Herkese selamlar, 30 yaşındayım. sanırım ben artık hayata karşı heyecanımı kaybettim. Hiç birşeyden mutlu olmuyorum, memnun değilim. Gelecek kaygım var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne çalısmak ne de oturmak istiyorum tatile gittim bir insan tatilden sıkışır mı ? Tatilden de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. 4 ağustosta kınam var 11 ağustosta da düğünüm var. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz 3 yıldır o da 30 yaşında bu arada. İyi ki var onu seviyorum ama heyecanım yok evliliğe gelinliğe karşı. Hiç gelinlik hayalim olmadı herkes şaşırıyor bu duruma buda bana çok saçma geliyor. Herkesin gelinlik düğün hayali olmak zorunda mı ? Nişanlım arabası değiştiricek perşembe günü çoçuk gibi ortalıkta dolanıyor çok heyecanlı. Ben de ise tık yok çok normalmiş gibi geliyor. Nişanlım üzerinden örnek verdiğim için lütfen onu sevmiyor musun gibi yazmayın

aklıma en yakın bu örnekler geldiği için bunları yazdım. Genel olarak her konuda heyecansız donuk biri oldum. Bir depresyon mu geçiriyorum ya yoksa karekterim mi değişiyor?