hayat kadınıyla beraber olmuş sevgili...

Hayır ahlak kısmı ile değil. başka bir yorumda da belirttiğim gibi tek gecelik olsun ya da sevgili ile olsun bunlar karşılıklı istekle olan şeyler. Hayat kadını ise insan ticareti. Ve bence yanlış.
aynen onda bir para alışverişi yok. parayla kadını satın almak yok. bunu, her 2 tarafta kendi zevki için yaşıyor

Erkek icin bekarken girdigi cinsel iliskiler tecrube olarak isimlendiliyor da bi bayanin bekarken yasadigi iliskiye neden tecrube diye bakmiyoruz:26: herkes sevissin sevissin gelsin, ben tecrube sahibi oldum desin. Cok sacma. Ben ikisini de kabul etmiyorum. Hele hicbir sey hissetmedigin biriyle sirf ihtiyactan birlikte olmak igrenc. Gecmiste sevdigin, sevgili oldugun biri olabilir ama diger para karsiligi yapilanlari kabul edemem ben.

Son düzenleme:
bence de iğrençlikten öte bir şey değil.
ayrıca nasıl bir mantıksa para verip kadın bedeni satın alma normal ama evlenince ..... izlemek boşanma sebebi:9:

Ben nasıl kendimi evleneceğim insana tertemiz saklıyorsam, evlendiğimde aklım geçmişimde kalmasın istiyorsam o da öyle olmalı. Bu benim asla kaldıramayacağım bir şey. Hazmedemem. Cinselliği evlenene kadar yaşamayan adamlar ölmüyor merak etmeyin yaşayabiliyorlar :ssz:

Bu ilk çağlardan beri var. Yani satın alma olayı.
Ancak normal normlarda incelenirse yok tabi.
Bir bakıma her iki tarafın da işine geliyor. Kadın kolay yoldan para kazanıyor alışmış buna..mecburiyet kısmına inanmıyorum ben.
Erkek de onu kadın olarak değil parası ödenmiş bir obje olarak görüyor. Servisi de ihtiyaç. O da onun hakkı diye yorumluyor ki bekar olma durumunda kız arkadaşıyla yapamıyorsa bir şekilde yapacak. Ancak bu zihniyet ileride evlendiği zaman karşındakini cinsel anlamda mutlu edemeyen ya da etmekten bir haber olan bir kocaya dönüşüyor.

İpekçim human trafficking diye bir film vardı. İzlemeni tavsiye ederim. Bazı ülkelerde hayat kadını yaşı 12lere düşmüş. Bu bir alışveriş değil. Bu iğrençlik. İnsanlar dilenir kolay yolu bulmuştur. Ama hayat kadınlığı konusu bu kadar basit değil bence. (hatta dilenciliğe zorlanan çocukları ve bu çeteyi düşünürsek dilencilikte de bu kadar basit değil)

merhaba hanımlar;
Geçenlerde burada bir konu oldu. Sevgilisi önceden eskortla beraber olmuş bir kadın bununla ilgili bir konu açmıştı ve cevaplar bunun normal, hatta erkek için tecrübe olduğundan yanaydı. Çevremde de bazı kadınlar, bakire oldukları için sevgilisinin ihtiyaçlarını karşılayamağını bu yüzden eskortla olmasında sorun olmadığını düşüyorlar. Önemli olan duygusal yakınlaşmaymış.

Açıkçası bu benim için en hafif tabirle iğrençlik. Kadın zor durumda olup bedenini satıyor olabilir ki bu da elbette ahlaksızca birşey ama benim sevdiğim adam kadını mal gibi satın alıyor ya da almış, bu sektörün devam etmesine katkı sağlıyor. Ayrıca demek ki seks onun için özelliği olmayan, hiç birşey hissetmediği biriyle bile yapılabilecek mekanik bir eylem. Sevgilim daha önce bir eskortla beraber olduğunu öğrendiğimde ayrılmıştım
Hele cinsel yolla bulaşan hastalıkları saymıyorum bile.

Siz ne düşünüyorsunuz? Bunun bu kadar normalleşmesi doğru ve gerekli mi? Siz sevgilinizin daha önce hayat kadınıyla olduğunu bilseniz ne düşünürsünüz?Ya da sevdiği hoşlandığı birileriyle mi beraberlik yaşaması mı yoksa eskortla mı yaşaması sorun?

aslaa gidemez affedilmesi söz konusu ble olamaz. ben nasıl bekliyorum onu o da beni paşa paşa bekleyecek:47:

Hepinize katılıyorum :42:

Bence ilk saydığınız doğru bildiğiniz yanlışlar kesinlikle içinizi rahatlatmak için öyle olmasını istediğiniz şeyler. Yoksa ben bir kadınım ama ufacık bir erotik sahnede cinsel organımdan dolayı ereksiyon olamasam da :) tahrik olabiliyorum. Her zaman mı? Hayır. Erkeklerin de böyle olanları var emin olun. Size öğretilenler her erkek ya da her kadın için geçerli değil :34:

İşte yine bir kendini kandırma örneği daha :42: Erkeklerin, en azından bir çoğunun bu kadar basit yaratıklar olduğunu düşünmüyorum, kendimizi kandırmak adına onlara bu haksızlığı etmeyelim bence. Ha ama bir yandan da sizi de anlıyorum böylece hayat daha sorgusuz sualsiz geçiyor, hayat kolaylaşıyor. Ona da saygı duymak gerek.

