Hayat enerjimi kaybettim 😏

Evlilikten önce aynı evde yaşayıp herşeye doyduğunuz için bir heyecanı kalmamıştır, tüm nişanlı kızlar evleneceği günü iple çekiyor sen ise sanki evcilik sanıyorsun.
Ablacım sen bir dur gözünü seveyim zaten hiç anlamamışsın

Herkese selamlar, 30 yaşındayım. sanırım ben artık hayata karşı heyecanımı kaybettim. Hiç birşeyden mutlu olmuyorum, memnun değilim. Gelecek kaygım var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne çalısmak ne de oturmak istiyorum tatile gittim bir insan tatilden sıkışır mı ? Tatilden de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. 4 ağustosta kınam var 11 ağustosta da düğünüm var. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz 3 yıldır o da 30 yaşında bu arada. İyi ki var onu seviyorum ama heyecanım yok evliliğe gelinliğe karşı. Hiç gelinlik hayalim olmadı herkes şaşırıyor bu duruma buda bana çok saçma geliyor. Herkesin gelinlik düğün hayali olmak zorunda mı ? Nişanlım arabası değiştiricek perşembe günü çoçuk gibi ortalıkta dolanıyor çok heyecanlı. Ben de ise tık yok çok normalmiş gibi geliyor. Nişanlım üzerinden örnek verdiğim için lütfen onu sevmiyor musun gibi yazmayın😊 aklıma en yakın bu örnekler geldiği için bunları yazdım. Genel olarak her konuda heyecansız donuk biri oldum. Bir depresyon mu geçiriyorum ya yoksa karekterim mi değişiyor?
Bence karakteriniz de değişmiyor, depresyonda da değilsiniz.ben de neredeyse 30 yaşına gireceğim1 buçuk ay falan kaldı.ben de neredeyse tamamen hissizim.gerçi olumsuz duygular oluyor arada ama olumlu duygularımı ben de sizin gibi neredeyse kaybettim.sadece sinirlenebiliyorum hâlâ.ne mutluyum, ne heyecanlanıyorum, ne de huzurluyum.bomboşum.ama depresyonda da değilim.bence tamamen yaşla alakalı birbdurum.yaş ilerledikçe duyguların kalmadığını, gerekli olan görevlerin yerine getirilip, bir alışkanlık gibi yaşandığını düşünüyorum.

Herkese selamlar, 30 yaşındayım. sanırım ben artık hayata karşı heyecanımı kaybettim. Hiç birşeyden mutlu olmuyorum, memnun değilim. Gelecek kaygım var. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Ne çalısmak ne de oturmak istiyorum tatile gittim bir insan tatilden sıkışır mı ? Tatilden de sıkıldım hiç bir şey yapasım yok. 4 ağustosta kınam var 11 ağustosta da düğünüm var. Nişanlımla aynı evde yaşıyoruz 3 yıldır o da 30 yaşında bu arada. İyi ki var onu seviyorum ama heyecanım yok evliliğe gelinliğe karşı. Hiç gelinlik hayalim olmadı herkes şaşırıyor bu duruma buda bana çok saçma geliyor. Herkesin gelinlik düğün hayali olmak zorunda mı ? Nişanlım arabası değiştiricek perşembe günü çoçuk gibi ortalıkta dolanıyor çok heyecanlı. Ben de ise tık yok çok normalmiş gibi geliyor. Nişanlım üzerinden örnek verdiğim için lütfen onu sevmiyor musun gibi yazmayın😊 aklıma en yakın bu örnekler geldiği için bunları yazdım. Genel olarak her konuda heyecansız donuk biri oldum. Bir depresyon mu geçiriyorum ya yoksa karekterim mi değişiyor?
Olabilir benim de ağustosta nikahim var ama hiç hevesim yok oldum olası sevmiyorum kına düğün gibi şeyleri. İnsanlar inanmıyor farklı gözükmek için söylediğimi düşünüyor ama ben gerçekten sevmiyorum gereksiz bi stres ve masraf olarak görüyorum ve sırf aileler istediği için yaptığımızdan dolayı sinirli ve mutsuz bile hissediyorum bazen

aynı evde yaşadıgınız için gelinlik düğün vs hevesin kaybolmuş olabilir. dönem dönem psikolojik çöküşler yaşıyoruz her insan böyl donemden gecer sıkma canını

Olabilir benim de ağustosta nikahim var ama hiç hevesim yok oldum olası sevmiyorum kına düğün gibi şeyleri. İnsanlar inanmıyor farklı gözükmek için söylediğimi düşünüyor ama ben gerçekten sevmiyorum gereksiz bi stres ve masraf olarak görüyorum ve sırf aileler istediği için yaptığımızdan dolayı sinirli ve mutsuz bile hissediyorum bazen
Kesinlikle aynı kafadayım.

Genel olarak hevessizliğinizin nedenini bilemeyeceğim ama düğün için heyecan olmaması zaten evli bir çift gibi rutin bir hayata alışmanızdan kaynaklı bence. Sizin için olmasa bile genel olarak aileleriniz için, belki doğacak çocuklarınız için önemli bir gün belki öyle düşünebilirsiniz. Seyahate çıkmak veya sürekli kendini tekrar eden bir rutininizi değiştirmek belki olumlu etkileyebilir sizi.

Back
X