Hayat devam ediyor.

Yalnız değilsin. Aynı acıdan müzarip bir kadın olarak yazıyorum bunu. Yalnız değiliz. 4 ay oldu bende kuzumu kaybedeli. Ne yaşadığını biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.

Yalnız değilsin. Aynı acıdan müzarip bir kadın olarak yazıyorum bunu. Yalnız değiliz. 4 ay oldu bende kuzumu kaybedeli. Ne yaşadığını biliyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
Canim benim allah sabrini veriyor şükür teşekkür ederim destegin için basın sagolsun seninde.

Ne zor bir sınav .Allah dayanma gücü versin

Kesinlikle öyle insan bir olumsuzlukta ben ne yapacam nasıl dayanacam diye hayıflanıyor hemen ama başa gelince bir şekilde sindirmeye başa çıkmaya çalışıyor.. Çok zor bir intihan Allah sabır versin ama buda Rabbimin yazgısı size cennette beklicek sizi yavrunuz bunu bilmek bile bir nebze su serpiyordur yüreğinize.. Hayat devam ediyor

Aynen öyle canım♥

Okurken gozlerim doldu (((
ALLAH kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin, dayanilmasi cok zor.
ALLAH sabr versin size

Rabbim sabır versin isyan etmeyen sabreden güzel anne Allah yar ve yardımcın olsun

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Evladını kaybeden bir anneyim hiçbir söz teskin edemez. Allah sabır versin.

Rabbim sabirlar versin.
Ne boş şeylere üzülüp kafaya takıyorum diye düşündüm bir an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…