Hayat herkese aynı diğil maalesef

Amin cnm, inşallah sen (herkes) evlat sahibi olsun. 3 defa yurtdışında 1 defa türkiyede oldu zaten. Sizin neydi sorun?

Evet cnm ilk senelerde içirmiştim eşime. Yurtdışından olduğum için herzaman bulamıyorum yada taze olmuyo. Gene bulursam içirmeyi düşünüyorum. Soğan ve incir kürüde yaptım. Nasip işte.
Sigara iciYorsa derhal biraksin esin.. Olmazsa keci boynozu pekmezi icir esine ger gun..bir yemek kasigi...

Amin cnm, inşallah sen (herkes) evlat sahibi olsun. 3 defa yurtdışında 1 defa türkiyede oldu zaten. Sizin neydi sorun?
Kac dr a gittiysek sebepsiz dediler.
Sebepsiz olunca kendi kendime hickimsenin goremedigi bi problem mi var acaba diye daha da iskilleniyorum.
Dondurulmuslarima genetik test yapilacak.
Ilkte negatifi alinca cok yiprandim biraz zaman koymak istiyorum cok uzun olmamak kaydiyla.
Siz nerede tedavi gordunuz Turkiyede dr unuz kimdi.
Insallah en yakin zamanda mujdeli haber alir tum bekleyenler

Zor ama kafanizdan cikarmaniz lazim. Stress herseyi acaip etkiliyor. Esin ile beraber oldugunda bebegi düsünme. Sirf o ana, esine odaklan. Gerekirse tatile git, esin ile sik sik gez dolas, farkli hobi edin. Burda kac hikaye okuduk "tam aklimdan cikardigimda hamile kaldim" gibisine. Yani ovülasyon zamanini takip etme, sürekli nette hamilelik ile ilgili bilgiler arama,..

Su hayatta en önemlisi gercekten saglikli olmaniz, evliligin iyi gitmesi, etrafinda ailen, arkadaslarin olmasi. Pozitif seyleri düsün. Ve eger bebis hic gelmeyecekse bunu evet kabullenmek zorundasiniz. Zor ama hayatin sonu degil gercekten. Yeterki esin ile mutlu ol. Bu sürec sizi yipratmamasina önem ver.

Keske yapabilsek, ilk baslarda sanki stres yapmadim da ne oldu diyorum.
Dogal yoldan hic beklemeden hamile kalanlara o kadat ozeniyorum ki. Ne buyuk is oldu bizim icin.
Insallah biz de bir suru insan gibi mijdeli haberler veririz

Keske yapabilsek, ilk baslarda sanki stres yapmadim da ne oldu diyorum.
Dogal yoldan hic beklemeden hamile kalanlara o kadat ozeniyorum ki. Ne buyuk is oldu bizim icin.
Insallah biz de bir suru insan gibi mijdeli haberler veririz

Stress gercekten cok önemli faktör anladigim kadari ile. Yani stresli olmadigini düsündügün zamanlarda bile bir kandirmaca olabiliyor. Biraz rahatlaman lazim gercekten. Olursa olur, olmazsa olmaz diye düsün. Gerekirse yoga yap, psikologa git ve rahatlama, nefes tekniklerini ögren.

Bu arada biz su an bebek icin denemelere baslamadik fakat yavas yavas düsünmeye basladim :) Yinede güzel dileklerin icin tesekkür ederim. Umarim sende en beklemedigin anda elindeki hamilelik testi ile esin ile beraber deliller gibi sevincten ziplarsiniz :)

Esimden kaynaklanan bir sorundu doktorlar ameliyat olması gerektiğini ve ancak ondan sonra tüp bebekle anne baba olabileceğimizi söylemişlerdi. Bbunun uzerinden 2 ay gecmeden biz esime aneliyat hazirlliklarina basladigimizda ben hamile oldugumu ogrendim. 1 sene denemiştik tabiki bundan önce. bizlere dus en dua etmek ve hayirlisini istemek. Tabi tedbiri de elden bırakmadan.
Allahım kızınıza ve size hayırlı yaşam nasip etsin. Sizin sebep neydi? Kaç sene sonra oldu?

