• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat gerçekten de sürprizlerle mi dolu?

30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
Bence suprizlerle dolu değil ama ne için cabalıyorsan er yada gec karsılıgını alıyorsun.

Evlilik bitti diye niye hayatınız bitsin ? Doğarken evli mi doğdunuz ? Bitkiler bile asfatlı kırıp çiçek açıyor. Kırıldığınız yerlerden çiçek açacaksınız. Kendinizi demoralize etmeyin.
Öyle ama beni aldatan üstüne de sen cok kıskanctın diyen birinden burdaki insanların gözümü açmasıyla kurtuluyorum bir nevi.

30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
Abartmasanızmı?
Sanki 80 yaşındasınız.
Neden hayatınızı evliliğe bi erkeğe bağlıyosunuz.
İşinize gücünüze kendinize bakın.

Kendinizi sevin, değer verin ve hayata olumlu bakın. Kendinize ve etrafınıza saçtığınız enerjiye göre olacak hayatınıza yeni giren insanlarda.

27 yaşındayım geçen ay boşandım 3 yıla yakın olan evliliğimi bitirdim evet hayat sürprizlerle dolu diye düşünüyorum hala. İlk başta hayat bitmiş gibi geliyordu ama bu mutsuzlukla ömür boyu yaşamaktansa bir süre mutsuz olmayı göze aldım.

Öyle ama beni aldatan üstüne de sen cok kıskanctın diyen birinden burdaki insanların gözümü açmasıyla kurtuluyorum bir nevi.

Off yine bir aldatma vakası :( Biz erkeklere nasıl güvenip evleneceğiz veya evlensekte güven duyabileceğiz? Çok üzülüyorum burada aldatma olaylarını okudukça.
Ben öncelikle sizi tebrik ediyorum. Manipülasyona kanmayıp, sizi aldatan bir adamdan ayrılıyorsunuz. Bu bile ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu gösteriyor. Bunu çoğu kadın yapamayıp malesef evliliğini güvensizlik ve aldatma üzerine sürdürmeye devam ediyor.
Hayat evlilikten, aşktan ibaret değil ki. Elbet doğru kişi ileride tekrar çıkacaktır karşınıza, mutlu olacağınız zamanlarda gelecektir. Ama bence o zaman gelene kadar gezin, tozun, bol bol okuyun, kurslara etkinliklere katılın, yeni arkadaşlar edinin. Kafanızı dağıtıp hayatın tadını çıkarın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Off yine bir aldatma vakası :KK43: Biz erkeklere nasıl güvenip evleneceğiz veya evlensekte güven duyabileceğiz? Çok üzülüyorum burada aldatma olaylarını okudukça.
Ben öncelikle sizi tebrik ediyorum. Manipülasyona kanmayıp, sizi aldatan bir adamdan ayrılıyorsunuz. Bu bile ne kadar güçlü bir kadın olduğunuzu gösteriyor. Bunu çoğu kadın yapamayıp malesef evliliğini güvensizlik ve aldatma üzerine sürdürmeye devam ediyor.
Hayat evlilikten, aşktan ibaret değil ki. Elbet doğru kişi ileride tekrar çıkacaktır karşınıza, mutlu olacağınız zamanlarda gelecektir. Ama bence o zaman gelene kadar gezin, tozun, bol bol okuyun, kurslara etkinliklere katılın, yeni arkadaşlar edinin. Kafanızı dağıtıp hayatın tadını çıkarın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Öyle yapmaya çalışıyorum çok acı çekiyorum

Daha yeni bitmiş, 6 ay sonra eminim atlatacaksiniz. İnsanın başına herşey gelebilir, bugün iyiyim deriz, yarın başka şey yasariz. çocuğunuz yok, onunla bir daha asla iletişim kurmayacaksiniz. Aynı yastayiz, daha çok gençsin. İlerde tekrar umut doğar, hayatına şimdi yeniden başla enerjini topla.

Back
X