ben olsaydım bende aynısını yapardım
esınızde dogru olanı yapmıs ne beklıyordunuz yanı hersey karsılıklı degıldır dıyenlere bakma sen onun aılesıne mıkrop yılan seytan dersen oda senın aılene boyle yapacak tabı ne yapacak
ınsanız robot degıl duygularımız var
benım esım benım aıleme ıyı davranmasa evıne ıstemese ıster ıstemez bende bı antı pati olusturur aılesıne
nankorluk degıl
bu ısler boyledır senın bılıyor olman gerek ama cok yaygaracı bı ınsansın masallah yanı Allah kolaylık versın
bu daha iyi günlerin...
Kızlar natlus bir konu atıyor ortaya gidiyor. Milleti kışkırtıyor.. sonra akşam toptan okuyup gülme seansları yapıyor. Ben natlusun şiddetle erkek olduğunu düşünüyorum başından beri.
hahaytttt sen öyle san cicim, haksız yere kim ne muamele ederse bulur cezasını merak etme, bana zararı olan bir insanla KONUŞMAMAM en doğal hakkım, bu isterse kardeş isterse ahmet isterse mehmet olsun, ama zararı olmayan sırf kardeşi ile konuşmuyorum diye aynı kefeye koymak anormal.
bunun adil olup olmadığını bize soruyorsun o evde kocanla sen yaşıyorsun biz bildigimz anlattığın kadaryla cevap veryoruz sana, madem cevabımı begenmedin kocana sor o zaman.ama benim cevabım yine aynı 'BU DAHA İYİ GÜNLERİN' natlus
ipek istersen sana email adresimi vereyim hatta canlı olarak görede bilirsin ama işyerindeyim burda msn açamıyorum.
Yok canım saol. Neyle karşılaşacağımı bilmediğim işe girmeyim ağrısız başımı ağrıtmayayım ben
kız ozaman yalan yanlış ortaya laf atmıcaksın, madem atıyorsun bende kanıtlamak amacı ile çözüm sunuyorum, yalanını ortaya çıkarmak adına, hem gerçekleri görmekden korkuyorsun, ama yalan konuşmakdan korkmuyorsun bacım enteresansın.
33 yaşındayım ve şimdiye kadar bir sürü insan tanıdım ama kadın olarak seni çok farklı buldum. Sadece ben değil pek çok kişi burada… nasıl denir bilmiyorum yine kazenle arayı bozmak istemiyorum da kadın ruhundan çok kk yı bilen ve eğlenmek isteyen bir erkek gibisin.
33 yaşındayım ve şimdiye kadar bir sürü insan tanıdım ama kadın olarak seni çok farklı buldum.
Eeeeee bak ağzınla söylüyorsun demek farklıyım herkes aynısını söylüyor acaba gururmu duymam lazım yoksa utançmı anlamadım şimdi.
Nasıl yani anlamadım ben uzaylı değilim, ne yani konuşma tarzımda ne varki erkek gibi olayım.Kendimi ve açtığım konulardaki yorumlarımın cevaben basit ve anlaşılabilirlikden uzak olmadığı içinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?