- 19 Ocak 2016
- 25
- 16
- 3
- Konu Sahibi kar-tanesi
-
Amin cnm, inşallah sen (herkes) evlat sahibi olsun. 3 defa yurtdışında 1 defa türkiyede oldu zaten. Sizin neydi sorun?Ne cok ayni dertten muzdarip insan var.
Siz yurtdisinda mi tedavi goruyorsunuz.
Turkiye tup bebek konusunda oldukca gelismis eger yurtdisinda tedavi olduysaniz bir de buradaki bikac yerden birinde denemenizi tavsiye ederim.
Ben de insallah ikinci tup bebege baslayacagim ama bu isin hicbir garantisinin olmamasi cok yorucu gercekten.
Allah isteyen herkese versin insallah
amin.inş. sizde bizim gibi sonradan gülersiniz.tez vakitte.Allahım sizinde evlatlarınızı size bağışlasın. İşte herşeyin vakti zamanı varmış demekki. Aynı şeyleri yaşamışız bizde 4 defa denedik.
Sigara iciYorsa derhal biraksin esin.. Olmazsa keci boynozu pekmezi icir esine ger gun..bir yemek kasigi...Evet cnm ilk senelerde içirmiştim eşime. Yurtdışından olduğum için herzaman bulamıyorum yada taze olmuyo. Gene bulursam içirmeyi düşünüyorum. Soğan ve incir kürüde yaptım. Nasip işte.
Kac dr a gittiysek sebepsiz dediler.Amin cnm, inşallah sen (herkes) evlat sahibi olsun. 3 defa yurtdışında 1 defa türkiyede oldu zaten. Sizin neydi sorun?
Keske yapabilsek, ilk baslarda sanki stres yapmadim da ne oldu diyorum.Zor ama kafanizdan cikarmaniz lazim. Stress herseyi acaip etkiliyor. Esin ile beraber oldugunda bebegi düsünme. Sirf o ana, esine odaklan. Gerekirse tatile git, esin ile sik sik gez dolas, farkli hobi edin. Burda kac hikaye okuduk "tam aklimdan cikardigimda hamile kaldim" gibisine. Yani ovülasyon zamanini takip etme, sürekli nette hamilelik ile ilgili bilgiler arama,..
Su hayatta en önemlisi gercekten saglikli olmaniz, evliligin iyi gitmesi, etrafinda ailen, arkadaslarin olmasi. Pozitif seyleri düsün. Ve eger bebis hic gelmeyecekse bunu evet kabullenmek zorundasiniz. Zor ama hayatin sonu degil gercekten. Yeterki esin ile mutlu ol. Bu sürec sizi yipratmamasina önem ver.
Keske yapabilsek, ilk baslarda sanki stres yapmadim da ne oldu diyorum.
Dogal yoldan hic beklemeden hamile kalanlara o kadat ozeniyorum ki. Ne buyuk is oldu bizim icin.
Insallah biz de bir suru insan gibi mijdeli haberler veririz
diyil diye birşey yok, değil canım o"Diğil"
"Diyil"lide unutmamak lazım
Allahım kızınıza ve size hayırlı yaşam nasip etsin. Sizin sebep neydi? Kaç sene sonra oldu?
Bi evlilikte çocuk önemli tabi.o zaman tam bi aile olduğunu hissediyo insan.sen sakin pes etme çalışmaya devam et esin ynndaysa sana destek oluyosa gerisini takma.ama olmuyorsa da hayat devam ediyo.çocuğun olmuyor diye esin seni birakicak değil ya.eşime bi kere sormustum.eğer bebeğimiz olmasaydı bni birakirmiydin dedim.oda sacmalama sen varsın ya demişti :) ikiniz bir olduğunuz surece üstesinden gelemeyeceginiz sorun olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?