hayat kadınıyla beraber olmuş sevgili...

Bence kesinlikle ikisi de farklı birer durum. Tek geçelik ilişki ya da eski sevgilisi ile sevişmesi karşılıklı bir şey. Tarafların ikisinin de istediği. Ama hayat kadınları konusunda durum bu değil. İnsan ticaretine kadar gidiyor bu durum. Eskort kızlar sanırım bir derece kendi rızası ile oluyor ama bunun için para veriyorsa bu iş bence mide bulandırıcı. Ve kesinlikle eski sevgili ile yaşanan bir şeyle aynı tutulamaz. Tek gecelik ilişkiyle bile.

yapmayanı varmı
:26::26::26::26::26:
senden öncesi için konuşuyoruz dimi
seninleyken tabiki olamaz
ama öncesinde yapoıldıysa bu bir ayrılık nedeni değil bence
ben 20 yaşına gelmiş ve bakir olan bir erkek olduğunu düşünmüyorum
önce abileri akrabaları tutup ellerinden götürüyorlar
erkek olmanın namı şanı sayıyorlar

Çok güzel açıklamışsınız size katılıyorum. Çok şükür eşimden yana öyle bir sıkıntım olmadı ama yani sonuçta hiç bir kadın mecbur kalmasa öyle bir iş yapmaz. Ama o kadınlar ile birlikte olmak isteyen erkekler olmasa o kadınlar da öyle bir iş yapmak zorunda kalmaz.
Tabi erkeklerin cahillik dönemlerinde gençlik dönemlerinde hata gibi yaptığı birşeyse pişmansa bilemem ama onun dışında öyle bir erkekle yaşamak istemezdim.

Sanki bana bu yazılış tarzı,
Öncesi için değil gibi geldi.
Sevgiliyken yapıp sen benim ihtiyacımı karşılayamiyosun diyen o kadar erkek var ki..

Ben bunu anlamıyorum işte. Ben bu abilerim amcaların elden tuttuğu durumların varoşlarda olduğunu düşünüyorum. Etrafımda kimseden duymadım. Hiç bir arkadaşım bakir değil ama bunu sevgilileri ile yaşamışlar, para karşılığı yapan yok. Ki mühendisim etrafım erkek ve erkek muhabbeti kaynıyor en uç muhabbetlerine de kulak misafirliği yapmışımdır. Hatta kk da bir iki yerde daha duyunca eşime direk sordum var mı erkekler arasında böyle bir durum? Hani etrafında duydun mu? Onun da çevresinde hayat kadınlarına ihtiyaç duyacak 3-5 insan varmış ki onların da olayı çok başka. Yani normal değil bu. Ne yani hepimiz erkek çocuğu yetiştiricez, dayısı amcası elinden mi tutacak? Ne bayağı bir şey.

Okudugunu yanlış anlıyorsan, eksik anlıyorsan, orada yazılmayanı kendi zihninden üretip katıyorsan bunun sorumlusu ve suçlusu sensin. Banane ister ayrıl ister turşusunu kur, hayret.

Bu nasil konusma biçimi? Bu ne hakareti? Ben neresini yalnis anlamisim? Sence hayati kadini ile seks yapan adam, bir kizi ortada birakan adamdan daha ahlakli. Bunu net yazmistin sen.

Bende buna nasil ya dedim? Kanimci ikiside igrenç. Burasi bir forum ayrica. Yazdigin seylerin üzerine yorumlar gelecek. Bende istedigim yorumlari yaziyorum. Bunu kaldiramiyorsun bu senin derdindir, benim degil.

Kadınların ahlak yapılarını,parayı ne şekilde kazandıklarını bu sektörün devamının ne şekilde olduğunu bilemem kafa da yormam.Bir erkek hangi sebeple olursa olsun bu tür birliktelik yaşamışsa onun tercihi.Ben asıl bunu sevgilisine yansıtmasını,sevgilisiyle bu tür bir muhabbet konuşmalarını daha iğrenç ve daha ucuz bulurum.Herkesin kendi özeli.

tek gecelik iliskilerde yasanabiliyor. siz isin ahlaki kismini dogru bulmuyorum demeniZ gerek o halde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şu işaretlediğim yer de bana göre senin tabirini alırsam en hafif iğrençlik.
kadın satıyor bedeni erkek almasın. kadının ihtiyacı var geçerli bir neden gibi olmuş.
kendini bu şekilde ifade etmek istemediğini düşünüyorum ama dikkatli okuyunca bu anlaşılıyor.

