- 19 Temmuz 2011
- 1.224
- 814
- 323
- Konu Sahibi sonbaharsonuyok
Çok zor ama Kaybettiklerimiz bize güç veriyor sanırım . Elde etmek uğruna çabaladıklarımız aslında bize güç olarak dönüyor . Az önce böyle bir kayıp hikayesi okudum gözlerim yaşlı . Ama hayat işte bazılarımız böylesine zorluklarla sınanıyor . İnanıyorum ki mükafatını alacaksınız . Ben elimdekilere bakınca hep nasıl bir iyilik ettim de eşim yanımda ve hep destek bana derdim . Eşimin yaşaması en büyük mucizemde şimdi Benim yaşamam mucize . Hayat işte size sabır ve güç diliyorum . Fotoğraf Öner’inizi yapacağımMerhaba bende yıllardır tedavi gören bebek kaybeden biri olarak ve kısa süre önce bende tedavide ilaç yan etkisi yaşayan biri olarak çok etkilendim. Ama senin hikayeni okuyunca aklıma geldi. Ben sana ya ayna alırdım böyle boydan seni komple alacak şekilde büyük bir ayna ve her gün yataktan çıkıp o güçlü kadını görmeni isterdim. İşte sen etten kemikten ve kaslardan olmuşsun ama çok güçlüsün demek isterim. Yada yine biraz büyük bu eskiden fotoğraf çekilirdi ya eşler bayan oturur erkek arkasında eli sandalyede öyle bir resim çeker hep göreceğim yere asardım. Vay be biz neler yaşadık neler sığdırdık da bu hayata yine De şükürler olsun hayattayız ayaktayız bu ağır imtihana rağmen birbirimize kenetlenmişiz derdim. Hep sağlıkla ve mutlulukla kal.