- 19 Ocak 2016
- 25
- 16
- 3
- Konu Sahibi kar-tanesi
-
"Diğil"
"Diyil"lide unutmamak lazım
Zaten eşimin ailesinden beklentim yok. Allah a şükür hep kendimiz yaptık tedavileri. Demek istediğim işten çıkıyim rahatliyim diyorum ama biliyorum bu seferde eşime maddi destek olamıyorum diye rahat edemicem. Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın. Hani bir de anlayıpta anlamayanlar var ya...Olur olur, sizin de olur. Hemen bozmayın psikolojiyi. Burada bir üye vardı onun da çocuğu olmuyordu, açtığı konuda maddiyattan bahsetmiş falan... Tamam, maddiyat gerektiren şeyler bunlar, herkes kabul ediyor ama o kişi eşinin ailesinin parasına kafayı o kadar takmıştı ki görümcesinin kullandığı telefondan tutun da o eve giren aylık paraya kadar hepsinde gözü varmış gibi konuşmuştu. O aile yardım etmeye mecburmuş falan guya... Sonra birileri çıktı dedi ki tamam mal mülk olabilir ama size yardım etmeye mecbur değiller, içlerinden gelirse yaparlar ama gelmezse de yapmazlar, mecbur değiller, kendini üzme falan dedi diye millete söylemediği söz kalmamıştı burada. İnsanların analığından girip babalığından çıkmıştı. Bu hayatta hiç kimsenin işi dört dörtlük girmiyor, siz yeter ki istemeyi bilin ama, bence bu da önemli bişey. İçimden geldi söylemek istedim bunu sadece, genel anlamda.
Bende düşmemeye çalışıyorum üstüne, ama işte ne kadarda düşünmemeye çalışsanda bu hayatının içinde olan bişeyİşten ayrılma, böyle kafan dağılıyor. Evde kurup kurup, daha kötü olursun.
Allah gönlünüze göre nasip etsin, ancak herşeyin hayırlısı. Üzerine fazla düşmemeye çalış.
Bende düşmemeye çalışıyorum üstüne, ama işte ne kadarda düşünmemeye çalışsanda bu hayatının içinde olan bişey
Rabbim en kısa zamanda karnını doldurur inşallah Zaten eşimin ailesinden beklentim yok. Allah a şükür hep kendimiz yaptık tedavileri. Demek istediğim işten çıkıyim rahatliyim diyorum ama biliyorum bu seferde eşime maddi destek olamıyorum diye rahat edemicem. Allahım kimseye bu durumu yaşatmasın. Hani bir de anlayıpta anlamayanlar var ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?