Nakış Desencisiyim üniversite mezunuyum. Çalışırken gelirim iyiydi. Şimdi home ofis çalışıyorum mutfak masrafım çıkıyor yinede ElhamdülillahAllah yardımcınız olsun. Mesleğiniz nedir?
İsyan etme lütfen merak etme kısa sürede toparlanırsınız. Belki hamilelik ilerleyen e kadar sizde iş bakabilirsinizBirikim yapacak kadar kazanmamız nasip olmadı. Düğün borcumuzu bile bitireli ıkı yıl oldu. Var olanda kira ev masrafı derken tükenmek üzere. Zahmetsiz Rahmet olmaz biliyorum ama isyan ettiğim için utanıyorum. Kızıyorum kendime.
baba evine döndük derken kendi ailenizin yanına mı yerleştiniz anlamadım o kısmı. eğer öyle ise çocuğunuza bakabilirlerdi? onlardan maddi olarak bişey gördünüz mü?
insanlar işsiz kalıyor suçlu yine kv kp. ben de bunu anlamıyorum. iki elti yanlarında demişsiniz, e onlar varken bi üçüncü de siz çıksanız belki bakamayacaklar. adamlara da yazık. besle büyüt ama 44 yaşında senden medet umsun...
Evet annemler 1.5yıl baktılar şimdi bile gel bakalım derler. Kv kp isyan etmedim hiç eşimi üniversite okuttuk diye hiç bir masraf ödemediler düğün borcu dahil. Durumları gayet iyi üç aile yan yana kp dairelerinde yaşıyorlar. Çalışıyor durumları abilerinde iyi ama kp kira gelirleri var diye doğal gazı bile ödetirler. Bana bakın demedim ama bir kez yalvardım babamın evine göndermeyin evlerinin bodrumunda yaşarım sesim çıkmaz dedim. Elalem ne der diye kabul etmediler. Üstüne üstlük babam bakarken biz cennetliğiz çocuğumuzu size yolladık bağrımıza taş bastık diye babamın yüzüne söylediler. Tek çıkılan eve 3 kişi dönmek ağır yük yaşamayan bilmez.baba evine döndük derken kendi ailenizin yanına mı yerleştiniz anlamadım o kısmı. eğer öyle ise çocuğunuza bakabilirlerdi? onlardan maddi olarak bişey gördünüz mü?
insanlar işsiz kalıyor suçlu yine kv kp. ben de bunu anlamıyorum. iki elti yanlarında demişsiniz, e onlar varken bi üçüncü de siz çıksanız belki bakamayacaklar. adamlara da yazık. besle büyüt ama 44 yaşında senden medet umsun...
Amin cümlemizin inşallah. Bugün dolup taşma günü oldu. geçecek inşallah.Ah birtanem, Allah yardımcınız olsun.
Dikerim bu zor günler tez zamanda geride kalır.
Lütfen artık olumsuz düşünme, olumsuz düşünceler birbirini çekiyor, aynı şekilde güzel düşünceler de...
O sebeple lütfen güzel şeyler hayal et, umut et...
Allah rızkınızı artırsın inşallah
İyi bir sanatkar ama çalıştığı piyasa durma noktasında herkes aynı yani. Başka işlere de bakıyorum diyor. bu ara heryer durgun tüm işsizlere Rabbim kuvvet versin ne diyelimHayat zor.
Eşiniz iş arasın bir süre belediyelere falan da başvursun sizde home ofis calışmaya devam edin. Inşallah düzelir durumlar geçer bugünlerde
Evet annemler 1.5yıl baktılar şimdi bile gel bakalım derler. Kv kp isyan etmedim hiç eşimi üniversite okuttuk diye hiç bir masraf ödemediler düğün borcu dahil. Durumları gayet iyi üç aile yan yana kp dairelerinde yaşıyorlar. Çalışıyor durumları abilerinde iyi ama kp kira gelirleri var diye doğal gazı bile ödetirler. Bana bakın demedim ama bir kez yalvardım babamın evine göndermeyin evlerinin bodrumunda yaşarım sesim çıkmaz dedim. Elalem ne der diye kabul etmediler. Üstüne üstlük babam bakarken biz cennetliğiz çocuğumuzu size yolladık bağrımıza taş bastık diye babamın yüzüne söylediler. Tek çıkılan eve 3 kişi dönmek ağır yük yaşamayan bilmez.
Âmin işsizlik çok zor bilirim.İyi bir sanatkar ama çalıştığı piyasa durma noktasında herkes aynı yani. Başka işlere de bakıyorum diyor. bu ara heryer durgun tüm işsizlere Rabbim kuvvet versin ne diyelim
Hayır yok öz çocukları. Ben zaten yük olmak niyetinde değilim. Dediğiniz gibi bakmak zorunda değiller ama manevi olarak yanınızdayız hissi çok çok güzel olurdu. Kalabalıktaki yalnızlığımız azalırdı en azından. Yaşlıyız diye evime bile nadiren gelirlerpeki herkese bakarken eşinize ve size niye bakmıyolar, üveylik mi var?
Hayır yok öz çocukları. Ben zaten yük olmak niyetinde değilim. Dediğiniz gibi bakmak zorunda değiller ama manevi olarak yanınızdayız hissi çok çok güzel olurdu. Kalabalıktaki yalnızlığımız azalırdı en azından. Yaşlıyız diye evime bile nadiren gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?