Gerçekten son arkadaşın yazdığı özünde kendini kandırmak olsa da pratikte doğru değil mi? 90 lı yıllarda cinselliğin bu kadar rahat yaşanmadığı yıllarda hayat kadınlarıyla yaşanıyordu. Ancak şimdi 5 üniversite öğrencisinden 3 ü aynı evde kalıyor, hepimizde biliyoruz ilişkiler çok rahat. Sadece erkek için değil bayan için de tecrübe etmeyen çok az insan var sanırım. yani bakir/ bakire kavramları çok da önemli değil.

Bir insan "hayat kadını ile sevişme" olayını iğrenç bulmuyorsa pek tabi ondan önce yaşanmış şeyleri kurcalamamalı ama yok iğrenç buluyorsa ondan önce olsun olmasın istemeyebilir. Misal adam birine tecavüz etmiş ama neymiş benden önceymiş beni ilgilendirmez mi diyeyim. Aynı şey mi demeyin. Para karşılığı yapılan cinsel ilişkiyi ben en az tecavüz kadar iğrenç buluyorum.

İpekçim human trafficking diye bir film vardı. İzlemeni tavsiye ederim. Bazı ülkelerde hayat kadını yaşı 12lere düşmüş. Bu bir alışveriş değil. Bu iğrençlik. İnsanlar dilenir kolay yolu bulmuştur. Ama hayat kadınlığı konusu bu kadar basit değil bence. (hatta dilenciliğe zorlanan çocukları ve bu çeteyi düşünürsek dilencilikte de bu kadar basit değil)
şu rusyadan amerikaya kaçırılan kızların olayı. fuhuşa zorlanıp kabul etmeyenleri öldürüyorlardı. o filmse gerçekten korkunç olaylardı ve bunlar yaşanmış.

Son düzenleme:
Ben bunu anlamıyorum işte. Ben bu abilerim amcaların elden tuttuğu durumların varoşlarda olduğunu düşünüyorum. Etrafımda kimseden duymadım. Hiç bir arkadaşım bakir değil ama bunu sevgilileri ile yaşamışlar, para karşılığı yapan yok. Ki mühendisim etrafım erkek ve erkek muhabbeti kaynıyor en uç muhabbetlerine de kulak misafirliği yapmışımdır. Hatta kk da bir iki yerde daha duyunca eşime direk sordum var mı erkekler arasında böyle bir durum? Hani etrafında duydun mu? Onun da çevresinde hayat kadınlarına ihtiyaç duyacak 3-5 insan varmış ki onların da olayı çok başka. Yani normal değil bu. Ne yani hepimiz erkek çocuğu yetiştiricez, dayısı amcası elinden mi tutacak? Ne bayağı bir şey.

varoşlarda durum bu
çünki genelde bekaret çok önemlidir
ve böyle sevgilileri ile yaşanacak şeyler kısıtlıdır
haklısın

Ticaret hali var ama alış veriş hali de var fıstık.
Hepsi insan tacirlerinin elinde?? Hayır tabi ki bir kısmı alışmış bu düzene.. kim çalışacak, kim iş arayacak ya da geçmişe sünger çekebilecek mi? Çekse bile geçmişi onu rahat bırakacak mı? Bilmediğimiz daha neler vardır tabi..
Yaşamadan bilinmez, büyük de konuşmak, kınamak da yanlış olur ama insan istemeye görsün isterse hayatını sıfırlar yeni bir hayata başlar.

Erkek için ihtiyaç lafı beni en sinir eden ve ne yazık ki bu toplumda en fazla duyduğumuz bahane. İşin garibi sadece erkekler değil kadınlar da seksin sadece erkek için bir ihtiyaç olduğuna inanmış ve bazı şeyleri bu sebeple tolere edebiliyorlar.

Evet seks fizyolojik bir ihtiyaçtır ancak bu sadece erkeklere özgü değildir. Merak, içsel dürtüler, keşfetme arzusu ergenlikle birlikte kızlarda da oluşur. Fakat toplum baskısı ve ailenin yetiştirme tarzına bağlı olarak kimi kızlar kendi bedenleriyle barışık ve kendi cinselliklerini, kendi uzuvlarını keşfetmekte daha rahatken kimileri de "Evlenmeden önce cinsellikle ilgili bir şey bilmek ve hissetmek zorunda değilim. Zaten ahlaklı bir kız bunu yapmaz." diye kendine telkinde bulunarak kendi cinsel organına dahi dokunmadan geçirebilir yıllarını. Emin olun eğer bambaşka bir toplumda yaşıyor olsak ve erkekler de aynı mantalitede yetiştirilselerdi onlar da aynı kızlar gibi olup cinselliklerini bastırabilirlerdi, sadece belli zamanlarda uykuda bazı şeyler olurdu ama o da tamamen fizyolojik olarak.

