına soyleyebılecrgı sozlerdeğil. Ben demıyorum sen adam mısın bos gezenın bos kalfasıgdın işe girdin zor mu geldi. Bu yasına gelmişsin bi şey sahıbı olamaıssın demıyorum.erkeğin cirkefi cok zormus.onceden ayrılma fikri içimi acıtırdı.uzulurdum deli gibi. Simdi bi sey hıssetmıyorum.zamanı gelınce ayrılırım sanırım.yanı dımdızlak ortada kalmamak için işimi gucumu oturtup ayrılıcam. O da maasını yesın rahatca. Her kavgafa basıma kakmasından bıktım.ben bitiriyormusum parasını. mıtfak masrafı hepsi.demıyprum zaten maasın kaç kurus dıye. O diypr ama sen harcıyosun kadın degilsin diye.. Kendımı akıllı sanardım.tam bir gerızrkalıymısım.ınsan ewlenırken mantıklı dusunmelı.sevfi mevgi hikaye.
hayat da zor değil evlilik de. siz gidip zor olanı seçmişsiniz.
Yani sizce tanıstıgımda veya evlenmeden once boyle miydi..emin olun değildi. benım ıcın birçok sey yaptı. ben de aptL değilim bana işkence eden biriyle evleniym.evlilik zor cunku bi yere gidemıyorsunuz soylemesi kolah yasarken boyle olmuyo.aileme gitmek istemıyorum.cok uzuluceklet.annem tansıyon babam kalp hastası. kolay degil oyle cekip gitmek.sankı tr de yasamıyosunuz.herkes laf edicek.paramı elime alınca gidebilirim.kimseden bes kurus istiycek durumda olamam ben.suan da ondan ıstemıyorum oyle sanmayın.altınlarımı bozduruyorum bıseye ihtıyacım olunca.bu eede de rahat oturmamın sebebı babam oduyor kırayı.babam kıra odedigi için ben de getırdıgı suyu aldıgı ekmegi yiyebılıyorum.kıra parasının yarısına saysın dıyorum ıcımden.ben gururlu bı ınsanım.oyle olmasa elınden su ıcmezdım onun. Sunu da bilin.yasamayan anlamaz.ınsan zaman içinde sindiriliyo.anlamıgosunjz nasl bu hale geldiğinizi.
Aşağılana aşağılana belkı de hakettıgınızı dusunduruyo zaman zaman.psikolojik bi şey. sonuc kişiliği oturmamıs olgunlugun yanından gecmeyen ınsanlarla beraber olmayın.bunun anası da uyarmıstı benı aslında ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?