- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Çık gez dolaş . Açık hava iyi gelir. Evde bogulursun .
Aynı dönemdeyim. Ben de her türlü fikre açığım. Takipteyim
Ben boyle bir donemden okul ve kurs sayesinde ciktim. Cunku boylelikle disari cikiyordum haliyle giyinip makyaj yapiyordum yeni insanlarla tanisiyordum mesgalem de oldugu icin yavas yavas toparlamistim. Eskisi kadar kotu degilim civil civil olmasam da.
Bence senin ise girmen gerek ama durumlari biliyorum ya da dans kursu vs. Oyle seylere yazilman gerek. Hep evde oldugun icin daha kotu olursun.
Alisveris yap gez dans et iç kitap oku 3 gun falanda yatak yorgan icinden cikma.hipno terapiste git.asik ol
Spor yap,bol bol tempolu kos yorul,iyi gelecek goreceksin.
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama hayat böyle şeyler için çok kısa.ben napıyım 2 çocukla akşama kadar evin içinde boğuşuyorum resmen.ne güzel çık gez dolaş.arkadaşlarına git onlar gelsin.ah bekarlık günlerimi nasıl özledim bi bilsen.
kısmen bende aynı durumdaydım aylar öncesine kadar. birşeyler yapmam gerekiyor biliyordum ama yapamıyordum daha doğrusu içimden gelmiyordu arkadaşlarımla iletişimim tamamen kopmuştu
size tavsiyem bir süre sizi zorlayacak kurs, spor v.b başlayın. yani mecbur kalın devam etmeye böylelikle dışarıya çıkmış, hareket etmiş yeni insanlar tanımış olacaksınız. enerji içinde gıda takviyeleri alabilirsiniz, spora başlamanızı da tavsiye ederim zihin yorgunluğuna birebir etkisine inanamayacaksınız
Ayni fikirdeyimBen boyle bir donemden okul ve kurs sayesinde ciktim. Cunku boylelikle disari cikiyordum haliyle giyinip makyaj yapiyordum yeni insanlarla tanisiyordum mesgalem de oldugu icin yavas yavas toparlamistim. Eskisi kadar kotu degilim civil civil olmasam da.
Bence senin ise girmen gerek ama durumlari biliyorum ya da dans kursu vs. Oyle seylere yazilman gerek. Hep evde oldugun icin daha kotu olursun.
Valla canım topluyorsun tabi mecburda ömründende ömür gidiyo.senden üç yaş küçüğüm ve iki çocuğun sorumluluğu evin sorumluluğu eşin sorumluluğu gerçekten çok zor.bazen sadece onlar için yaşadığımı hissediyorum.
Ben böyle konuları yazan insanları ellerinden tutup gezmelere gidesim geliyo vallahi, piknik olur, konser olur, tiyatro-sinema olur. Depresyonun ilacı mutluluk-eğlence
almanca kursu olur mu acaba :)
O daha çok depresyona sokaralmanca kursu olur mu acaba :)
özellikle sizi mecbur bırakacak şeylere yönelin derim mesela kursa yazılırsanız param yazık olmasın diye gidersiniz
Ayni fikirdeyim
Bende bir zamanlar boyle bir durumda uzunca bir sure kaldim. Evlenmeden onceydi resmen ölmek istiyordum,hayatimda hixbir sey yolunda gitmiyordu. Ben başa çikamadim malesef,cikmam icin ailemin destegi lazimdi oysaki ama her seyin sebebi de onlardan ölesiye korkmamdi.
O daha çok depresyona sokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?