Hayat Enerjinizi Yaşama İsteginizi Kaybettiğiniz Oldu mu?

bu sene zaten sınava hazırlanmıyor muydun?daha dur ne çabuk pes ettin
bir sınava gir çık bakalım:KK66:
Evet sinava hazirlaniyorum bunca olumsuzluk icinde calismaya calismak yordu belkide elimden geleni yapiyorum pes etmedim ama test sonuclarini cok kotu gorunce sanki olumsuz dusunceler sariyor aklimi kalbimi...

Evet sinava hazirlaniyorum bunca olumsuzluk icinde calismaya calismak yordu belkide elimden geleni yapiyorum pes etmedim ama test sonuclarini cok kotu gorunce sanki olumsuz dusunceler sariyor aklimi kalbimi...
olabilir kötü de olacak bir daha uğraş :)
ben de bir dersten kalcam gibi ama olsun bir daha alırım
önemli olan çalışmak sabretmek öğrenmek sonra zafer zaten:KK54:

olabilir kötü de olacak bir daha uğraş :)
ben de bir dersten kalcam gibi ama olsun bir daha alırım
önemli olan çalışmak sabretmek öğrenmek sonra zafer zaten:KK54:
Allah sizinde yardimciniz olsun insallah kalmazsiniz

Benim durunda biraz farklilik var yasitlarim universite sinavlarina hazirlanirken ben acik ogretimden orta okula basladim ve araliksiz 10 yildir nerden baksaniz senede en 4 kere sinava giriyorum gercekten yildim artik hani yolun basinda olsam yine neyse derdim artik kendimi kronik ogrenci gibi hissediyorum

Aslında keske tek dert sinavlar olsaydı

Allah sizinde yardimciniz olsun insallah kalmazsiniz

Benim durunda biraz farklilik var yasitlarim universite sinavlarina hazirlanirken ben acik ogretimden orta okula basladim ve araliksiz 10 yildir nerden baksaniz senede en 4 kere sinava giriyorum gercekten yildim artik hani yolun basinda olsam yine neyse derdim artik kendimi kronik ogrenci gibi hissediyorum

Aslında keske tek dert sinavlar olsaydı
hayır yanlış yerden bakıyorsun
ama evet keşke tek derdin sınavın olsaydı
bence o evden kurtulma lazım ya
gerçekten bak
keşke kurtulabilsen senin için dua edeceğim
ama senin çözümün bu
ders mers hikaye çalışırsın 4 kerede olmaz 6da olur ama olur
çalışana Allah veriyor bir yerden hakkını muhakkak
ama evden çıkman şart iç huzurun için..

hayır yanlış yerden bakıyorsun
ama evet keşke tek derdin sınavın olsaydı
bence o evden kurtulma lazım ya
gerçekten bak
keşke kurtulabilsen senin için dua edeceğim
ama senin çözümün bu
ders mers hikaye çalışırsın 4 kerede olmaz 6da olur ama olur
çalışana Allah veriyor bir yerden hakkını muhakkak
ama evden çıkman şart iç huzurun için..
Allah razi olsun birgun insallah birseyler olumlu sekilde degisirse sizin dualarinizin vesile olduguna inanacagim

Katilitorum size gercekten Allah calisana veriyir herkes verdigi emegin karsiligini aliyor ve benim verdigim emek universiteye hazjrlananlarin emeklerinin yanindan gecemeyecegini bildigim icin Allahtan istemeye bile yuzum yok merhametine sığınıyorum Rabbimin insallah adaletiyle degil merhametiyle hukmeder benim icin

Ev kismina gelirsek suan bu evden ciknam milyonda bir ihtimal bile degil Allahtan herseyin hayirlisi insa

ÖSS değil her şey için geçerli .
upload_2017-1-8_21-26-52.webp

Sizinle alakalı merak ettiğim bi şeyler var. Konuyka ilgisi yok ama. Kaç kardessiniz . Siz kaç numarasiniz. Diger kardeşleriniz napiyo su anda. Evlenen ? Okuyan ?

Kusura bakmayin ben sanal ortamda kisisel bilgilerimi paylasmayi uygun bulmuyorum
Çok özel sorular değil ama neyse zorlayamam tabii ki. Şunu öğrenmek istedim aslinda ailenizden evlenen var mı. Evlenme durumunuz olabilir mi. Belki siz kucukseniz evlendirmezler önce büyük evlensin düşüncesiyle.

Çok özel sorular değil ama neyse zorlayamam tabii ki. Şunu öğrenmek istedim aslinda ailenizden evlenen var mı. Evlenme durumunuz olabilir mi. Belki siz kucukseniz evlendirmezler önce büyük evlensin düşüncesiyle.
Hayatimda o haddeye gelecek aday adayi bile yok

Belkide hayat sartlariniz ayni olabilir diye ahucum sahi sen bugun sınava girdin degil mi Allah yardimcin olsun insallah

Evlilik diyirsunda guzelim bu zamanda yagmurdan kacip doluya tutulmak gibi evlilik hadi o riski aldik diyelim bende aday adayi bile yok
Haklısın canım bu devirde koca mı var :)) inşalh kader yüzümüze de güler bir gün

Hayat enerjimi kaybettiğim çok oluyor ama ölmeyi hiç geçirmedim aklımdan..
Her şeye rağmen yaşamak güzel.
Aldığımız her nefesin hakkını vermek lazım ama...
Veremediğimiz için çok kızıyorum ben kendime.
Bir kac zaman once herseye ragmen yasamak guzel diye dusunuyordum ama artik hergun nerden ne cikacak olay olacak diye dusunmekten yoruldum

Canim herkes herseyi gulluk gulistanlik yasamiyor.
Benimde babam yoktu.Annem hamile iken olmus.
Hayatimda herseyi cabalayarak,kendi tirnaklarimla kaziyarak elde ettim.Bu surecte dustum,kalktim,ezildim,kakildim yani muhtemelen bir insanin basina gelebilecek cogu seyi yasadim hayatimda..Yazsam okuyamazsiniz demissin ya benimde aynen oyle.

Ama asla guzel gunlere olan inancimi kaybetmedim.Butun olumsuzluklara ragmen hergece yattigimda guzel gunlerin hayalini kurdum.
Okudum,calistim ,evlendim.Anne oldum.

Simdi yasamim gerek maddi gerek manevi yonden iyi cok sukur.
Sen istersen,sen inanirsan guzel gunler guzel seyler sana gelecek icindeki inanci ve gucu asla kaybetme.Dustun mu daha guclu kalk ..
Hersey gonlunce olsun insallah.

Back
X