Hayat hikayem derdim

benimde kardeşim 15 gündür oraya gitti yeni evlendi hani şey dedim esim işte kışın oraya gidelim hem benim kardeşimi görürüz hemde seninki

Aynen ya. Yeni evli kadının evine gidip rahatsız edecek bence amaç o. Baştan sona art niyet!
Konu sahibi haksız mı evet, yalnız ortada bir yanlış anlaşılma var. Konu sahibi kardeşine: kardeşi 15 günlük evliyken hemen, şu an gidelim dememiş. Kışın gidelim, hem senin hem de benim kardeşimi görürüz demiş.

A aslihan13678

Aslihan kardeslerini sevme sebebini anlamadim ben? Ya da niye kocan kardeslerini sevmek icin hakli gerekceye ihtiyac duyuyor?

Aslihan, annen sana ve torununa bakiyorsa kaynanan neden buna mutesekkir olmak zorunda?

Aslihan sen bu aileden ne istiyorsun bacimsu??

Bir de Aslihan basliktaki "hayat hikayem derdim" kismi nerede?

Ben yaşlanıyorum diye mi forumda eş ailelerini haklı bulmaya başladım. Yoksa konu sahibi gelin bariz haksız mı anneniz size bakıyor diye niye kv annenizi arayıp teşekkür etsin. Ay yok artık.. kadının bi zararı yok size yapışıp doğuma ben geleceğim de dememiş rahat batması böyle bir şey mi acaba
Kocanız gerizekalı olmadığı için kendi kız kardeşiniz için gitmek istediğinizi çifte standart olduğunu anlamış e bu da gayet normal..
konu sahibi umarım bu havadan nem kapma durumunuz henüz yeni doğum yapmış sayıldığınız için hormonlardandır. Her zamanki haliniz ise karşınızdakini çok yorarsınız siz çekilir durum değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…