- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Insan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Ölude de ayrılıklarda olsa.hayata devam etmek ne güzel bişi. Evet normal yasantimiza dönüyor unutmuyoruz ama dönüyoŕ. Melegimi kaybedeli 2 ay oldu gece gece aklima geldin be kızım. Güzel kara gözlerin masum bakislarin hep gozlerimde unutmak mümkün mü Sen çok rahat mutlusun biliyorum bizlerse kendi telaslarimiz kendi halimize agliyalim. Iyiki geldin dünyaya girdin hayatima.kokunu bilmiyorum ama cennet kokulu oldugun kesin melegim seni cok seviyorum melegim.burasi Günlüğüm gibi bisi oldu seni nice insanlar okuyup derdine ortak olan anneler oluyor birbirimize güç kuvvet oluyoz. Okuduğunuz derdimi dinlediginiz için teşekkür ederim kk♥
Kardeşim benimInsan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Ölude de ayrılıklarda olsa.hayata devam etmek ne güzel bişi. Evet normal yasantimiza dönüyor unutmuyoruz ama dönüyoŕ. Melegimi kaybedeli 2 ay oldu gece gece aklima geldin be kızım. Güzel kara gözlerin masum bakislarin hep gozlerimde unutmak mümkün mü Sen çok rahat mutlusun biliyorum bizlerse kendi telaslarimiz kendi halimize agliyalim. Iyiki geldin dünyaya girdin hayatima.kokunu bilmiyorum ama cennet kokulu oldugun kesin melegim seni cok seviyorum melegim.burasi
Günlüğüm gibi bisi oldu nice insanlar okuyup derdime ortak olan anneler oluyor birbirimize güç kuvvet oluyoz. Okuduğunuz derdimi dinlediginiz için teşekkür ederim kk♥
Amin canım benim♥Okurken bir tuhaf oldum. Başınız sağolsun Rabbim sabır versin .
Naptın gece gece kadın çarptı bütün sözlerin gece gece o sokağa minicik bedenleri bırakanlar varya senin tırnağına kurban olsun
Canimsin sen yaaa sen ne guzel bi annesinInsan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Ölude de ayrılıklarda olsa.hayata devam etmek ne güzel bişi. Evet normal yasantimiza dönüyor unutmuyoruz ama dönüyoŕ. Melegimi kaybedeli 2 ay oldu gece gece aklima geldin be kızım. Güzel kara gözlerin masum bakislarin hep gozlerimde unutmak mümkün mü Sen çok rahat mutlusun biliyorum bizlerse kendi telaslarimiz kendi halimize agliyalim. Iyiki geldin dünyaya girdin hayatima.kokunu bilmiyorum ama cennet kokulu oldugun kesin melegim seni cok seviyorum melegim.burasi
Günlüğüm gibi bisi oldu nice insanlar okuyup derdime ortak olan anneler oluyor birbirimize güç kuvvet oluyoz. Okuduğunuz derdimi dinlediginiz için teşekkür ederim kk♥
Bugün haberlede izledim 8 aylik birakmis 20 yaslarda biri icimden allah bunlara veriyor gelecegi o görüyor nasıl verir ya bolelere dedim yargilamak istemem ama kimdi kim birakdi da nasil kiyiyorlar anlamadim.Naptın gece gece kadın çarptı bütün sözlerin gece gece o sokağa minicik bedenleri bırakanlar varya senin tırnağına kurban olsun
Evet canim oyle vicdansiz duygusuz insanlar var ki su dunyada rabbim onlarin kalbine duygu koymamisBugün haberlede izledim 8 aylik birakmis 20 yaslarda biri icimden allah bunlara veriyor gelecegi o görüyor nasıl verir ya bolelere dedim yargilamak istemem ama kimdi kim birakdi da nasil kiyiyorlar anlamadim.
Insan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Sorma kuzum okadar dua ediyorum ki bazen öyle bir bebeği ben bulmuş olsam sarıp sarmalasam asla birakmasam bı cancani sokağa bırakmak için bahane olamaz GülomBugün haberlede izledim 8 aylik birakmis 20 yaslarda biri icimden allah bunlara veriyor gelecegi o görüyor nasıl verir ya bolelere dedim yargilamak istemem ama kimdi kim birakdi da nasil kiyiyorlar anlamadim.
Sizlerde en güzel annelersiniz sabirla meleklerinizi bekleyen.Canimsin sen yaaa sen ne guzel bi annesin
Aynen öyle kuzum oyüzden allah bilir deyip yolumiza bakalım onlar değer bilmeyenler bizler sansliyiz sabri sukretmeyi ogreniyoz rabnimin sevdiği kuluz ki dert veriyor bize.Sorma kuzum okadar dua ediyorum ki bazen öyle bir bebeği ben bulmuş olsam sarıp sarmalasam asla birakmasam bı cancani sokağa bırakmak için bahane olamaz Gülombiz didiniyoruz bak rabbim oyleleri ıslah etsin
Amin allah razı olsun♥Rabbimin böyle bir acı ile imtihan etmesi çok Zor Allah sabır versin başınız sağolsun
Tatli minnosum benim kiyamam ben sana kuzumInsan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Öyle biran duygulandim gece.Tatli minnosum benim kiyamam ben sana kuzum
Canim benim yaa Rabbim herseyi gonlune gore versin insallah kalbinden gecip diledigin herseyin en guzelleri senin olsunÖyle biran duygulandim gece.
Amin cnmCanim benim yaa Rabbim herseyi gonlune gore versin insallah kalbinden gecip diledigin herseyin en guzelleri senin olsun
Canım benim içini anlayabiliyorum. Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış bir imtihandır. Allah yüz akıyla çıkıp yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Hayırlı cumalar.Insan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?