- 19 Ocak 2016
- 25
- 16
- 3
- Konu Sahibi kar-tanesi
-
Evet daha dün haberlerde yeni doğmuş bebek terk edilmişti. Hiç anlamıyorum nasıl bırakır bir anne. Sebep spermlerde hareketsizlik.Kimini varligiyla kimini yokluguyla canim.. Bol bol dua et canim.. Meryem suresini oku bolca.. Sebep nedir?
Öyle yapcak bişey yok, bence öyle konuşup moral bozan kişilerin işi daha zor bence, çünkü yarını düşünmeden o anlık konuşuyorlar. Günaha giriyorlar, kendilerinde olmasa bile problem, yarın bi gün evlatlarında yaşayabilirler bu durumu. Ama işte hiç ağızdan çıkanı maalesef kulaklar duymuyor.Hiç kimseyi takma elalem insanın derdini nerden anlar ancak moral bozmak için ters konuşurlar
Bunun icin saracoglunun keci boynuzu kurunu denednz mi canim? Cok ise yariyor diye biliyorumEvet daha dün haberlerde yeni doğmuş bebek terk edilmişti. Hiç anlamıyorum nasıl bırakır bir anne. Sebep spermlerde hareketsizlik.
fazla takıntı sağlıga zaralıİmla takıntılı biri olarak
siz şimdi düzeltmiş mi oldunuz"Diğil"
"Diyil"lide unutmamak lazım
Evet cnm ilk senelerde içirmiştim eşime. Yurtdışından olduğum için herzaman bulamıyorum yada taze olmuyo. Gene bulursam içirmeyi düşünüyorum. Soğan ve incir kürüde yaptım. Nasip işte.Bunun icin saracoglunun keci boynuzu kurunu denednz mi canim? Cok ise yariyor diye biliyorum
Allahım kızınıza ve size hayırlı yaşam nasip etsin. Sizin sebep neydi? Kaç sene sonra oldu?Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasib etsin size. Biz de umidimizi kaybettiğimiz de eşim resmen çökmüştü sanki hayatının sonuna geldiğini dusunuyordu . Hep ben onu teselli ediyordum. Ve sonunda oldu çok sukur. Hem de doğal yollarla. İşten ayrılırsaniz evde daha çok kendinizle kalacağınız için daha çok düşünüp psikolojik olarak yipranacaksiniz. Hamilelik için bence en önemli şartlardan biri ruhen rahat ve stresli olmamak. Biz kızımıza en rahat olduğumuz ve artık kendimizi sorgulamayı bıraktığımız zaman kavuştuk
Amin cnm5 yıldır bekliyoruz. .
Rabbim inşallah bizlere de hayırlı evlatlar versin. .
Allahım sizinde evlatlarınızı size bağışlasın. İşte herşeyin vakti zamanı varmış demekki. Aynı şeyleri yaşamışız bizde 4 defa denedik.mevlam kucağınızı boş bırakmasın.benimde 5.senenin sonunda oldu.4 defa tüp bebek denememiz olmuştu.daha sonra tedavisiz 2 kızım oldu.Rabbim ol deyince olur.biz ne kadar kendini üzme desek te sen gene üzüleceksin..aynı şeyleri bende yaşadım.Rabbim yardımcın olsun.isteyen herkese hayırlı ,sağlıklı ,sıhhatli evlatlar versin.
ALLAHIM GÖNLUNUZE GORE SAGLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSIN EN KISA ZAMANDA INSALLAH CANIM SIZE. ETRAFIMDA ARKADASLARIMDA O KADAR COK KI BU DURUMU YASAYAN SENI AZ DA OLSA ANLAYABILIYORUM.. RABBIM OLE BUYU KI VARDIR ELBET BI ZAMANI. BI ARKADASIM TEDDDAVIYI BIRAKTI VE HAMILE KALDI KENDILIGINDEN. ANNEMIN AKRABASI KAC YIL SONRA NE 5 NE 10 COK DEFA TEDAVI OLDU ALLAHIM NASIP ETTI OLDU BI TANE TEDAVI ILE SONRA IKINCI COCUK KENDILIGINDEN OLDU UMUDUNU HIC KESME CANIM MORALINI YUKSEK TUT MORAL COK ÖNEMLI BILIYORSUNDURRRArkadaşlar, kısaca şöyle başlıyim. Bu aralar canım gene çok sıkkın, sanki kendi içimde boğulup gidiyorum. Fazla uzatmiyim. 5 senelik evliyim ve 31 yaşındayım.çocuğumuz yok Rabbim daha nasip etmedi, İnşallah kucağımızı boş bırakma. Bunu zaten tek yaşayanlar anlar Rabbim kimseyi evlat sahibi olamamakla sınamasın. Gerçekten bu durumunuzu öğrenen ve dost sandığınız kişilerden darbe yiyorsunuz. Zaten çocuk sahibi olamayan bizler diğer kişilerden farklı oluyoruz. Nasıl diyim çabuk alınabiliyoruz, çabuk sinirlene biliyoruz ve de küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz. Gene bilirtiyim bu durumu gerçekten yaşayanlar anlayabilir ya da ailesinde yaşayan. Bazen iş yerinde yaşadığım stres beni çok üzüyo daha hassas olduğum için çabuk sinirlenebiliyorum ama aslında sakin biriyimdir ama bilmiyorum artık bu özel durumumdan mı. Alınıyorum, sinirleniyorum. Belli etmemeye çalışıyorum eşime, ama ne kadar belli etmemey çalıssamsa tabikide anlıyo. 4 defa tüp bebek denedik olmadı. Kendimi çalışmaya zorunlu hissediyorum. Acaba işten çıksam mı diyede çok düşündün, ama bütün bu ağırlığı eşimede yüklemek istemiyorum. Tedaviler çok pahalı. Allahım inşallah gerek kalmaz tedaviyede kendiliğimden hamile kalırım. Rabbim bu mucizeyi herkese yaşatsın. Gerçekten psikolojisi bozuluyor insanın. Hiç kolay diyil...
Allah razı olsun cnm. Allahım herkesin dileğini tek tek kabul etsin. Evet moral çok önemli. Sabır sabırALLAHIM GÖNLUNUZE GORE SAGLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSIN EN KISA ZAMANDA INSALLAH CANIM SIZE. ETRAFIMDA ARKADASLARIMDA O KADAR COK KI BU DURUMU YASAYAN SENI AZ DA OLSA ANLAYABILIYORUM.. RABBIM OLE BUYU KI VARDIR ELBET BI ZAMANI. BI ARKADASIM TEDDDAVIYI BIRAKTI VE HAMILE KALDI KENDILIGINDEN. ANNEMIN AKRABASI KAC YIL SONRA NE 5 NE 10 COK DEFA TEDAVI OLDU ALLAHIM NASIP ETTI OLDU BI TANE TEDAVI ILE SONRA IKINCI COCUK KENDILIGINDEN OLDU UMUDUNU HIC KESME CANIM MORALINI YUKSEK TUT MORAL COK ÖNEMLI BILIYORSUNDURRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?