- Konu Sahibi Keyfinbilir
-
aynen onda bir para alışverişi yok. parayla kadını satın almak yok. bunu, her 2 tarafta kendi zevki için yaşıyorHayır ahlak kısmı ile değil. başka bir yorumda da belirttiğim gibi tek gecelik olsun ya da sevgili ile olsun bunlar karşılıklı istekle olan şeyler. Hayat kadını ise insan ticareti. Ve bence yanlış.
Bu ilk çağlardan beri var. Yani satın alma olayı.
Ancak normal normlarda incelenirse yok tabi.
Bir bakıma her iki tarafın da işine geliyor. Kadın kolay yoldan para kazanıyor alışmış buna..mecburiyet kısmına inanmıyorum ben.
Erkek de onu kadın olarak değil parası ödenmiş bir obje olarak görüyor. Servisi de ihtiyaç. O da onun hakkı diye yorumluyor ki bekar olma durumunda kız arkadaşıyla yapamıyorsa bir şekilde yapacak. Ancak bu zihniyet ileride evlendiği zaman karşındakini cinsel anlamda mutlu edemeyen ya da etmekten bir haber olan bir kocaya dönüşüyor.
merhaba hanımlar;
Geçenlerde burada bir konu oldu. Sevgilisi önceden eskortla beraber olmuş bir kadın bununla ilgili bir konu açmıştı ve cevaplar bunun normal, hatta erkek için tecrübe olduğundan yanaydı. Çevremde de bazı kadınlar, bakire oldukları için sevgilisinin ihtiyaçlarını karşılayamağını bu yüzden eskortla olmasında sorun olmadığını düşüyorlar. Önemli olan duygusal yakınlaşmaymış.
Açıkçası bu benim için en hafif tabirle iğrençlik. Kadın zor durumda olup bedenini satıyor olabilir ki bu da elbette ahlaksızca birşey ama benim sevdiğim adam kadını mal gibi satın alıyor ya da almış, bu sektörün devam etmesine katkı sağlıyor. Ayrıca demek ki seks onun için özelliği olmayan, hiç birşey hissetmediği biriyle bile yapılabilecek mekanik bir eylem. Sevgilim daha önce bir eskortla beraber olduğunu öğrendiğimde ayrılmıştım
Hele cinsel yolla bulaşan hastalıkları saymıyorum bile.
Siz ne düşünüyorsunuz? Bunun bu kadar normalleşmesi doğru ve gerekli mi? Siz sevgilinizin daha önce hayat kadınıyla olduğunu bilseniz ne düşünürsünüz?Ya da sevdiği hoşlandığı birileriyle mi beraberlik yaşaması mı yoksa eskortla mı yaşaması sorun?
Hepinize katılıyorum
Bence ilk saydığınız doğru bildiğiniz yanlışlar kesinlikle içinizi rahatlatmak için öyle olmasını istediğiniz şeyler. Yoksa ben bir kadınım ama ufacık bir erotik sahnede cinsel organımdan dolayı ereksiyon olamasam da :) tahrik olabiliyorum. Her zaman mı? Hayır. Erkeklerin de böyle olanları var emin olun. Size öğretilenler her erkek ya da her kadın için geçerli değil
İşte yine bir kendini kandırma örneği dahaErkeklerin, en azından bir çoğunun bu kadar basit yaratıklar olduğunu düşünmüyorum, kendimizi kandırmak adına onlara bu haksızlığı etmeyelim bence. Ha ama bir yandan da sizi de anlıyorum böylece hayat daha sorgusuz sualsiz geçiyor, hayat kolaylaşıyor. Ona da saygı duymak gerek.
Sanki bana bu yazılış tarzı,
Öncesi için değil gibi geldi.
Sevgiliyken yapıp sen benim ihtiyacımı karşılayamiyosun diyen o kadar erkek var ki..
şu rusyadan amerikaya kaçırılan kızların olayı. fuhuşa zorlanıp kabul etmeyenleri öldürüyorlardı. o filmse gerçekten korkunç olaylardı ve bunlar yaşanmış.İpekçim human trafficking diye bir film vardı. İzlemeni tavsiye ederim. Bazı ülkelerde hayat kadını yaşı 12lere düşmüş. Bu bir alışveriş değil. Bu iğrençlik. İnsanlar dilenir kolay yolu bulmuştur. Ama hayat kadınlığı konusu bu kadar basit değil bence. (hatta dilenciliğe zorlanan çocukları ve bu çeteyi düşünürsek dilencilikte de bu kadar basit değil)
Ben bunu anlamıyorum işte. Ben bu abilerim amcaların elden tuttuğu durumların varoşlarda olduğunu düşünüyorum. Etrafımda kimseden duymadım. Hiç bir arkadaşım bakir değil ama bunu sevgilileri ile yaşamışlar, para karşılığı yapan yok. Ki mühendisim etrafım erkek ve erkek muhabbeti kaynıyor en uç muhabbetlerine de kulak misafirliği yapmışımdır. Hatta kk da bir iki yerde daha duyunca eşime direk sordum var mı erkekler arasında böyle bir durum? Hani etrafında duydun mu? Onun da çevresinde hayat kadınlarına ihtiyaç duyacak 3-5 insan varmış ki onların da olayı çok başka. Yani normal değil bu. Ne yani hepimiz erkek çocuğu yetiştiricez, dayısı amcası elinden mi tutacak? Ne bayağı bir şey.
İpekçim human trafficking diye bir film vardı. İzlemeni tavsiye ederim. Bazı ülkelerde hayat kadını yaşı 12lere düşmüş. Bu bir alışveriş değil. Bu iğrençlik. İnsanlar dilenir kolay yolu bulmuştur. Ama hayat kadınlığı konusu bu kadar basit değil bence. (hatta dilenciliğe zorlanan çocukları ve bu çeteyi düşünürsek dilencilikte de bu kadar basit değil)
şu rusyadan amerikaya kaçırılan kızların olayı. fuhuşa zotlanıp kabul etmiyenleri öldürüyprlardı. o filmse gerçekten korkunç olaylsrdıdediğin. ve bunlar yaşanmış.
Igrencligi para karsiligi olmasi. Hatta daha berbati da para vermeden bi kizla sevisemeyecek kadar ezik olmasi.
evet seyrettim. bu filmdi dediğim benimde.ya hatırlıyorum bir kız hayır dedi. diğer kızların gözü önünde vurdulardı kızı. resmen köle gibiydiler. kaçmak mümkün değildi. ve bu yaşanmış bir hayat hikayesiymiş. böyle hayat kadını olanlarda var maalesef.http://www.imdb.com/title/tt0461872/plotsummary?ref_=tt_ov_pl
Film bu. Bir sürü kadın vardı. Ama içlerinden en çok 12 yaşındaki kız etkilemişti beni. SOnunda mutlu sondu kurtuluyorlardı ama kurtulamayan o kadar çok ki. Televizyonlarda bile başka bahanelerle ülkemize getirilmiş sonra da pasaportuna el konulmuş ve fuhşa zorlanan o kadar kadın var ki. Sonra bir de geçen haberini okuduğum, ailesinden hasta baktırıcaz diye alınan Suriyeli kız. Bir evin bodrumunda defalarca kez tecavüze uğramışken bulunuyor. Bulunmasa erkeklere pazarlanılacak belki de.
Sırf para vermeden sevişmek için nette ya da barda gezen iğrenç tipler de bu tanımlama dışında kalmasın mümkünse.
O tiplerin basarili oldugunu sanmiyoum ben ya. O yuzden dista biraktim galiba. En sonunda veririm parasini gider sevisirim diyolardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?