Hayat İnsanın Üzerine Bu kadarmı Gelir ?

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
bunları sadece içimi dökmek için yazıyorum. Okadar bunalmış durumdayım ki. son dönemlerde üst üste gelen bir sürü durum, sanki hayaın altında kaldımda kalkamıyormuş gibi hissediyorum. önce eşimin aniden ortaya çıkan rahatsızlığı sonra iş yerinden beklediğimiz geçişin yapılmamasıyla başka iş arama yoluna girişimiz fakat düşecek gelir yüzünden benimde hayata atılma çabalarım ama bir türlü olumlu bir yanıtın dönmemesi.bu arada eşimin sağlığının sürekli kötüye gidiyor olması. fakat bunlar yetmezmiş gibi üst üste gelip duran hastalıklar.bu günde oğlumun evde koştururken düşüp heryerinin kanlar içinde aklması yinede hamdolsun ki çok kötü bişey yok.ama gerçekten çok bunaldım.
daha üç gün önce aniden bir sancıyla hastahaneye yatırıldım.araştırmadıkları şey kalmadı ama yok yok yok sebep nedir çözemediler verdikleri hiç bir ağrı kesici işe yaramadı sonunda bayılmışım acıdan. jinekoloğum şok oldu ben seni doğumda bile böyle görmedim dedi.Allah razı olsun bir anne bir abla gibi elimi bırakmadı tüm o acılar boyunca. sonraysa bıçak gibi kesildi herşey.
bu günse oğlum, canım, boncuğum evin içinde oynarken topun peşinde koşarken birden kafa üstü yere kapaklandı, kucağıma bir aldım ağız burun kaç içinde hemen doktorunu arayıp durumu bildirdim elini yüzünü temizledim evde dört dönüyorum arabanın anahtarları yok piyasada. eşimi aradım yedek anahtar bendeydi öbürüde babadadır dedi çaresiz fırladım sokağa babamı buldum çıktık yola. tüm tetkikleri yapıldı çarpmanın etkisiyle kanama yapmış olduğunu ağzındaki kanında dudağının yarılmasından kaynaklandığını öğrendik ama ben benden gittim.

ayy canım benım her sey ust uste gelmıs ama gene de hayattan bu kadar cabuk cıkıp sıkılmamak gerekır ve pozıtıf dusunmeye calıs her sey benı bulur deme dert bu gelecegı varsa gıdecegıde olur oglusunu benım ıcın op kıyamam

çok sağol canım. yok sıkılmak demiyelim sadece içimi dökmek istedim. ele bcırımın o hali doktordan iyi kelimesine duyana kadar öldüm öldüm dirildim. doğru söylüyorsun her gecenin bir sabahı olurmuş elbet bizimde güneşimiz doğacak. öperim canım

canım eşine oğluşuna ve sana geçmiş olsun dert etme çocukları benm kızda 2gün önce kanlar içinde kaldı kalem soktu dudağına rabbim korusun beterinden eşinden bir an önce sağlığına kavuşur inş.seninde birşeyinyoktur umarım bir ara herşey benmde üstüme gelmişti ama sakın isyan etme canım bolca dua et rabbim sevdiği kullarını çok sınarmış umarım atlatırsınız hayırlısı ile bugünleri.

ay canım ya bu başına gelenler offf off çok kötü,
dilekçim herşey hal olur ama sağlık deyince insan ölüp bitiyor hele birde canına gelmesii
devrimciğe çok geçmiş olsunn,allah beterindne korusun canım ama üzülme hepsi geçecek
her batan güneşin doğuşuda vardır,inşallah herşey istediğin gibi olur..
sanada çok geçmiş olsunn allahım sizi korusun.. öptüm sizi çokkkk

s.d.. 34 canım isyan aklımın ucundan bile geçmedi bende aynı senin gibi düşüyorumum ve çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. bu arada sizede geçmiş olsun.eşiminki malesefki geçici bir durum değil canım kalbinde sorun kalıcı sadece daha iyi koşullar yaratmaya çalışıyoruz işte.
kadrim amin canım cümlemizi korusun. özelliklede bebişlerimizi biz yine bi şekilde toparlıyoruz ama onlara bişey gelmesin.

anladım canım üzüldüm ama iyi şartlar konturollerle ilaçlarını düzenli kullanırsa inşallah bişeycik olmaz allah sana yavrusuna bağışlasın

Gecmis olsun öcelikle.
Hersey geldimi üst üste geliyor bilirim.
Esiniz bir an önce eski saglıgına kavusur insallah.
Allah sifa versin..

Son düzenleme:
Allah şifa versin Rabbim sizin sabrınızı sınıyordur

Aminnn...... galiba öyle olsun derdi veren Rabbim dermenıda verirmiş.çıkacaz elbet düzlüğe beterin saklasın inş.
hayır dualarınızı eksik etmediğiniz içinde ayrıca hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun hanımlar.

canim ya okuyunca nasil uzuldum, Allah beterinden korusun sizi.. Rabbim insanoglunu ya cani ile, ya ailesi ile, veya sagligi ile imtihandan gecirmis.
Insallah esin sagligina kavusur, oglunda iyilesir...

öncelikle şunu belirteyim Yüce yaratan kullarına çekemeyeceği dertleri vermez... hastalığın için çok geçmiş olsun dileklerimi yollar Allah tan şifalar dilerim... ufaklık içinse(gözlerinden çok çok öptüm) yani çocuk bu bugün kafası kırılır yarın gözü şişer bir tarafı kesilir Allah göstermesin bunları ama her daim göz önünde tutamazsın çocuğu, düşe kalka büyür anlatabildimmi... neyse kendini fazla üzme yaşadıkların başrolünde oynadığın filmin sahnelerinden birkaçı ve mümkün olduğunca pozitif düşün...

canım benim ya çok ama çok geçmiş olsun sana eşine ve küçük paşamıza çocuklar böyle canım düşe kalka büyücükler allahım daha beterinden saklasın hiç bir zaman dermansız dert vermesin hiçbirimizie elbet ki bunlar geçicek canım nolur yeterki sen sabırlı ol

canim ya okuyunca nasil uzuldum, Allah beterinden korusun sizi.. Rabbim insanoglunu ya cani ile, ya ailesi ile, veya sagligi ile imtihandan gecirmis.
Insallah esin sagligina kavusur, oglunda iyilesir...

aminnn... çok teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…