- 14 Mart 2016
- 708
- 264
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence suprizlerle dolu değil ama ne için cabalıyorsan er yada gec karsılıgını alıyorsun.30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
Bilmiyorum inşallah öyle olur.Bence suprizlerle dolu değil ama ne için cabalıyorsan er yada gec karsılıgını alıyorsun.
Öyle ama beni aldatan üstüne de sen cok kıskanctın diyen birinden burdaki insanların gözümü açmasıyla kurtuluyorum bir nevi.Evlilik bitti diye niye hayatınız bitsin ? Doğarken evli mi doğdunuz ? Bitkiler bile asfatlı kırıp çiçek açıyor. Kırıldığınız yerlerden çiçek açacaksınız. Kendinizi demoralize etmeyin.
Kahpe imiş herif. Kurtulmuşsunuz ama ayrılmak için zaman lazım. Daha iyi hissedeceksiniz ilerde garanti veriyorum size.Öyle ama beni aldatan üstüne de sen cok kıskanctın diyen birinden burdaki insanların gözümü açmasıyla kurtuluyorum bir nevi.
Abartmasanızmı?30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
Kendinizi sevin, değer verin ve hayata olumlu bakın. Kendinize ve etrafınıza saçtığınız enerjiye göre olacak hayatınıza yeni giren insanlarda.30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
İnşallah teşekkür ederimKendinizi sevin, değer verin ve hayata olumlu bakın. Kendinize ve etrafınıza saçtığınız enerjiye göre olacak hayatınıza yeni giren insanlarda.
Öyle ama beni aldatan üstüne de sen cok kıskanctın diyen birinden burdaki insanların gözümü açmasıyla kurtuluyorum bir nevi.
Öyle yapmaya çalışıyorum çok acı çekiyorumOff yine bir aldatma vakasıBiz erkeklere nasıl güvenip evleneceğiz veya evlensekte güven duyabileceğiz? Çok üzülüyorum burada aldatma olaylarını okudukça.
Ben öncelikle sizi tebrik ediyorum. Manipülasyona kanmayıp, sizi aldatan bir adamdan ayrılıyorsunuz. Bu bile ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu gösteriyor. Bunu çoğu kadın yapamayıp malesef evliliğini güvensizlik ve aldatma üzerine sürdürmeye devam ediyor.
Hayat evlilikten, aşktan ibaret değil ki. Elbet doğru kişi ileride tekrar çıkacaktır karşınıza, mutlu olacağınız zamanlarda gelecektir. Ama bence o zaman gelene kadar gezin, tozun, bol bol okuyun, kurslara etkinliklere katılın, yeni arkadaşlar edinin. Kafanızı dağıtıp hayatın tadını çıkarın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.