Hayat Enerjinizi Yaşama İsteginizi Kaybettiğiniz Oldu mu?

Donusunboylemiolacakti

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
4.513
4.201
53
Hepinize iyi aksamlar hanimlar yine bir evvelahir konusuyla basinizi sidirdigim icin affınıza sığınıyorum

28 yasindayim problemli bir ailede buyudum ve aile hala probli halini kararli nir sekilde surduruyor belki aslinda o problemlerin tek kaynagi var oda babam olacak şahıs
Yasattiklarini buraya yazsam benim yazmaya sizin okumaya takafiniz yetmez o yuzden yasattiklarina girmeyeyim

Hanimlar ben gercekten cok yoruldum hem ruhum hem bedenim sanki 70 yasinda bi insana eşdeger inanin bu satirlari yazarken gozyaslarima hakim olamiyorum
Sanki benden geriye eser kalmadi gibi
Sanki icimde bilemedigim biseye ait bir bosluk var ve ben onu dolduramiyirum

Ben hayatimi degistirmek icin gercekten cok cabaladim inanin elimden ne geliyosa yaptim zorlayabildigim tum kapilari zorladim ama bakiyorumda neredeyse bir arpa boyu yol alamamisim

Okumak istedim elimden gelen herseyi yaptim cirpindim gizli sakli okudum ama yine bir yere gelemedim hep sıcak huzurlu bir ailenin ozlemini cektim belki o olur diye umit ettim oda olmadi olacagina dairde en ufak birsey yok

Hala elimden geleni yapiyorum ne kadaeina gucum yetecekse ne degisecekse

Inancli bi insan olmasam belki hayatima son vermeyi bile dusunurdum cunku artik hayatimi inceledigimde beni bu dunyaya baglayacak hicbirsey gormuyorum sevdigim bir kac insani kaybetnek disinda

Psikologa gittim bir donem o bile artik babamdan kaynakli bazi seyler duzelmezse benim birseyleri degistiremeyecegimi soyledi ve kabul etti

Inanin artik kendi dertlerinden isteklerimden gectim ama babam olacak insanin yasattiklarini artik kaldiramiyorum hicbirsey yapmasa bile diken ustundeyim ne zaman neye kizacak diye suan icimdekileri dahi rahatca anlatamiyorum ya tanidik birine denk gelirsem diye

Artik cinnet geciren insanlqri anlayqcak haddeye geldim
Yorumlarda calis o evden cik be bileyim ayril o evden gibi yorumlar icin simdiden soyleyeyim ne yazik ki oyle bir alternatifim yok keske olsaydi

Aslinda ben durumumu en guzel soyle ozetleyeyim hani filleri kucukken kaziga baglarlar filler kacmak istedikce o kazik onlarin kacmasina izin vermez ve fil artik o kazigi aşamayacagini dusunup artik esaretideco bagli oldugu kazigida kabullenir ya kendimi o filden ne bir adim ileri ne bir adim geri görüyorum

Son bi duzenleme herseyin sonu maddiyata cikiyor diye cevrem arkadasim herseyle herkesle arami kopardim suan yapayalniz biriyim olsem kapisini calacak kimsem yok

:( yasananlar evet uzucudur mutlaka
Ama hayat senin hayatin ve devam ediyor cok sukur,istedigin gibi sekil vermek elinde
Ve bu tur seylere her zaman yazdigim bir yorumum var sana da onu yazacagim, ne kadar kotuluk yapmis olursa olsun baban bir gun ölecek, sen o zaman cok daha fazla uzuleceksin onun hakkindaki olumsuz dusuncelerin icin

:KK43: yasananlar evet uzucudur mutlaka
Ama hayat senin hayatin ve devam ediyor cok sukur,istedigin gibi sekil vermek elinde
Ve bu tur seylere her zaman yazdigim bir yorumum var sana da onu yazacagim, ne kadar kotuluk yapmis olursa olsun baban bir gun ölecek, sen o zaman cok daha fazla uzuleceksin onun hakkindaki olumsuz dusuncelerin icin

Neden ben degistirnenin elimde oldugunu kanitlayamadim hic

Biliyorum olurse cok uzulucen babasini kaybeden cocuklar bir kere uzuluyorsa ben iki kere uzulucem hem babami kaybettigi icin hemde babaligini hissetmedigim ve artik hissedemeyecegimi bildigim icin