Yapar eder birşey diyemem ama allah korusun bir hastalık ne bulaştirir bu kötü senden öncesine karışamazsin ama doktora gitsin öyle gelsin

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

elbette ihtiyaç ama ben cinselliğe benim gibi bakan biriyle olmak isterim. seçici olmayan her önüne gelenle yatmış biriyle olmak istemem hele ki bu işin ticaretine ortak olmuş biriyle. benim için seks mekanik bir hadise de değil .sevişmek için sevmek gerekmese de sevmediği biriyle sevişmeyen erkek ve kadınlar yok mu? hastalık konusu da doğal olarak partner arttıkça risk artar. ne kadar korunsan da. ben salt seks için beraber olunan tek gecelik eskort fuckbuddy gibi ilişkiler ayrılma sebebidir.çünkü ben yapmıyorum. ama bunlar tercihtir tabi ki.

aklıma süleyman demirel geldi... kerhaneleri kapatalım da vatandaş bizi mi .....

bu insani bi dürtü..
evet ihtiyaç ama kadınada ihtiyaç sonuçta..
erkektir yapar diye bişeyi kabul edemem..
ister hayat kadını olsun, ister ev kızı...

tek gecelik iliskilerde yasanabiliyor. siz isin ahlaki kismini dogru bulmuyorum demeniZ gerek o halde...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayır ahlak kısmı ile değil. başka bir yorumda da belirttiğim gibi tek gecelik olsun ya da sevgili ile olsun bunlar karşılıklı istekle olan şeyler. Hayat kadını ise insan ticareti. Ve bence yanlış.

Kendi doğrunu tek doğru zannedip burası forum zırvalıklarına girmek
Senin ahlaki normlarınla herkesinki aynı mı sanıyorsun? Ahlakın tek tanımı sende mi sanıyorsun? Ne yani iki tarafın anlaşıp sevişmesiyle, bir kadının duygusal olarak kandırılıp bedeninin kullanılması aynı şeyler öyle mi? Seni kalbinle baş başa bırakıyorum.

kadın beni ilgilendirmiyor aslında. beni birlikte olduğum adam ilgilendiriyor. zorla da bu işe girmiş olabilir kadın. ama erkekler almazsa böyle bi sektör de olmaz. bu bi gereklilik mi bimiyorum

bir erkeğin kız arksdaşı olabilir. onlada bir şeyler yaşayabilir. bu beni rahatsız etmez
ancak o erkek bunu yaşadıysa ,karşındakinden bekaret isteyemez.
ve en önemlisi,bir erkek bir kadına parayla satın alacak ve onla beraber olacak kadar kaadını meta olarak görüyorsa benim için o erkek yerin dibindedir.çıkmasıda mümkün değildir. karakteri sıfırdır.

kadın beni ilgilendirmiyor aslında. beni birlikte olduğum adam ilgilendiriyor. zorla da bu işe girmiş olabilir kadın. ama erkekler almazsa böyle bi sektör de olmaz. bu bi gereklilik mi bimiyorum

Bu ilk çağlardan beri var. Yani satın alma olayı.
Ancak normal normlarda incelenirse yok tabi.
Bir bakıma her iki tarafın da işine geliyor. Kadın kolay yoldan para kazanıyor alışmış buna..mecburiyet kısmına inanmıyorum ben.
Erkek de onu kadın olarak değil parası ödenmiş bir obje olarak görüyor. Servisi de ihtiyaç. O da onun hakkı diye yorumluyor ki bekar olma durumunda kız arkadaşıyla yapamıyorsa bir şekilde yapacak. Ancak bu zihniyet ileride evlendiği zaman karşındakini cinsel anlamda mutlu edemeyen ya da etmekten bir haber olan bir kocaya dönüşüyor.

Aynen burada yazdığınız gibi düşünüyorum. Ayrıca seks her iki cins için de ihtiyaçtır.

Hepinize katılıyorum

Bence ilk saydığınız doğru bildiğiniz yanlışlar kesinlikle içinizi rahatlatmak için öyle olmasını istediğiniz şeyler. Yoksa ben bir kadınım ama ufacık bir erotik sahnede cinsel organımdan dolayı ereksiyon olamasam da :) tahrik olabiliyorum. Her zaman mı? Hayır. Erkeklerin de böyle olanları var emin olun. Size öğretilenler her erkek ya da her kadın için geçerli değil

İşte yine bir kendini kandırma örneği daha Erkeklerin, en azından bir çoğunun bu kadar basit yaratıklar olduğunu düşünmüyorum, kendimizi kandırmak adına onlara bu haksızlığı etmeyelim bence. Ha ama bir yandan da sizi de anlıyorum böylece hayat daha sorgusuz sualsiz geçiyor, hayat kolaylaşıyor. Ona da saygı duymak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…