• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat Hikayem :(

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
33
Bugun 24 yaşındayım. Benim hayat hikayem 16 yaşında başladı o yaşlarda etrafımda çok dolanan oldu .Ben kimseyle görüşmeden okuluma devam etmeye çalıştım uzaktan bir akrabam çok uğraştı 3 yıl boyunca uğraştı beni ikna etti okula hazırlanırken askere gitti çok zor geçti okul okumaya çalışırken bide onun askerde kötü bir yerde yapması okulumu kötü etkiledi ailem istemedi. Okula bile gitmedim 2 yillik unv .okudum onun için ama ben çok seviyordum öyle sevdim ki kör oldum sonrasından uyandığımda herseyin yalan olduğunu öğrendim .ayrildim ayrıldıktan sonra başıma getirmediğini bırakmadı 3 yil mahkemeler yalan dolan sahte delilier şantaj tehdit hakaret kalmadı cevremde ki herkesi bana ve aileme düşman etti yalan dolanla.yine pes ettmedim beterin beteri var dedim işin de gucumdeydim birden r ahatsizlandim hastaneye yattım midemden dolayı 1 ay ise gidemedim hastaneden çıktım ise gitti m işten çıkışım verilmiş tekrar basvurabilirsin dediler bende sağlık tamamen düzelsin öyle gelirim dedim .biraz daha bekledim dedim burun ameliyatı oluyum dedim iyi bir doktor diye gittim burnumun ufak kusurları gitsin nefes proglemim duzelsin dedim adam komple.müdahale edip burnumu başka hale soktu şimdi evden çıkmıyorum işime gidemiyorum 3 yıl beni tehtit eden eski sevgilim yanimda olmaya çalışıyor şaka gibi amaci nedir bilmiyorum ayağa kalkicaksin diyor sana yol gostericem diyor iylesmen için herşeyi yapicam diyor Denize düşen yılana sarılır gibi oldu ?nerden tuttunduysam ordan daha sert düştüm en acisida artık ayakta kalmakta zorlanıyorum bu defa tuzla buz oldum. Ailem çok üzgün herkes bunlarda gecicek diyor sahiden geçer mi ?Allaha dua ediyorum bu defa eski burnumu ver ben böyle olsun istemedim bütün hayatım boyunca yaşadığım zorlukları bir yana bu burun yüzünden yaşadığım zorluklar başka oldu şimdi herşey üst üste geldi işin içinden çıkamıyorum artık herşeyden korkuyorum siz benim yerimde olursanız ne yaparsanız ?

Ben olsam napardim...
Yanınızda olmaya çalışan adamdan uzak dururdum
Başka birndoktora gider bir çaresi var mı neler yapılabilir diye araştırırdım
Ve bir an önce işime dönerdim .
İnsan içine çıkamayacak kadar mı kötü? siz mi abartiyorsunuz onu anlamadım. Yani yapan cerrah söyle bir bakmistir oluru vardır diye dusunuyorum

Valla konudaki en büyük derdiniz burnunuz gibi geldi bana.
En büyük derdinizi bir revizyon ile sonlandırabilirsiniz
Ne diyim,allah başka dert vermesin

Bir ask acin bir de burun sancin var anladigim kadariyla. bu mu seni herseyden korkutan? Insanlar ne dertler ne sorunlar yasiyor. Farkli bir doktora gidip burnunu duzelttirebilirsin. O eski sevgiliyi de uzak tut kendinden sakin guvenme. Sonra isine de donersin rahatca

Bir ask acin bir de burun sancin var anladigim kadariyla. bu mu seni herseyden korkutan? Insanlar ne dertler ne sorunlar yasiyor. Farkli bir doktora gidip burnunu duzelttirebilirsin. O eski sevgiliyi de uzak tut kendinden sakin guvenme. Sonra isine de donersin rahatca
Hayır daha kötü şeyler yaşadım herşeyi buraya yazilmiyor malesef.

Y
Ben olsam napardim...
Yanınızda olmaya çalışan adamdan uzak dururdum
Başka birndoktora gider bir çaresi var mı neler yapılabilir diye araştırırdım
Ve bir an önce işime dönerdim .
İnsan içine çıkamayacak kadar mı kötü? siz mi abartiyorsunuz onu anlamadım. Yani yapan cerrah söyle bir bakmistir oluru vardır diye dusunuyorum
Yok o kadar kötü değil eskisi kadar iyi değil.

ınsanlar kaza gecırıyor donusu olmayan agır hasarlar kalıyor bedenlerınde bazı seylere sukretmek lazım kı bence burnun da duzeltılmeyeck bısey yoktur baska dr a gıdersın baska yöntemler denersın ama senın hayatını bu kadar etkıleyen eskı sevgılıye umut baglama su durumda asla

ınsanlar kaza gecırıyor donusu olmayan agır hasarlar kalıyor bedenlerınde bazı seylere sukretmek lazım kı bence burnun da duzeltılmeyeck bısey yoktur baska dr a gıdersın baska yöntemler denersın ama senın hayatını bu kadar etkıleyen eskı sevgılıye umut baglama su durumda asla
Haklısınız Denize düştük yılana sarıldık daha kötüsü de olabilirdi şükür etmek lazim

Muhtemelen eski sevgilinle evlenirsin. Birkaç tane daha doktora git çaresi elbet vardır burnun için

B
eskı sevgılıne sakın guvenme hayatta aksılıkler olabılır herseyı duzeltırsın ama sana onca sey yasatan adama guvenmekle hata yaparsın[/QUOTE Haklısınız bana bunca kötülük yapan adam zor durumunda daha kötü belalar açar bana

Kaç tane doktora gittim kötünün iyisi olur eskisi olamaz sadece orta yol bulunur deniyor

Kaç tane doktora gittim kötünün iyisi olur eskisi olamaz sadece orta yol bulunur deniyor

Ona bile şükredeceksin o zaman. Kırılan bir vazo hiç eski hali gibi durur mu? Senin burnun da eskisi gibi olmaz ama rskisinr yakın olur belki.

Eski sevgilinle de iletişimi kes. Zaten zar zor atlatmışsın yine başına bela alma.

Daha öncede burunla ilgili acmistiniz ama burnunuz ameliyatla eskisinden iyi olmuş, resimlerini koymuştunuz bence burun kompleksinden kurtulun

Ey Hanımlar ne diye erkeklere bukadar körkütük bağlanıyorsunuz üstelik ileride çok pişman olacak şeyleri yaşayıp karakteri bozuk adamların elinde 1 koz oyuncak oluyorsunuz aklarınızı başınıza alın ve hep diyorum parmağınızın ucunu bile dokundurmayın bişey olmaz derseniz konu sahibinin başından geçenleri tekrarını sizde Allah korusun yaşayabilirsiniz .

Back
X