Hayat devam ediyor.

Tatlianne20

Cennet Annesi♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
14.962
113.753
598
27
Insan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Ölude de ayrılıklarda olsa.hayata devam etmek ne güzel bişi. Evet normal yasantimiza dönüyor unutmuyoruz ama dönüyoŕ. Melegimi kaybedeli 2 ay oldu gece gece aklima geldin be kızım. Güzel kara gözlerin masum bakislarin hep gozlerimde unutmak mümkün mü Sen çok rahat mutlusun biliyorum bizlerse kendi telaslarimiz kendi halimize agliyalim. Iyiki geldin dünyaya girdin hayatima.kokunu bilmiyorum ama cennet kokulu oldugun kesin melegim seni cok seviyorum melegim.burasi
Günlüğüm gibi bisi oldu nice insanlar okuyup derdime ortak olan anneler oluyor birbirimize güç kuvvet oluyoz. Okuduğunuz derdimi dinlediginiz için teşekkür ederim kk♥

Okurken bir tuhaf oldum. Başınız sağolsun Rabbim sabır versin .

Kardeşim benim

Canimsin sen yaaa sen ne guzel bi annesin

Naptın gece gece kadın çarptı bütün sözlerin gece gece o sokağa minicik bedenleri bırakanlar varya senin tırnağına kurban olsun
Bugün haberlede izledim 8 aylik birakmis 20 yaslarda biri icimden allah bunlara veriyor gelecegi o görüyor nasıl verir ya bolelere dedim yargilamak istemem ama kimdi kim birakdi da nasil kiyiyorlar anlamadim.

Bugün haberlede izledim 8 aylik birakmis 20 yaslarda biri icimden allah bunlara veriyor gelecegi o görüyor nasıl verir ya bolelere dedim yargilamak istemem ama kimdi kim birakdi da nasil kiyiyorlar anlamadim.
Evet canim oyle vicdansiz duygusuz insanlar var ki su dunyada rabbim onlarin kalbine duygu koymamis

Rabbimin böyle bir acı ile imtihan etmesi çok Zor Allah sabır versin başınız sağolsun

Sorma kuzum okadar dua ediyorum ki bazen öyle bir bebeği ben bulmuş olsam sarıp sarmalasam asla birakmasam bı cancani sokağa bırakmak için bahane olamaz Gülom biz didiniyoruz bak rabbim oyleleri ıslah etsin

Sorma kuzum okadar dua ediyorum ki bazen öyle bir bebeği ben bulmuş olsam sarıp sarmalasam asla birakmasam bı cancani sokağa bırakmak için bahane olamaz Gülom biz didiniyoruz bak rabbim oyleleri ıslah etsin
Aynen öyle kuzum oyüzden allah bilir deyip yolumiza bakalım onlar değer bilmeyenler bizler sansliyiz sabri sukretmeyi ogreniyoz rabnimin sevdiği kuluz ki dert veriyor bize.

Tatli minnosum benim kiyamam ben sana kuzum

Canım benim içini anlayabiliyorum. Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış bir imtihandır. Allah yüz akıyla çıkıp yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Hayırlı cumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…