- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
Benim de oluyor bazen.bence hemen her insanın olur da zaten. Hepimizin büyüklü küçüklü sıkıntıları oluyor dünyada. İki sene kadar önce çok çok kötüydüm, kaybedecek bir şeyim yok gibiydi. Ama geçti o günler. Onlar geçtiyse her şey de bir şekilde geçer diye düşünüyorum. Acı çEke çeke de olsa geçer. Benim de babamla sorunlarım var. Bir ayı geçti tek kelime etmedik birbirimize. Su hayatta kıymetlim annem ve evcil hayvanlarim. Bakınca kötü bir şey gibi. Ama bana kimseden buna öz baba da dahil,bir şey beklememeyi öğretti. Hayatta belki bol paralı, lüks arabalı bir insan olamadım. Ama ben kendimi sartlarim içinde başarılı adlediyorum. Bazen akıl sağlığını korumak bile başarıdır. Her konunda 28 yaşındayım diyorsun. Sanki geç kalmış gibi. Yasin matematiksel bir ifadeden fazla önemi olmasın senin için . Çırpın didin kendin için yap. Mesela iyilik projelerin olsun,onları hayata geçirmek için. Evlenmek vs çok da marifet değil. İş sahibi olmak da. Ailem ilgili bir aile olsa şuan çok başka bir konumdaydim. Herkes için geçerli. Şartlar eşit değilse,kendi adaletini içinde sen yaratacaksin. Bismillah de kalk,bu da geçer.