Hayat enerjimi kaybettim 😏

AyselSilahimiGetir

Kedilere aşık bir köle 🐈
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2022
1.692
4.226
63
Herkese selamlar, 30 yaşındayım. sanırım ben artık hayata karşı heyecanımı kaybettim. Hiç birşeyden mutlu olmuyorum, memnun değilim. Gelecek kaygım var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne çalısmak ne de oturmak istiyorum tatile gittim bir insan tatilden sıkışır mı ? Tatilden de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. 4 ağustosta kınam var 11 ağustosta da düğünüm var. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz 3 yıldır o da 30 yaşında bu arada. İyi ki var onu seviyorum ama heyecanım yok evliliğe gelinliğe karşı. Hiç gelinlik hayalim olmadı herkes şaşırıyor bu duruma buda bana çok saçma geliyor. Herkesin gelinlik düğün hayali olmak zorunda mı ? Nişanlım arabası değiştiricek perşembe günü çoçuk gibi ortalıkta dolanıyor çok heyecanlı. Ben de ise tık yok çok normalmiş gibi geliyor. Nişanlım üzerinden örnek verdiğim için lütfen onu sevmiyor musun gibi yazmayın😊 aklıma en yakın bu örnekler geldiği için bunları yazdım. Genel olarak her konuda heyecansız donuk biri oldum. Bir depresyon mu geçiriyorum ya yoksa karekterim mi değişiyor?

Ne zamandır böylesiniz acaba yaşadığınız bir olaydan sonra mı böyle oldu? Psikoloğa gitseniz aslında daha iyi olur.

Al benden de o kadar, ben son 1 senede kötü şeyler yaşadım onlardan sonra artık istediğim hayatı yaşamadığımı farkettim ve çırpındıkça can gosterdikce de bir ilerleme kaydedemedim. İyi olsun diye yaptığım şeylerin sonuçları istediğim gibi güzel olmadi, kısacası hevesim kaçtı.
Konuyu takipteyim, maalesef terapi de uzun vadede fayda getirmedi. Benim çevrem iyi değil, gecmisimdeki insanlar iyi çıkmadı artık güzel şeyler olabileceğine dair inancımı kaybettim maalesef.

Herkese selamlar, 30 yaşındayım. sanırım ben artık hayata karşı heyecanımı kaybettim. Hiç birşeyden mutlu olmuyorum, memnun değilim. Gelecek kaygım var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne çalısmak ne de oturmak istiyorum tatile gittim bir insan tatilden sıkışır mı ? Tatilden de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. 4 ağustosta kınam var 11 ağustosta da düğünüm var. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz 3 yıldır o da 30 yaşında bu arada. İyi ki var onu seviyorum ama heyecanım yok evliliğe gelinliğe karşı. Hiç gelinlik hayalim olmadı herkes şaşırıyor bu duruma buda bana çok saçma geliyor. Herkesin gelinlik düğün hayali olmak zorunda mı ? Nişanlım arabası değiştiricek perşembe günü çoçuk gibi ortalıkta dolanıyor çok heyecanlı. Ben de ise tık yok çok normalmiş gibi geliyor. Nişanlım üzerinden örnek verdiğim için lütfen onu sevmiyor musun gibi yazmayın😊 aklıma en yakın bu örnekler geldiği için bunları yazdım. Genel olarak her konuda heyecansız donuk biri oldum. Bir depresyon mu geçiriyorum ya yoksa karekterim mi değişiyor?
oncelikle hayirli olsun, allah sizi birbirinize bagislasin ve tamamina erdirsin.

acaba cok uzuntulu, sikintili, stresli bir gecmisiniz mi oldu? insan beyni bazen hayatta kalma icgudusu yuzunden tepkilerini, uzuntulerini ve hatta "depresyonunu" bile erteleyebiliyor. hayatinizda hersey yolunda gibi, sanki bilinciniz "oh simdi pandoranin kutusunu acabilirim, ne kadar damage varsa icinde yuvarlanabilirim" diyor.

kisisel orneklendirirsem, benim maddi ve manevi yonden zor bir cocuklugum oldu, 16 yasinda calismaya basladim ve 18imde turkiyeden ciktim. hic dusunmeden, dinlenmeden calistim ve 20li yaslarimi hic hatirlayamiyorum bile aslinda. hayatimda ilk ve tek defa sinir krizi gecirdim 33 yasindayken. kendime yillardir hedef koydugum unvani alinca, sevinmek yerine, bu noktaya gelene kadar cektigim zorluk ve bir hayat dolusu yasanmamislik , kotu anilar birden aklima gelmisti, once aglama krizine girdim, sonra 1-2 hafta ne yemek yedim ne kimseyle konustum. ne kadar erteledigim "uzuntu" varsa hepsi karabasan gibi coktu, yataktan cikamayacak hale gelmistim.

