• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat gerçekten de sürprizlerle mi dolu?

Öyle ama beni aldatan üstüne de sen cok kıskanctın diyen birinden burdaki insanların gözümü açmasıyla kurtuluyorum bir nevi.
Aldatmak bir kişilik bozukluğudur, ahlaksızlıktır.Bunun bir bahanesi olamaz, hayat sürprizlerle dolu değil belki ama böyle karaktersiz bir adamdan kurtulduğunuz için şanslısınız.

Daha yeni bitmiş, 6 ay sonra eminim atlatacaksiniz. İnsanın başına herşey gelebilir, bugün iyiyim deriz, yarın başka şey yasariz. çocuğunuz yok, onunla bir daha asla iletişim kurmayacaksiniz. Aynı yastayiz, daha çok gençsin. İlerde tekrar umut doğar, hayatına şimdi yeniden başla enerjini topla.
İnşallah canım çabalıyorum gerçekte

4 aylık evlilikten sonra bundan sonra ne yapacağım mı 😀
Bu bağımlılık halinden kurtulun. Onunla bir mi doğdunuz hayatınızın sadece bir bölümünde yer almış bitmiş gitmiş.
30 yaşında bekar kalacağım ne ya 😅
Ben de 6 aylık evliliğimi bitirdim sonra tekrar evlendim hayat hiçte bitmedi kişilere bağımlı olmayın. Yanımızda eşlik ederlerse ne ala yol biter giderlerse güle güle diğerine merhaba

30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
28 yaşındayım 8 yıllık evliliğim bitmek üzere 6 yaşında bi oğlum var. İşim yok evimi ve herseyımı ona bıraktım evden hiç bişi almadım haklı olmama ragmen dava açmadım anlaşmalı olsun cabuk bıtsın dıye. Çocuk benimle. Şuan ayagım kırık. babamın evındeyım sorun yasıyorz ara ara ama hayat bitm edi Elhamdülillah biliyorum ki Allah benimle. Biliyorum ki bunlar zamanla geçiçek. Belki yardıımcı olabilimişimdir.

4 aylık evlilikten sonra bundan sonra ne yapacağım mı 😀
Bu bağımlılık halinden kurtulun. Onunla bir mi doğdunuz hayatınızın sadece bir bölümünde yer almış bitmiş gitmiş.
30 yaşında bekar kalacağım ne ya 😅
Ben de 6 aylık evliliğimi bitirdim sonra tekrar evlendim hayat hiçte bitmedi kişilere bağımlı olmayın. Yanımızda eşlik ederlerse ne ala yol biter giderlerse güle güle diğerine merhaba
Mutlu musun peki

30 yaşımda bekar kalacağım. 4 aylık evliliğim bitti. Karşı tarafın suçu yüzünden. Ama hayat bitti mi ben bundan sonra ne yapacağım nasıl bas edeceğim bazı şeylerle.
Çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun. 30 yaşında bekar kalabilirsin seni haketmeyen bi insana ömür tüketmekten daha iyidir. Ayrıca bi erkeğe ihtiyacınız yok. Önce kendinizi toplayın hayat devam ediyor tabiki karşına seni sevecek hakedecek biri çıkacaktır ve emin adımlarla evlilige dogru ilerlersin.

Hayat evlilikle mi varoluyormuşta bitsin
Maddi sıkıntın yoksa, çocuk yoksa kafanı dinlersin ondan sonra bakarsın yoluna

30 yaşında 2 senelik iliskimi sonlandırdım.Bende bosaniyorum.İssizim iş arıyorum.Kardesim annem yok.Bir babam var.Hayatta atlatilamayacak hicbirsey yok maaesef.Evlenmeyi çok istiyordum.Anne olmak için cildiriyordum.Son 6 7 senedir.Butun hayallerim mahvoldu.Herseyden soğudum.Ama şunu anladım bekar kalmak dünyanın sonu değil.Seni sevmeyen insanla , satılmayan , sahip çıkmayan , değer vermeyen , sevdiğini göstermeyen insanla birlikte olmaktansa.İnsan yalnız basina kahve içerken , yürürken , gezerken vs. İnanın daha mutlu oluyor.Kangren olan parmağınızı kesmiş gibi oluyorsunuz.

27 yaşındayım geçen ay boşandım 3 yıla yakın olan evliliğimi bitirdim evet hayat sürprizlerle dolu diye düşünüyorum hala. İlk başta hayat bitmiş gibi geliyordu ama bu mutsuzlukla ömür boyu yaşamaktansa bir süre mutsuz olmayı göze aldım.
Bende 27 yaşındayım 2 yaşında kızım var ayrılmak istiyorum ama maddı durumum yok atanmayı bekleyip ayrılacağım.boşandıktan sonrasında süreç nasıl bahseder misin biraz

Bende 27 yaşındayım 2 yaşında kızım var ayrılmak istiyorum ama maddı durumum yok atanmayı bekleyip ayrılacağım.boşandıktan sonrasında süreç nasıl bahseder misin biraz

Ben uzun zamandır düşünüyordum ayrılmayı ama tam olarak karar verdiğimde direkt söyledim ve 2 gün sonra anlaşmalı bir şekilde davayı açtık. Zaten hemen kabul etti bu evlilikte oturmayan şeyler vardı. İlk birkaç hafta çok zor geçti bir daha mutlu olamam gibi geliyordu kararımın doğruluğundan emin olmama rağmen. Benim artım o adamdan çocuğum olmaması bir daha yüzünü görmek zorunda değilim çok şükür. Sizin için bu durumda süreç daha farklı ilerleyebilir ama imkansız değil ömür boyu mutsuz olmaktansa bir süre mutsuz olmayı tercih etmek gerek diye düşünüyorum. Şimdi tam 1 aydır ayrıyız ve gerçekten atlatmaya başladım. Bunda ailemin, arkadaşlarımın ve terapi almamın etkisi büyük asla yalnız hissettirmediler.:nazar: Umarım bu süreci sizde en kolay şekilde atlatırsınız

Ben uzun zamandır düşünüyordum ayrılmayı ama tam olarak karar verdiğimde direkt söyledim ve 2 gün sonra anlaşmalı bir şekilde davayı açtık. Zaten hemen kabul etti bu evlilikte oturmayan şeyler vardı. İlk birkaç hafta çok zor geçti bir daha mutlu olamam gibi geliyordu kararımın doğruluğundan emin olmama rağmen. Benim artım o adamdan çocuğum olmaması bir daha yüzünü görmek zorunda değilim çok şükür. Sizin için bu durumda süreç daha farklı ilerleyebilir ama imkansız değil ömür boyu mutsuz olmaktansa bir süre mutsuz olmayı tercih etmek gerek diye düşünüyorum. Şimdi tam 1 aydır ayrıyız ve gerçekten atlatmaya başladım. Bunda ailemin, arkadaşlarımın ve terapi almamın etkisi büyük asla yalnız hissettirmediler.:nazar: Umarım bu süreci sizde en kolay şekilde atlatırsınız
Terapi alma imkamım olmaz ailem desem onlar kendi derdindeler bu süreçte sadece kızım ben varım ailem elalem ne der kafasında olacaklar hatta benim gelmeme mutlu bile olmazlar

Seni aldatan birinden kurtulduğun ve hayata yeniden başlamak için eline fırsat geçtiği için mi üzülüyorsun?
Peki adam seni aldatmaya devam etseydi daha mı mutlu olarak yaşayacaksın bacım?
Her şerde bir hayır var.
Hep böyle düşün.

Back
X