hayat enerjimi nası geri getirebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oruç tutuyorsan şu aralar o da etkiliyordur. Yani komik gelecek ama ben karnım açken daha depresif oluyorum. Daha takıntılı oluyorum resmen, iftardan sonra geçiyor.

ne mesela? aşk dizisi hep onlar

modern family izliyorum bu aralar biraz iyi geliyor.

Personal Taste aşk acısı çeken bir kadının başka bir adamla kendini toparlayışını çok güzel anlatıyor mesela.
Güldürürken acını tatlı tatlı yaşatan bir havası var.
Ben çok seviyorum.
Azar azar sarıyor yaranı sanki.

Oruç tutuyorsan şu aralar o da etkiliyordur. Yani komik gelecek ama ben karnım açken daha depresif oluyorum. Daha takıntılı oluyorum resmen, iftardan sonra geçiyor.

Aynen ben de :)
Diyorum ki moralimi bozuk görüyorsanız önce aç mısın diye sorun o derece

Evlilik her seyin Cozumu degil ama benim icin ferahlamanin baslangici oldu acikcasi. Evlendikten sonra hayatim daha duzene girdi benim. Universiteyi evlendikten sonra bitirdim,daha da sosyallestim. Bekarken ailem aşırı bunaltiyorlardi beni cunku,benim icin ÖzGürlügün baslangici oldu. Allahima bin sukur olsun

Emin ol ailene yük filan değilsin.benimde 6 yaşında kızım var.29 değil 119 yaşına da gelse o benim canım ciğerim.ömür boyu başımın tacı o benim.anneler hiç öyle düşünmez evlatları için.sizin onu sevdiğinizden daha çok seviyordur o sizi emin olun.ayrıca hayatının baharındasın daha.daha önünde çok güzel günlerin olacak.hepimiz aslında bi umutla yaşıyoruz.mesela ben diyorum bi gün büyüyecekler ve bu sıkıntıların geçecek.rahatlayacaksın.sizinde önünüzde koskoca bi ömür var.bu sıkıntılı günleriniz mutlaka son bulacak.

Ben de hiç dayanamam açlığa nomu. Evdeysem pek sıkıntı yok da işyerinde bütün negatif duyguları hissediyorum öfke üzüntü kıskançlık aşk tutku entrika

Ahahah yemek beni mutlu eden bir şey cidden.
Olmayınca eksiklik duyuyorum..
Yine de onu da özlemek lazım oruç iyi geliyor :)

yok oruç tutmuyorum. ama aksi gibi bu aralar iştahım çok arttı, sürekli açım.

tamam bakayım ama söz vermiyorum, komedi dışında bir şey izleyemiyorum pek bu aralar.

ben mutsuzluktan evliliğe kaçmak istemedim. bilmiyorum benim için doğrusu buydu bence. mecbur kaldığım için değil, özgür irademle evlenmek istedim o yüzden düşünmedim. ailem aşırı baskıcı değildir, ama biraz değişik insanlar kafa yapısı olarak ben kendimi çevrem sayesinde çok değiştirdim uyuşamıyoruz artık pek.

umarım geçer bu günler. annem yaşlanmaya başladı hala yemeğimi bulaşığımı yapması koyuyor bana evde diğer insanlar da var tabi ki ama ne bileyim 1 kişi 1 kişidir. bir de diğerlerinin hiç umrunda olmadığı için annemi sömürüyorlarmış gibi geliyor daha çok üzülüyorum neyse. tabi ki öyle düşünmüyordur ona bişey demem.

anne olmak güç istiyor kesinlikle zor iş.

Yanlis anlasilmasin ben sevdigim adamla evlendim. İstemedigim bir evlilik Yapmadim,mecburiyetten de evlenmedim. Dedigim gb ailem her seyime karisiyordu onlara kalsa esimle evlenmeme bile izin vermiyorlardi. Ama aldigim en dogru en hayirli karardi. Allahima sukurler olsun. Evden gidince huzura erdim valla

Yanlis anlasilmasin ben sevdigim adamla evlendim. İstemedigim bir evlilik Yapmadim,mecburiyetten de evlenmedim. Dedigim gb ailem her seyime karisiyordu onlara kalsa esimle evlenmeme bile izin vermiyorlardi. Ama aldigim en dogru en hayirli karardi. Allahima sukurler olsun. Evden gidince huzura erdim valla

anladım ben kendim için dedim. ne güzel mutluluğunuz daim olsun

Ben sana dersaneye gitmeni onerebilirim. Seninle ayni yolda yuruyen insanlari gorup rahatlarsin, birkac arkadas daha edinirsin. Tumden olmasa da kamp falan satin alabilirsin bilmiyorum sehrinde dersane var mi ama vardir buyuk ihtimalle.

Ben sana dersaneye gitmeni onerebilirim. Seninle ayni yolda yuruyen insanlari gorup rahatlarsin, birkac arkadas daha edinirsin. Tumden olmasa da kamp falan satin alabilirsin bilmiyorum sehrinde dersane var mi ama vardir buyuk ihtimalle.

2 kez gittim dersaneye. 3. ye gitmek istemiyorum artık sanırım ya. evet gittiğimde iyi gelmişti bana ama bilmiyorum.

kamp da kafamı karıştırıyor daha çok 1 kez gittim, pestilimi çıkarttı.

teşekkür ederim canım.

Evde kalmamaya çalış, açık havaya güneşe çık. Güneş biliyorsun serotonin salgılanmasında etkendir. Park bahçe olabilir, toprakta yürümek veya çimenlere oturup kitap okumak iyi gelir.
Hayatının akışını değiştir. Hiç gitmediğin bir yere git, hiç yapmadığın bir şey yap. Ruhunu şaşırt, şaşırtmaca yap yani.
Ne bileyim yapmadıysan paten kay, uçurtma uçur, baleye git veya cilt bakımına git.

Bir süre sonra kendiliğinden geciyor eksiliyor hisler.. Hiç kimse sürekli aynı hissedemezmiş psikologum dedi iniş cıkıs hep olurmus.. Suan durumun yeni bu durumda olman da cok normal hemen süper olmayı bekleme kendine yüklenme bu dönemi yaşa ki sonu gelsin ağla sızlar üzül cünkü sonunda bitecek.. Spora başla o da iyi gelir..

hiç yapmadığım bişey bulmakta zorlanıyorum biraz. aslında bu konuda sıkıntım vardı onu da yakın bir süre önce aştım tek başıma arabaya binmeye bile korkuyordum. aklımda spa masaj falan var hiç gitmedim. tek başıma gitsem absürt mü olur ki acaba bilmiyorum...

teşekkür ederim..

aslında bu sürecimin bir de geri planı var sınavla uğraştığım dönem boyunca biraz mod olarak durgundum zaten şimdi iyice dibi gördüm. çok uzun süredir 4-5 sene oldu yani kendim gibi değilim bu durumdan çok sıkıldığım için artık çabuk olmak istiyorum. ben de pskiyatrıma sordum daha hızlı gitsek diye o da daha hızlısı zarar verir diye, ama ben artık herşey düzelsin istiyorum.

bi sihirli değnek değse ve eski neşeli mutlu enerjik ben geri gelse keşke.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…