İhtiyaçlar hiyerarşisini düşündüğümüzde cinsellik açlık susuzlukla eş değer tutulmuş yıllar evvel. Ama bir düşünün bakalım, açlık ve susuzluğu gidermeden yaşayamıyoruz, peki cinselliği? Pekala da evli değilsek veya düzenli bir partnerimiz yoksa kadın da olsak erkek de cinselliği geri plana atabiliriz. Burda tercih ve yönelimler devreye giriyor. Erkek küçük yaşta cinsellikle tanışınca ve bir kere bu olunca bir daha devamlı istiyor. Bu bir kız için de geçerli olabilecekken, çeşitli sosyal kaygılar ( toplum ne der, eğlenilecek deil evlenilecek kız olmalıyım vs vs ) gibi sebeplerle erkek gibi özgürce yaşayamadığı için cinselliği, bu onun için bir tabu oluyor.

Emin olun belli bir yaşa gelip de cinsellik yaşamamış, evlendiği kadınla yaşamayı bekleyen erkekler de var. Kumsalda inci tanesi gibiler evet ama varlar :ssz: Dolayısıyla her erkek yapmıştır, bana yanlış gelse de bir şey diyemem gibi bir tavrı kabul edemiyorum.

Ha bunu kafaya takmayan bir yapıya sahip olabilirsiniz. Ama önüne gelenle yatıp kalkmak veya her kız arkadaşıyla birlikte olmak gibi bir geçmişi olan bir adamı da sırf "erkek" olduğu için mazur görmeyi, her erkek yapmıştır bahanesi alrkasına saklanmayı anlayamıyorum ve hiç doğru bulmuyorum.

Igrencligi para karsiligi olmasi. Hatta daha berbati da para vermeden bi kizla sevisemeyecek kadar ezik olmasi.

şu rusyadan amerikaya kaçırılan kızların olayı. fuhuşa zotlanıp kabul etmiyenleri öldürüyprlardı. o filmse gerçekten korkunç olaylsrdıdediğin. ve bunlar yaşanmış.

http://www.imdb.com/title/tt0461872/plotsummary?ref_=tt_ov_pl

Film bu. Bir sürü kadın vardı. Ama içlerinden en çok 12 yaşındaki kız etkilemişti beni. SOnunda mutlu sondu kurtuluyorlardı ama kurtulamayan o kadar çok ki. Televizyonlarda bile başka bahanelerle ülkemize getirilmiş sonra da pasaportuna el konulmuş ve fuhşa zorlanan o kadar kadın var ki. Sonra bir de geçen haberini okuduğum, ailesinden hasta baktırıcaz diye alınan Suriyeli kız. Bir evin bodrumunda defalarca kez tecavüze uğramışken bulunuyor. Bulunmasa erkeklere pazarlanılacak belki de.

http://www.imdb.com/title/tt0461872/plotsummary?ref_=tt_ov_pl

Film bu. Bir sürü kadın vardı. Ama içlerinden en çok 12 yaşındaki kız etkilemişti beni. SOnunda mutlu sondu kurtuluyorlardı ama kurtulamayan o kadar çok ki. Televizyonlarda bile başka bahanelerle ülkemize getirilmiş sonra da pasaportuna el konulmuş ve fuhşa zorlanan o kadar kadın var ki. Sonra bir de geçen haberini okuduğum, ailesinden hasta baktırıcaz diye alınan Suriyeli kız. Bir evin bodrumunda defalarca kez tecavüze uğramışken bulunuyor. Bulunmasa erkeklere pazarlanılacak belki de.
evet seyrettim. bu filmdi dediğim benimde.ya hatırlıyorum bir kız hayır dedi. diğer kızların gözü önünde vurdulardı kızı. resmen köle gibiydiler. kaçmak mümkün değildi. ve bu yaşanmış bir hayat hikayesiymiş. böyle hayat kadını olanlarda var maalesef.

Son düzenleme:
Sırf para vermeden sevişmek için nette ya da barda gezen iğrenç tipler de bu tanımlama dışında kalmasın mümkünse.

O tiplerin basarili oldugunu sanmiyoum ben ya. O yuzden dista biraktim galiba. En sonunda veririm parasini gider sevisirim diyolardir :1::1:

O tiplerin basarili oldugunu sanmiyoum ben ya. O yuzden dista biraktim galiba. En sonunda veririm parasini gider sevisirim diyolardir :1::1:

Ay midem kalktı o tipler gözümde canlandı da. Her an her dakika libido pik yapmış.
Ama bir o kadar da beceriksiz gerçekten.

Back
X