Ben cok bisey istenedim aslinda oyle aman aman sevgi sefkatte gostermesin ama baba korkusunu ensemde hissetmeden yasasaydim yanindan gecerken simdi neye kizacak diye korkmadan yasasaydim

Kardeslerie konusurken korkudan fisirti hakinde konusmadan yasasaydik babam eve gekdiginde korku kaplasaydi icimizi arkadaslarim korkutmak istediginde baban geldi diye babami korku malzemesi olarak kullanmayacaklari kadar kotu olnasaydi yeterdi aslinda

Dusunuyorumda neden sokakta oynayan xocuklar babalari gelirken babalarina kosarken ben niye nereye kacsam nasil saklansam diye dusunuyorum

Ve kızıyorum kendime cunku biliyorum bunlari yaşatan insan öldügünde uzuleceginlm

Neden ben degistirnenin elimde oldugunu kanitlayamadim hic

Biliyorum olurse cok uzulucen babasini kaybeden cocuklar bir kere uzuluyorsa ben iki kere uzulucem hem babami kaybettigi icin hemde babaligini hissetmedigim ve artik hissedemeyecegimi bildigim icin

Ben cok bisey istenedim aslinda oyle aman aman sevgi sefkatte gostermesin ama baba korkusunu ensemde hissetmeden yasasaydim yanindan gecerken simdi neye kizacak diye korkmadan yasasaydim

Kardeslerie konusurken korkudan fisirti hakinde konusmadan yasasaydik babam eve gekdiginde korku kaplasaydi icimizi arkadaslarim korkutmak istediginde baban geldi diye babami korku malzemesi olarak kullanmayacaklari kadar kotu olnasaydi yeterdi aslinda

Dusunuyorumda neden sokakta oynayan xocuklar babalari gelirken babalarina kosarken ben niye nereye kacsam nasil saklansam diye dusunuyorum

Ve kızıyorum kendime cunku biliyorum bunlari yaşatan insan öldügünde uzuleceginlm
Sonuca bak iste bak,uzuleceksin,gerisi onemli degil.

yaşam isteğimi hiç kaybetmedim .
Hayat enerjimi bilmiyorum arada bir modum düşüyor , bıkıyorum bazı şeylerden ama sonra geçiyor :-)
Hayatına küçük heyecanlar almanı tavsiye ederim .

Evvelim canım az çok tanıyorum seni ve kendime benzetiyorum inan bende her yolu demiyorum çalışıyorum olmuyor sınavlara çalışmadan girdim ve inan çok üzüldüm eve geldim bir ton misafir üstüne sürekli ekleniyor sanki olumsuzluk lar sürekli şükrediyorum seni de çok tebrik ediyorum sen çook güçlü sün dayanmaktan başka çare yok üzülerek söylüyorum ki tek kurtuluş evlenmek

Evvelim canım az çok tanıyorum seni ve kendime benzetiyorum inan bende her yolu demiyorum çalışıyorum olmuyor sınavlara çalışmadan girdim ve inan çok üzüldüm eve geldim bir ton misafir üstüne sürekli ekleniyor sanki olumsuzluk lar sürekli şükrediyorum seni de çok tebrik ediyorum sen çook güçlü sün dayanmaktan başka çare yok üzülerek söylüyorum ki tek kurtuluş evlenmek

Donusunboylemiolacakti Donusunboylemiolacakti

Hayır ya siz benim sınav kankeytolarımsınız bu kadar ümitsizlik olmaz . Yapmayın . :KK19:sarılalım geçsin .
Hem evlilik çözüm olmaz :( :tokat:

yaşam isteğimi hiç kaybetmedim .
Hayat enerjimi bilmiyorum arada bir modum düşüyor , bıkıyorum bazı şeylerden ama sonra geçiyor :-)
Hayatına küçük heyecanlar almanı tavsiye ederim .
Hayatcenerjin hep dolu dolu olsun insallah canim benim

Benzetmek gibi olmasin :) bir zamanlar tum olumsuzluklara ragmen cok neseli halim vardi simdi ne oldu diyorum kendi kendime sanki damdan dusmus gibiyim

Hayatima katabilecegim tek heyecan kitabı kapatıp tv yi acmak ötesi yok canim :)

Belkide hayat sartlariniz ayni olabilir diye ahucum sahi sen bugun sınava girdin degil mi Allah yardimcin olsun insallah

Evlilik diyirsunda guzelim bu zamanda yagmurdan kacip doluya tutulmak gibi evlilik hadi o riski aldik diyelim bende aday adayi bile yok

Back
X