Sonra nasil olduysa oldu, normale dondum ve yasama hevesim geri geldi.

belki sizin durumunuzla hic alakasi yoktur ama oylesine bir ornek vermek istedim kendimden 🫣

umarim yasama sevincinize kavusursunuz en kisa zamanda 🤗

Al benden de o kadar, ben son 1 senede kötü şeyler yaşadım onlardan sonra artık istediğim hayatı yaşamadığımı farkettim ve çırpındıkça can gosterdikce de bir ilerleme kaydedemedim. İyi olsun diye yaptığım şeylerin sonuçları istediğim gibi güzel olmadi, kısacası hevesim kaçtı.
Konuyu takipteyim, maalesef terapi de uzun vadede fayda getirmedi. Benim çevrem iyi değil, gecmisimdeki insanlar iyi çıkmadı artık güzel şeyler olabileceğine dair inancımı kaybettim maalesef.
Ben de böyleyim. Çalışıp çabaladım, kendimi helak ettim. Ama şu an inanılmaz mutsuz hissediyorum. Başta iş sebebiyle bulunmam gereken yerde iyi insanlarla ve güzel şeylerle de karşılaşmadım. Artık onlar hayatımda değiller ama ben tükenmiş ve bitik hissediyorum. Bırakın güzel şeyleri daha kötü şeyler olmasın kafasındayım artık.

Ben ve benim çevremdeki insanlarda öyle insanlar da bir halsizlik var. Kimsede enerji yok. Hadi ben hamileyim ona bağladim bu durumu. Ama arkadaş grubum veya ailem olsun herkesde bişeylik. Diyorum ki çok halsizim kolumu kıpırdatmak istemiyorum halim yok enerjim yok diyorum. Millet "al benden de okadar yataktan çıkmadan yatsam günlerce o derece mutlu olucam" diyorlar. Akdeniz Bölgesindeyim havalar birden aşırı sıcakladı onunla alakalı olabilir mi acaba dedim. Hiç birşeyden de mutlu olamıyoruz

Ben de böyleyim. Çalışıp çabaladım, kendimi helak ettim. Ama şu an inanılmaz mutsuz hissediyorum. Başta iş sebebiyle bulunmam gereken yerde iyi insanlarla ve güzel şeylerle de karşılaşmadım. Artık onlar hayatımda değiller ama ben tükenmiş ve bitik hissediyorum. Bırakın güzel şeyleri daha kötü şeyler olmasın kafasındayım artık.
Ben de sizin gibi hayatım boyunca birşeyler için çok çabaladım, oldurmaya çalıştım. Eski evliliğimi, son iş yerimi. Ama artık bırakmaya karar verdim. Belki de birşeylere tutunmamam gerekiyordur kafasindayim artık. Şu an ikisi de yok, boşluk oluyor ama yanlış olduğunu bile bile devam etmedim, etmiyorum artık. Yalnızlığı da göze aldım. Belki de hep böyleydi ama ben görmüyordum

Ben de sizin gibi hayatım boyunca birşeyler için çok çabaladım, oldurmaya çalıştım. Eski evliliğimi, son iş yerimi. Ama artık bırakmaya karar verdim. Belki de birşeylere tutunmamam gerekiyordur kafasindayim artık. Şu an ikisi de yok, boşluk oluyor ama yanlış olduğunu bile bile devam etmedim, etmiyorum artık. Yalnızlığı da göze aldım. Belki de hep böyleydi ama ben görmüyordum
Valla ben de salmaya karar verdim artık. Ne oluyorsa olsun. Bıktım çünkü. Olmuyorsa da olmasın yani ne yapayım. Kaç senedir bu zamanı hevesle bekliyordum. Şu an bu kadar mutsuz olduğuma inanamıyorum. Herhalde bırak artık sal kendini kafasına gelene kadar bunları yaşamam gerekiyordu.

Herkes bezgin ya. Mutlu kimse yok ki, çocuklar bile huzursuz. İyi şeylere odaklanmaya çalışın bi check up yaptırın bi de mümkünse ortam değiştirin. Bana doğa çok iyi gelir, ormandı, ağaçtı, denizdi, biraz kendi halinizde kalıp yürüyebileceğiniz bi çay içimlik kuş seslerini dinlenelim yerlere kaçın. Evlilik gerçeğiyle yüzleşmek de huzursuz etmiş olabilir.

Kaç yaşındasın

30 yaş kabullenişi. Bende de var çok sıkıcı :14:

30 yaşında enerjimi kaybedilir yahu 50 yaşında annem yüzmeye gider denizde dalgalarla savaşır 🤣🌊 lunaparkta korkutucu aletlere biner Gezer yeni kitaplar okur filmler izler masaAllah hayattan maksimum verimi alır . Sizi eglendurecek farklı şeyler yapın dağ tirmanisi paraşüt gibi imkan varsa 🥳

30 yaşında enerjimi kaybedilir yahu 50 yaşında annem yüzmeye gider denizde dalgalarla savaşır 🤣🌊 lunaparkta korkutucu aletlere biner Gezer yeni kitaplar okur filmler izler masaAllah hayattan maksimum verimi alır . Sizi eglendurecek farklı şeyler yapın dağ tirmanisi paraşüt gibi imkan varsa 🥳
Enerji insanın içinden gelir, paraşütle atlamak gerekmiyor illa ki 😅 verdiğin mesajı anladım söylediğimi yanlış anlama ama insan bazen yalnız hissediyor, yaşadıklarının yorgunu oluyor. Umarım herkes kalbinin ekmegini yer

Çok gençsin henüz
Herkes için bol enerji umut mutluluk sağlık diliyorum
Ben de hayatımın en zor bir buçuk yılını geçirdim
Evet haklısın normalde çok neşeli biriyimdir birşey olsun aynı enerjime kavusurum ama sanki hayatımda yaşadığım güzel şeyler bitmiş ya da beklemeye alınmış gibi geliyor.
Umarim 1.5 yılın sonunda herşey yoluna girmiştir

Back
X