- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
Aminn canım benim hayırlı cumalar ♥Canım benim içini anlayabiliyorum. Evlat dediğin, Peygamber ağlatmış bir imtihandır. Allah yüz akıyla çıkıp yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin. Hayırlı cumalar.
Allah razi olsun canım.Allah sabır versin, başın sağolsun
Yalnız değilsin. Aynı acıdan müzarip bir kadın olarak yazıyorum bunu. Yalnız değiliz. 4 ay oldu bende kuzumu kaybedeli. Ne yaşadığını biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.Insan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Ölude de ayrılıklarda olsa.hayata devam etmek ne güzel bişi. Evet normal yasantimiza dönüyor unutmuyoruz ama dönüyoŕ. Melegimi kaybedeli 2 ay oldu gece gece aklima geldin be kızım. Güzel kara gözlerin masum bakislarin hep gozlerimde unutmak mümkün mü Sen çok rahat mutlusun biliyorum bizlerse kendi telaslarimiz kendi halimize agliyalim. Iyiki geldin dünyaya girdin hayatima.kokunu bilmiyorum ama cennet kokulu oldugun kesin melegim seni cok seviyorum melegim.burasi
Günlüğüm gibi bisi oldu nice insanlar okuyup derdime ortak olan anneler oluyor birbirimize güç kuvvet oluyoz. Okuduğunuz derdimi dinlediginiz için teşekkür ederim kk♥
Canim benim allah sabrini veriyor şükür teşekkür ederim destegin için basın sagolsun seninde.Yalnız değilsin. Aynı acıdan müzarip bir kadın olarak yazıyorum bunu. Yalnız değiliz. 4 ay oldu bende kuzumu kaybedeli. Ne yaşadığını biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
Rabbim sabrını vermese dayanılmaz ki buna. Kavuşmaların en güzelini yaşayacağız, ben inanıyorum. Sabrını veren Allah selametini de vercekCanim benim allah sabrini veriyor şükür teşekkür ederim destegin için basın sagolsun seninde.
Amin allah razı olsunAllah sabır versin tekrar kucağına almayı nasip etsin
Profilinizdeki kızınız mı? Kıyamam yavrum ya.
Allah sabır versin,yardımcınız olsun,çok zor gerçekten.
10gunluk du orda kızlar gizli cekiyorduk kuvezdeydi iki kere gözler açık gördük bi 10 gunluk birde refat etcegi gün actti gosterdi kara gözlerini bana.Profildeki kuzu mu kızınız. Rabbim sabırlar versin. Onu cennetin en güzel kösesine koysun.
Ne zor bir sınav .Allah dayanma gücü versinInsan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Ölude de ayrılıklarda olsa.hayata devam etmek ne güzel bişi. Evet normal yasantimiza dönüyor unutmuyoruz ama dönüyoŕ. Melegimi kaybedeli 2 ay oldu gece gece aklima geldin be kızım. Güzel kara gözlerin masum bakislarin hep gozlerimde unutmak mümkün mü Sen çok rahat mutlusun biliyorum bizlerse kendi telaslarimiz kendi halimize agliyalim. Iyiki geldin dünyaya girdin hayatima.kokunu bilmiyorum ama cennet kokulu oldugun kesin melegim seni cok seviyorum melegim.burasi
Günlüğüm gibi bisi oldu nice insanlar okuyup derdime ortak olan anneler oluyor birbirimize güç kuvvet oluyoz. Okuduğunuz derdimi dinlediginiz için teşekkür ederim kk♥
Amin canım benim.Ne zor bir sınav .Allah dayanma gücü versin
Kesinlikle öyle insan bir olumsuzlukta ben ne yapacam nasıl dayanacam diye hayıflanıyor hemen ama başa gelince bir şekilde sindirmeye başa çıkmaya çalışıyor.. Çok zor bir intihan Allah sabır versin ama buda Rabbimin yazgısı size cennette beklicek sizi yavrunuz bunu bilmek bile bir nebze su serpiyordur yüreğinize.. Hayat devam ediyorInsan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
Aynen öyle canım♥Kesinlikle öyle insan bir olumsuzlukta ben ne yapacam nasıl dayanacam diye hayıflanıyor hemen ama başa gelince bir şekilde sindirmeye başa çıkmaya çalışıyor.. Çok zor bir intihan Allah sabır versin ama buda Rabbimin yazgısı size cennette beklicek sizi yavrunuz bunu bilmek bile bir nebze su serpiyordur yüreğinize.. Hayat devam ediyor
Rabbim sabır versin isyan etmeyen sabreden güzel anne Allah yar ve yardımcın olsunInsan nekadarda yaşayamam desede. Malesef yaşıyor bu bir yalandir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?