Kusura bakmayın ama kendinizi siz ötekileştiriyorsunuz.Niye diğerlerinden farklı olasınız ki ne alakası var?
Çocuklu aileninkiler altından değil.

Bi evlilikte çocuk önemli tabi.o zaman tam bi aile olduğunu hissediyo insan.sen sakin pes etme çalışmaya devam et esin ynndaysa sana destek oluyosa gerisini takma.ama olmuyorsa da hayat devam ediyo.çocuğun olmuyor diye esin seni birakicak değil ya.eşime bi kere sormustum.eğer bebeğimiz olmasaydı bni birakirmiydin dedim.oda sacmalama sen varsın ya demişti :) ikiniz bir olduğunuz surece üstesinden gelemeyeceginiz sorun olmaz :)

Allahim insallah her hakeden haneye, sagliklisindan vatana millete annasina babasi hayirli bi cocuk nasip etsn.
Insallah sizinde bi bebeginiz olur hayirlisiyla.
Simdi bilmiyorum cokmu hadsiz konusuyorum ama. Bisy demek istiyorum.
Hic evlatlik edinmeyi dusundunuzmu? Tabi daha erken sizin icin, Allah nasip edicek insallah ilerki seneler sizede.
Ama bazen diyorumki; etrafimdaki bebegi olmayanlari gorunce. Aslinda boynu bukuk beklemek yerine; sizin yuzunuzu guldurucek ve yetim bi minigede essiz bi sans vericeksniz bi evlat edinmeyle.
Bu hem hanenize senlik verir hemde diger dunyada mukafati cok buyuk.

Neden ayrılacaksınız ki işten evde daha kötü kafaya takmaz mısınız ? Ne bileyim bir şeylerle uğraşmak daha iyi değil mi ? Ya da çocuğunuzun olmaması evliliğiniz için eşiniz için tehlikeli mi ? Olmayabilir ne var bunda anlamıyorum herkesin çocuğu olacak diye bir kaide yok kafaya takmazsanız belki tedaviniz için de iyi olur ? Çocuğu olmayanların evliliği çocuğu olanlara göre daha mutlu buna bizzat şahidim daha tutkun daha bağlı bir evlilik olabiliyor. Üzmeyin kendinizi bence çocuğunuz olsa başka birşey konuşulur bu kez de insanlar böyle yapacak birşey var mı ?

İşte bu !

her tanıştığınız insanın da bunu sorması yarı bir sıkıntı.
evli misin ? evliyim.
çocuk ? yok
niye yok? yeri geliyor olmadı diyorsun, yeri geliyor istemedik diyorsun, bazısı ha yeni evlisin o zaman diyor evet diyip geçiyorsun.
sanane demek lazım aslında ama diyemiyorsun.

Her evlenenin illa cocugu olacak.diye bir kaide yoktur sonucta imtihan dunyasi Allah azzevecelle bazen sevdiklerine cocuk vermeyerek imtihan eder uzulmeyin herseyin hayirlisini isteyin ve herseyin vakti ve takdiri vardir siz tevekkullu bir hanimsiniz bu belli yasadiklariniz sizi yipratmistir kolay degil siz vuraz daha sabredin uzulmeyin Allah sabredenleri sever ....insaAllah tedaviyede gerek.kalmadan kendiliginden olur duacinizim

Artık bu konu beni çok fazla yıprattı. Ekimin kolumun canı çekilmiş durumda.

Bu arada hanı derler ya Rabbim hayirlisiyla versin hayırlı değilse vermesin diye.belki Rabbim hayırlı bi evlat olmicak diye vermiyodur.yada zamanı değildir.yada Rabbim sizi siniyodur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…