Hayat herkese aynı diğil maalesef

Kimini varligiyla kimini yokluguyla canim.. Bol bol dua et canim.. Meryem suresini oku bolca.. Sebep nedir?
Evet daha dün haberlerde yeni doğmuş bebek terk edilmişti. Hiç anlamıyorum nasıl bırakır bir anne. Sebep spermlerde hareketsizlik.

Hiç kimseyi takma elalem insanın derdini nerden anlar ancak moral bozmak için ters konuşurlar
Öyle yapcak bişey yok, bence öyle konuşup moral bozan kişilerin işi daha zor bence, çünkü yarını düşünmeden o anlık konuşuyorlar. Günaha giriyorlar, kendilerinde olmasa bile problem, yarın bi gün evlatlarında yaşayabilirler bu durumu. Ama işte hiç ağızdan çıkanı maalesef kulaklar duymuyor.

Evet daha dün haberlerde yeni doğmuş bebek terk edilmişti. Hiç anlamıyorum nasıl bırakır bir anne. Sebep spermlerde hareketsizlik.
Bunun icin saracoglunun keci boynuzu kurunu denednz mi canim? Cok ise yariyor diye biliyorum

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasib etsin size. Biz de umidimizi kaybettiğimiz de eşim resmen çökmüştü sanki hayatının sonuna geldiğini dusunuyordu . Hep ben onu teselli ediyordum. Ve sonunda oldu çok sukur. Hem de doğal yollarla. İşten ayrılırsaniz evde daha çok kendinizle kalacağınız için daha çok düşünüp psikolojik olarak yipranacaksiniz. Hamilelik için bence en önemli şartlardan biri ruhen rahat ve stresli olmamak. Biz kızımıza en rahat olduğumuz ve artık kendimizi sorgulamayı bıraktığımız zaman kavuştuk

Bunun icin saracoglunun keci boynuzu kurunu denednz mi canim? Cok ise yariyor diye biliyorum
Evet cnm ilk senelerde içirmiştim eşime. Yurtdışından olduğum için herzaman bulamıyorum yada taze olmuyo. Gene bulursam içirmeyi düşünüyorum. Soğan ve incir kürüde yaptım. Nasip işte.

Ya tamam yalniş yazmışım kabul. Diyil olcaktı nasıl ğ ile yazdım bende bilmiyorum. Türkiyede okula gitmedim ama iyi yazıyorum bence. Arada 'y' ile 'ğ' karıştırıyorum.

mevlam kucağınızı boş bırakmasın.benimde 5.senenin sonunda oldu.4 defa tüp bebek denememiz olmuştu.daha sonra tedavisiz 2 kızım oldu.Rabbim ol deyince olur.biz ne kadar kendini üzme desek te sen gene üzüleceksin..aynı şeyleri bende yaşadım.Rabbim yardımcın olsun.isteyen herkese hayırlı ,sağlıklı ,sıhhatli evlatlar versin.

Allahım kızınıza ve size hayırlı yaşam nasip etsin. Sizin sebep neydi? Kaç sene sonra oldu?

Allahım sizinde evlatlarınızı size bağışlasın. İşte herşeyin vakti zamanı varmış demekki. Aynı şeyleri yaşamışız bizde 4 defa denedik.

ALLAHIM GÖNLUNUZE GORE SAGLIKLI HAYIRLI EVLAT VERSIN EN KISA ZAMANDA INSALLAH CANIM SIZE. ETRAFIMDA ARKADASLARIMDA O KADAR COK KI BU DURUMU YASAYAN SENI AZ DA OLSA ANLAYABILIYORUM.. RABBIM OLE BUYU KI VARDIR ELBET BI ZAMANI. BI ARKADASIM TEDDDAVIYI BIRAKTI VE HAMILE KALDI KENDILIGINDEN. ANNEMIN AKRABASI KAC YIL SONRA NE 5 NE 10 COK DEFA TEDAVI OLDU ALLAHIM NASIP ETTI OLDU BI TANE TEDAVI ILE SONRA IKINCI COCUK KENDILIGINDEN OLDU UMUDUNU HIC KESME CANIM MORALINI YUKSEK TUT MORAL COK ÖNEMLI BILIYORSUNDURRR

Ne cok ayni dertten muzdarip insan var.
Siz yurtdisinda mi tedavi goruyorsunuz.
Turkiye tup bebek konusunda oldukca gelismis eger yurtdisinda tedavi olduysaniz bir de buradaki bikac yerden birinde denemenizi tavsiye ederim.
Ben de insallah ikinci tup bebege baslayacagim ama bu isin hicbir garantisinin olmamasi cok yorucu gercekten.
Allah isteyen herkese versin insallah

Allah razı olsun cnm. Allahım herkesin dileğini tek tek kabul etsin. Evet moral çok önemli. Sabır sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…