Hayat Enerjinizi Yaşama İsteginizi Kaybettiğiniz Oldu mu?

Benim de oluyor bazen.bence hemen her insanın olur da zaten. Hepimizin büyüklü küçüklü sıkıntıları oluyor dünyada. İki sene kadar önce çok çok kötüydüm, kaybedecek bir şeyim yok gibiydi. Ama geçti o günler. Onlar geçtiyse her şey de bir şekilde geçer diye düşünüyorum. Acı çEke çeke de olsa geçer. Benim de babamla sorunlarım var. Bir ayı geçti tek kelime etmedik birbirimize. Su hayatta kıymetlim annem ve evcil hayvanlarim. Bakınca kötü bir şey gibi. Ama bana kimseden buna öz baba da dahil,bir şey beklememeyi öğretti. Hayatta belki bol paralı, lüks arabalı bir insan olamadım. Ama ben kendimi sartlarim içinde başarılı adlediyorum. Bazen akıl sağlığını korumak bile başarıdır. Her konunda 28 yaşındayım diyorsun. Sanki geç kalmış gibi. Yasin matematiksel bir ifadeden fazla önemi olmasın senin için . Çırpın didin kendin için yap. Mesela iyilik projelerin olsun,onları hayata geçirmek için. Evlenmek vs çok da marifet değil. İş sahibi olmak da. Ailem ilgili bir aile olsa şuan çok başka bir konumdaydim. Herkes için geçerli. Şartlar eşit değilse,kendi adaletini içinde sen yaratacaksin. Bismillah de kalk,bu da geçer.

Oldu, yaşam enerjimi çalmaya çalıştı, kendimi eksik, çaresiz, muhtaç hissettirdi. ondan başka kimsenin beni istemeyeceğini beynime kazıdı adeta. Sonra maymun gözünü açtı tabi ve kendime bi iyilik yaptım bütün negatif insanları bir bir hayatımdan çıkardım. Ama tabi bu senin baban olduğu için bi fikrim yok

Ümitler hic tükenirmi? Tükenmez.
O yuzden iyi dusun iyi olsun.
Ve Allahtan baska hic kimseden korkma.

Herkeste olan bisey...
Bence dunyadaki insanlari dusunun...
Neler neler var su hayatta...
Ne problemleri olanlar var...
Ozamn insan haline sukrediyor:KK39:

Ha bu arada yasam enerjisi hic tukenmez. Sadece kotu dusuncelerimizle umitsizlige kapilir ustunu orteriz onun kara bulutlarla. Elbet icinde hala o istek o isik yatar.

Hepinize iyi aksamlar hanimlar yine bir evvelahir konusuyla basinizi sidirdigim icin affınıza sığınıyorum

28 yasindayim problemli bir ailede buyudum ve aile hala probli halini kararli nir sekilde surduruyor belki aslinda o problemlerin tek kaynagi var oda babam olacak şahıs
Yasattiklarini buraya yazsam benim yazmaya sizin okumaya takafiniz yetmez o yuzden yasattiklarina girmeyeyim

Hanimlar ben gercekten cok yoruldum hem ruhum hem bedenim sanki 70 yasinda bi insana eşdeger inanin bu satirlari yazarken gozyaslarima hakim olamiyorum
Sanki benden geriye eser kalmadi gibi
Sanki icimde bilemedigim biseye ait bir bosluk var ve ben onu dolduramiyirum

Ben hayatimi degistirmek icin gercekten cok cabaladim inanin elimden ne geliyosa yaptim zorlayabildigim tum kapilari zorladim ama bakiyorumda neredeyse bir arpa boyu yol alamamisim

Okumak istedim elimden gelen herseyi yaptim cirpindim gizli sakli okudum ama yine bir yere gelemedim hep sıcak huzurlu bir ailenin ozlemini cektim belki o olur diye umit ettim oda olmadi olacagina dairde en ufak birsey yok

Hala elimden geleni yapiyorum ne kadaeina gucum yetecekse ne degisecekse

Inancli bi insan olmasam belki hayatima son vermeyi bile dusunurdum cunku artik hayatimi inceledigimde beni bu dunyaya baglayacak hicbirsey gormuyorum sevdigim bir kac insani kaybetnek disinda

Psikologa gittim bir donem o bile artik babamdan kaynakli bazi seyler duzelmezse benim birseyleri degistiremeyecegimi soyledi ve kabul etti

Inanin artik kendi dertlerinden isteklerimden gectim ama babam olacak insanin yasattiklarini artik kaldiramiyorum hicbirsey yapmasa bile diken ustundeyim ne zaman neye kizacak diye suan icimdekileri dahi rahatca anlatamiyorum ya tanidik birine denk gelirsem diye

Artik cinnet geciren insanlqri anlayqcak haddeye geldim
Yorumlarda calis o evden cik be bileyim ayril o evden gibi yorumlar icin simdiden soyleyeyim ne yazik ki oyle bir alternatifim yok keske olsaydi

Aslinda ben durumumu en guzel soyle ozetleyeyim hani filleri kucukken kaziga baglarlar filler kacmak istedikce o kazik onlarin kacmasina izin vermez ve fil artik o kazigi aşamayacagini dusunup artik esaretideco bagli oldugu kazigida kabullenir ya kendimi o filden ne bir adim ileri ne bir adim geri görüyorum

Son bi duzenleme herseyin sonu maddiyata cikiyor diye cevrem arkadasim herseyle herkesle arami kopardim suan yapayalniz biriyim olsem kapisini calacak kimsem yok

psikologa değil psikiyatriste git, hayatta başa çıkamadığına bi dönem ilaç kullanmak zorunda kalıyor malesef insanlar
aslında sen herşeyin farkındasın... bence sana geçmişi hatırlatacak herşeyden uzak dur, mekan, yemek, şarkı, koku vs vs, nostalji en büyük düşmanın olmalı yani
imkanın varsa yurtdışında yaşa hatta, öğrenilmiş çaresizliği kırmak ve geçmişten kurtulmak için en hızlı yol

Back
X