Hayat devam ediyor.

Yasadiklarin zor canim ancak yasayan anlar sergiledigin tavir da guzel tekrar Allah yardimcin olsun.

Senin hayat gorusunu bildigimden yaziyorum.
Hic bir sey bize ait degil.
Elimizi kolumuzu bile bir yerden satin almadik.
Allahin olan ona gitti.
Ibahim peygamberimizi Allah oglunu kurban et diyerek imtihan etmis ki ben mi daha onemliyim o mu benim emrim mi onemli bunu hatirlatmak anlatmak icin..
Veren alan o.

Tabi ben de bunlari yaziyorum da aci cekerek yanlislar yaparak ogrenmeye calisiyorum.
Guzel meleginin de fotograni kaldir canim insan etkileniyor hem sen de kendine yardim et guzel hatirla kalbinde hatirla..
Gittigi yer de eminim cok daha guzellesmistir ve sana kavusucak belki daha guzel seyler mujdeliyecektir.

Kuzummm en son hastanedeydi ben iyidir diye düşünüyordum hiç aklıma kötüsü gelmedi çok ama çok üzüldüm. Ah meleğim benim içim acıdı ya. Allah sana ve eşine çok büyük sabır versin. Kuzucuğun mekanı zaten cennet. Rabbim sana tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla bi gebelik nasip etsin inşallah.

Profildeki bebek sanırım ne kadar güzel bebekmis,cennetin güzel prensesi. Emin ellerde o annesi, sana düşen ona kavuşmak için bu fani ömrü en hayırlı en sevaplı şekilde tamamlamak. Cennette büyütürsün güzel kızını Allahin izniyle

Okurken gozlerim doldu (((
ALLAH kimseyi evlat acisiyla imtihan etmesin, dayanilmasi cok zor.
ALLAH sabr versin size

En zor sınavlardan biri rabbim yar ve yardımcınız olsun kolaylıklar versin

Rabbim sabır versin isyan etmeyen sabreden güzel anne Allah yar ve yardımcın olsun

Cennette buluşun inşallah

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Evladını kaybeden bir anneyim hiçbir söz teskin edemez. Allah sabır versin.

Rabbim sabirlar versin.
Ne boş şeylere üzülüp kafaya takıyorum diye düşündüm bir an.

Allah yardımcınız olsun. Çok acı çok.
Sabırlar dilerim.
Hepinizden razi olsun teşekkür ederim kızlar♥

Tatlı annem benim. Allahım sabır versin inşallah..

Senin çok güzel bi imanın var ❤ Allah sana en güzelini nasip etsin inşAllah her zaman ❤AMİNNNN

Aynen öyle yaşanıyor babamı ,bir bebeğimi ve en son 11 ay önce anneciğimi kaybettim Allah sabrını veriyor hamd olsun.

Aynen öyle yaşanıyor babamı ,bir bebeğimi ve en son 11 ay önce anneciğimi kaybettim Allah sabrını veriyor hamd olsun.
Başınız sagoldun canım hersey allahtan alan o verende biz dua etmekden baska care yok hayatimiza devam etcez yeterki dogru yolu bulalim imanimizi olum heran ♥

Allah'ım sanada bu imtihanınin mükâfatını tez versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın buyutursun evlatlarını inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…